stop, just lick it

Well, upptäckte att det smugit sig in ett minor stavfel i förra inlägget. ButT and leg day ska det ju vara såklart. but blir liksom lite fel. nog för att jag har men efter första veckan av ny livsstil, dock i ordets andra bemärkelse.. 
 
vad svårt det blev. ni förstår.
 
Ikväll väntar after work på uppsala konsert och kongress (låter så vuxet och viktigt att jag vet inte vad). Är under inga som helst omständigheter förtjänt av en after WORK, då jag idag inte gjort mer än gymmat och suttit igenom en föreläsning. Jag antar att man vid 24 års ålder inte längre kan skrapa in vuxenpoäng för städning och matinköp.. synd. det blir svårare och svårare att få ihop poäng nog för att kunna köpa sig fri från ett barnsligt move av önskat slag. 
 
Ett barnsligt move, tänker ni, hur menar hon nu?
Jag menar att när man varit tillräckligt asvuxen ett tag, har man likosm förtjänat att MYCKET tillfälligt nedgradera sin ålder på valfri siffra mellan 0 och 15 och sedan agera därefter. typ:
 
 
2 år: du får kissa eller kräkas någon annanstans än i toaletten EN gång (denna är rätt dyr, men dras alltför ofta fram av mig efter lite för mkt vin..)
 
1 år: du får kasta valfritt ätbart/drickbart (helst kladdigt eller på annat sätt äckligt) i ansiktet på någon som betett sig illa mot dig. Det stoiska i det där löjliga kallat värdighet existerar liksom inte just där och då.
 
15 år: du får tycka att det är något annat än sjukt skämmigt att ses på en moped, i en epa, eller annat fordon vars körkort inte kostar asmycket pengar (undantag cykel).
 
6 år: trotsålder, vilket betyder att då får vara huur obstinat och skitdryg som helst (OBS under begränsat tid!).
 
14 år: tonåringens riktiga viderfas, du får här om du cashar in dina vuxenpoäng SOVA mitt på dagen, helt utan anledning eller högre syfte, utan bara för att det är jäävla nice!
 
8 år: du får hoppa ur skor och ytterjacka i hallen och bara INTE bry dig ett smack om det. Mamma (=du när din tid tickat ut) kommer ändå ta upp det... sen.
 
12 år: Du får viska och tissla om en person en gång till valfri person (drama queenens favoritålder. bör dock sällan eller aldrig cashas in då den kan få mycket taskiga konsekvenser när man snappat ur sin barnslighetsbubbla)
 
 
 
Nu ska jag fortsätta läsa om upplysningens (1700talet) kvinnosyn, samt om lite slavhandel. MUMS
 
 
adieu
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0