mänsklig värme, snälla kom närmre

HÄR klickar man för att se bilder på fina, bästa Julia från NAVETs spelning på Umeå Open igårkväll. 


Ingen tror på Gud
men alla vill nåt mer
än alkohol och strul
 


Markus nya platta pratar rakt till min själ.


nu skiner solen och jag ska försöka ignorera det faktum att det typ blir minusgrader hela nästa vecka och snö i påskhelgen.

ikväll får jag träffa erika, tove och frida. fan vad jag längtar!



Beväpna dig med vingar

ojoj, kände ett sting av inspiration helt plötsligt. vad göra?

ingenting, om jag känner mig själv rätt. har gjort alldeles för mkt konstiga grejer när jag känt mig inspirerad. färgat håret orange, klippt lugg på mig själv (ett flertal gånger), klippt sönder kläder och ångrat mig, möblerat om och ångrat mig.. listan kan göras lång. ska nog hjälpa millis att göra klart för omtapetsering av hennes rum istället tror jag. känns lite mer lagom.

jag älskar lagom. jag är verkligen ingen dekadent människa.


erika är och skriver högskoleprovet. är inte ett dugg avis. vore dock ett otroligt bra move rent karriärsmässigt för mig att göra det, så jag antar att det får bli så nån gång. blä.

är trött och lite förkyld. sucks. är nog dock inte på långa vägar lika trött som min happy camper oda, som efter att ha gått upp 04 igår morse och jobbat, bara sovit EN timme inatt och ska festa igen ikväll. tror att jag ska lägga in 112 som speed dial i förebyggande syfte..

väntar på mamma som skulle köpa choklad åt mig. jag älskar verkligen sött. det är tydligen inte alls bra, men hey, you only live once och så länge jag inte blir obese tänker jag inte bry mig. förövrigt kommer det bli årets första chokladkaka. or wait, den första chokladkakan sen nån gång i höstas. that's right. i'm not that bad after all. 

sitter jag och försöker rättfärdiga en chokladkaka?

fyfan vad lame.



adjö






när man släpper taget tar man steget

Igår sa oda att hon haft lite ont i halsen i veckan. imorse vaknade jag med dunkande bihålor och nu sitter jag och kämpar för att få luft genom näsan. livet suger.

millis är här och ska sova över. hon ska upp sex och jag nio. woawao vilken lyx!

nej gud, nu blir det nässpray!


fick mess idag av julia. det handlade om en av markus krunegårds nya låtar. sitter nu och lyssnar på askan är den bästa jorden. Den är så fin, så fin. Dock tycker inte jag att verserna väger upp refrängerna, men jag har alltid varit en sån som tycker bäst om refrängerna och som nästan alltid fastnar för hitarna på album. känns lite mainstream och tråkigt, men vad ska man göra? man känner ju som man känner?

imorgon blir det ännu ett kvällspass. hade betalat mkt pengar för att få springa brevbäring istället!




jag vet hur ont det gör när hoppet dör
men askan är den bästa jorden



åååå. jag våndas.



adjö

sadness is my boyfriend

idag ramlade lönen in på kontot. känns som att jag fick sist i hela världen, but hey, det är inte sant. erika och mamma får imorgon..

i helgen är det liksom som löning igen. awesome. har hängt med oda en liten sväng ikväll och konstaterat att vi är som markus krunegård sjunger: dåliga på vardag, duktiga på fest. eller nåt ditåt. helgerna är alldeles för korta.

erika läste just en jätteäcklig grej om en brud som sniffat kola. tjejen hade skrivit och beskrivit hur hon snortat lina efter lina och tagit en massa nässpray för att näsborrarna skulle vidga sig och inte svullna igen av kokset. efter en stund började hon hetsblöda näsblod like crazy och när hon försökt stoppat det bra länge kände hon upp i näsan och upptäckte att näsväggen frätt bort och att det bara var tomrum inne i näsan. en gång/näsborre istället för två. mellanväggen var borta.

DÖR på hur vidrigt det är!!

uäääh!


nejmen. kola känns väl inte som att man kommer köra sådär jättemånga gånger va..

eller?

nej.

