Körlektion

Jag är glad! min första körlektion gick jättebra :) jag kunde bakca runt hörn och backa rakt och se upp för alla cyklister och gående. påt' imorrn igen ba och så ska jag träna lite mer nu ikväll.

är utvilad, mätt och belåten efter en natt hos mormor. som att bo på hotell! underbart!

efter lektionen som slutade tio över tre gick jag ner på stan och träffade erika vid frissan. vi gick och tog lite hål i öronen för att få tiden att gå (hehe). så nu sitter jag med smärta i mitt högra öra som är ungefär samma färg som hårborsten som ligger här brevid. lila alltså. hm. men imorron kan jag nog hålla bättre reda på höger och vänster. höger öra gör ont och vänster gör det inte. haha!

sitter och funderar på om det är nå bra på teve ikväll.. antagligen inte.. erika och mamma ville ut och gå så jag kanske joinar. eller så latar jag lite mera. åt upp sista tobleronen nyss framför ett avsnitt av vänner, så jag kanske behöver ut och röra på mig lite, vem vet.. kristina kanske oxå vill med, trots att hon har fett ont i muskler hon inte visste att hon hade efter den inledande dagen av danslägret. en hel dag streetdance med diane. jag skulle gärna byta med henne! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0