(kul att det första jag tänker är att nej, det är fan för dyrt..)

sad me.


adjö



horses

tittar på dream of life, igen. denna gång efter att ha läst just kids.

patti spelar i sthlm i sommar. är riktigt sugen på att gå.


oda har precis gått. vi har haft bakishäng hela dagen. suttit ute i solen på deras veranda och ätit mackor och druckit te. pratat, skrattat, bläddrat i modemagasin, tittat på film, ätit grillad kyckling och druckit påskmust.. ja, haft en jävla bra dag helt enkelt.

igår var det fest och utgång. bills fest blev i en handvändning flyttad hem till mig och en helt gäng coolingar dök upp. hade riktigt, riktigt kul.

älskar när man haft en helg som får en att le när man tänker på den. längtar tills jag får kolla igenom bilderna på erikas kamera.


jobb imorgon. dör lite vid tanken, men det finns inget en natts sömn inte kan bota.


adjö

i've got a feeling

lördag!

den bästa av de alla. i love you.


sitter som på nålar och är all excited inför ikväll. väntar på att maja och julia ska svara på mina sms, lika otålig som vanligt.

ikväll ska jag inte tänka på måndag en enda minut. det vet jag att jag kommer göra, men jag ska försöka att inte göra det. inte heller ska jag bry mig om det faktum att vi inatt ställer om klockan och att man får sova en timme mindre.

åh.

ikväll får jag även krama på min oda.

som cecilia sagt så många ggr (direkt rip off av tonight's gonna be a good night med tbap): ikväll kommer bli en bra kväll.

wi

adjö

the time of my life

Uppsala blev bra. Föreläsningen kändes accurate och nåt man har nytta av. Både erika och jag blev taggade på att plugga i höst. wei!

Efter föreläsningen mötte vi upp maja och gick och tog en fika. Supermysigt väder och helt underbart att det var ljust fastän klockan blev rätt mkt.

Suger faktiskt lite att man var tvungen att åka hem till sala och laga lunchlåda tills imorgon då det blir trapprace igen. uh.

Varför blir det alltid så att man blir extra trött på nuet när man liksom bestämt att det finns ett slut på det?

eller ja, svårt att förklara det där, men ni kanske fattar?



ah well. bara att bita ihop. snart är det helg! erika är här och har utlyst kultur-tvkväll. haha.


adjö

flying without wings

okej, när jag kollade kontot igår hade jag 257 kronor. härliga, fattiga tider!

efter en liten justering kontona emellan har jag nu så jag tror jag klarar mig till fredag. får dock ångest över hur dyrt det är att leva och förstår inte hur jag ska klara mig i höst. jag hatar pengar. hatar!

snart kommer erika hit. vi ska till uppsala idag för en typ infoföreläsning vid universitetet. ska försöka hinna träffa maja en sväng också, så jag hoppas att det inte tar alltför lång tid. springa en vända på weekday lär man väl göra också, men jag överväger att inte. för plågsamt när man är såhär ultrafattig.

var ute och gick nyss. underestimateade (att smyga in engelska passar sig bättre i tal än i skrift) vädret lite och fick känna på årets första utesvettningar. välkommet, men nog så jävla jobbigt! åh.


angående rubriken.. en enormt pinsam pojkbandslåt som jag fått på hjärnan i detta nu. westlife om jag inte minns fel. uäh


nejmen. en dusch kanske. eller nåt. sen blir det att rota fram solglajjor. sätter mig alltid på fel sida på tåget, så att solstrålarna penetrerar hela hjärnan och man får ont i huvet. jävligt otrevligt.


adjö 

six shades were gold

Fan. Sitter och dammsuger internet efter klädinspiration. vet inte varför jag gör sånt när jag är fattig as a church mouse. har antagligen masochistiska drag.. Gjort är iaf gjort och nu crejvar jag sommar och festival som aldrig förr.

festivaler är såntdär som är som minst underbart när man är mitt i det. i år vill jag åka till PL och se wolfmother och skrillex, samt till emmaboda. till PL kan man ju åka upp bara ett par dar och skippa det skitiga, men ska man till emmaboda är det bara att face the dirt and the misery och tälta. igh. jag har inga problem med det, brukar sova som en prinsessa och hålla mig ren och fräsch. det enda jag ångestar över är håret. måste.tvätta.håret. MINST varannan dag. gärna varje morgon. det är klart att det går att fixa lätt som en plätt. en hink kallvatten och lite schampoo, but still. aldrig är jag så sugen på att raka av mig allt hår på huvet som när jag festivalar.


men men. inget att ha ångest över nu tycker jag väl.


har suttit och kollat på kaka på kaka, på svtplay. två program hade jag att kolla ikapp. höjdargäster. adrian lux och gustav norén. två fina killar fast på helt olika sätt. att välja mellan de skulle vara svårt i must say (som om man någonsin skulle behöva stå i det valet och kvalet, HAH). adrian är söt, trevlig och lite awkwardgullig medan gustav är mystisk, mörk och s-e-x-i-g!

ujuj

menee.

klockan är 13.49 och mamma won't return my call. asssss

börjar bli hungrig. har soppa som jag tänkte äta snart (kul info). inget är dock så otillfredställande som att äta soppa. åååhhhh.

ner på stan för en fika med odan sen. ser fram emot det som fan. ska äta nåt onyttigt tror jag. så ovärt att fika och bara dricka te eller kaffe. jag måste lära mig att fikabröd inte dödar en bara för att det råkar vara mitt i veckan. har inga problem att äta det om det är fredagkväll, lördag eller söndag. att jag skulle vakna och se ut som en sumobrottare imorgon för att jag äter en kaka en tisdag, det är ju bara madness.


jag har hamnat i fasen då jag inte vill jobba igen. fan. vill ur. förmodligen botas jag av jobb redan imorgon och sen veckan ut. lika bra det. man ska aldrig bli bekväm.

adjö


now you're just somebody that i used to know

inatt sov jag mellan 5 och 6 och en skvätt mellan 7,15-9.45.

jag är med andra ord fruktansvärt trött.

imorgon har jag dog duty. ohärligt.


är hungrig även fast det känns som om jag ätit hela världen idag. mellan 18 igår och 11 idag åt jag ingenting, så har liksom haft lite matunderskott today. så går det när det feztas. hade iaf en jättekul kväll och en mysig förmiddag med odan.

ska gona ner mig i soffan igen tror jag. alternativt hänga med min understimulerade, rastlösa syster som vandrar runt i huset som en osalig ande.


jag är djupt ledsen över att det ser mörkt ut att komma in på programmet jag vill gå i höst. tänker därför söka de kurser som ingår i programmet och läsa de i alla fall. det är planen jag tröstar mig med for now. det var längesen jag var så pepp på ett miljöombyte. det känns rätt och jag hoppas att det blir okej.

önskade att jag hade något gott att dricka. det enda jag kan tänka mig är kaffe eller te, något som inte direkt bidrar till att bota min huvudvärk..


sitter och fingrar med axels armband som han glömt på skrivbordet. igår blev jag tagen för hans flickvän. så kan det gå när man är lik sin syster. heh.



adjö


elephant woman

slog just huvet i millis gitarr. så ont!

nåt annat som gör ont just nu är min mage. riktigt värdelöst. har gjort morotskaka med erika och när axel kommer ska vi chilla framför skavlan och äta den.

är riktigt taggad inför imorgon kväll. fundrar lite på outfiten men kommer nog köra på svart. svart är snyggt, praktiskt och man ångrar sig aldrig att man klätt sig i det. inte för dressat, inte för slappt. bra, helt enkelt. kommer säkert ändra mig i sista stund dock. jag har en tendens att göra det när det kommer till outfits. brukar bli så att man när man blivit lite runt under fötterna tycker man att det vore kul med nåt mer spejsat..

kan inte koncentrera mig när jag skriver. tror att min hjärna håller på att gå i bitar.

känns lite så.

Idag har jag lyssnat på blonde redhead. de är så bra. jag tkr om de så mkt.


Lay me down on the ground softly softly
Don't remove my head hurts much too much
You never return it


är trött så trött. jag sover, men blir aldrig riktigt pigg. fan. ska nu gona ner mig i soffan och vänta på bättre tider.


adjö


the law won

Idag söktes det till universitet inför hösten. Nu håller vi tummarna hårt. Kollade in antagningsstatistik och såg att det krävs en hel del tur om jag ska komma in. Vid första urvalsgruppen förra hösten låg medlet på 21.3. fuck that shit! andra urvalsgruppen låg på dryga 18. jag har drygt 19 om jag räknat rätt med meritpoäng und stuff. bara ynka 16.8 utan meritpoäng. vill dö just nu och ångrar att jag inte kämpade ännu hårdare på gymnasiet. fast å andra sidan vet jag inte om jag orkat det. ett g, resten vg och mvg, flest mvg. man är inte mer än människa.

erika gick just. lägenhetsvisning med mamma och pappa borta på dammgatan. hon kom inglidandes på förmiddan, mitt i min städpaus. hon hade varit och lunchat med cia och sen tappat kontrollen på bokrean. vi lyssnade på fredrik o filips podcast och gick en promme runt dammarna.

har blodsockertrubbel idag. har försökt att inte äta snabba kolhydrater för att jämna ut det, men det funkar såklart inte. min hjärna är så trött, så trött och armarna darrar. härligt.

ikväll blir det bio med erika. får nog sovsällskap i natt också. imorgon hoppas jag nästan lite på att det inte blir nåt jobb. vore så skönt att bara åka hem till landet och glömma oron över hösten. gona ner i soffan och läsa bok och krama gryhunden.

är sugen på nåt med citron. citrussmak är bland det godaste som finns. kan inte bli fel!


hörde förresten nytt med hives igår. long time no see! välkommet.


äh


adjö


this is the last time

jag och blodögonen hälsar god förmiddag!




ska snart gå till jobbet. börjar kvart över. har linsförbud, så det blir jag och glajjorna idag. de är för klena i styrka, så jag ser kasst som fan. att jag ska ut och köra bil i drygt två timmar känns ju sådär. tänk om jag dödar någon?

längtar till tjugo i sju när jag får sluta och gå hem, borra ner mig i soffan och bara må.

wiho


adjö

det finns en chans

sitter med ett leende från öra till öra. det obehagliga i det är att jag inte vet varför. för att det är fint väder, för att ingen ringde och jag blev ledig, för att jag eventuellt har en liten plan med life.. ja jag vet inte.

orosmolnen är inte många och inte stora. det är de gamla vanliga: pengar, pengar, pengar och framtiden.


tänkte åka ut till mormor och hänga lite idag. låg ju halvdöd i lägenheten hela dagen igår, så känner att jag vill härifrån en sväng.

ögat ser värre ut och jag vill skjuta mig själv i det, så att jag ska sluta vara ledsen över att jag inte kan ha linser. inget öga, ingen lins. det blir mycket lättare att låta bli att peta in en då.

speaking of linser så måste jag köpa nya. fan så dyrt det är! det måste göras nu iaf. helst nyss, så jag tar det på vägen ut mot saladamm.


är förövrigt helt kvitt betongkepan idag. vaknade dock runt 6 och kände mig sviiinförkyld. jättekonstigt. nu har det krympt ner till enbart halsont.



igår gjorde jag nåt jag inte borde ha gjort. eller asså. nu låter det seriöst och ödesmättat. det är det inte. ett snabbt konstaterande bara, att jag står med en fot i det förflutna och en fot i framtiden. har alltid varit dålig på att leva i nuet.



adjö

euphoria

nej inte är det nån eufori här direkt. mår sjukt dåligt, fortfarande. förstår inte vad som hände igår egentligen, men jag antar att jag blandade lite för mkt eller nåt. mamma har tydligen tjatat om hur orolig hon är över mitt beteende hela dagen där hemma. jag blir själv orolig av att hon blir orolig. jag trodde att jag hade en högst normal relation till alkohol för min ålder. kanske är det bara hon som är lite känslig..?

nej usch. var tvungen att ställa undan spritflaskorna som jag har i bokhyllan. så fort jag tänker på martini eller malibu vänder sig hela magen och jag mår fruktansvärt illa.

loreen har väldigt snyggt hår btw. ångrar mig otroligt att jag klippte av mitt. mamma säger dock: nej det var bra att du gjorde det. du såg ut som skit innan. äckligt var det. riktigt ofräscht.

tack då mor.


var till kusinerna i kumla på maqt och fika. som ett under slutade jag må illa en stund efter att vi kommit dit och började må illa igen i bilen påväg hem. inte hjälper det att axel legat och spytt hemma hos oss sen strax efter jag åkte igår till nu på dan. härliga tider. hoppas att jag inte blivit smittad. är trött på att må kass nu!

har förövritgt fåt ten feeet blodutgjutning i ögat. jag ser ut som en zombie och enligt mamma får jag nu inte anstränga kroppen och inte ha linser. FML

ah well.


adjö


take me home

Igår var jag och maja ut lite. spontant och opretto. likförbannat blev det KAOSdraget hos mig. varför är jag så sämst?

ska nu upprätta ett förbud. jag får inte dricka starkare saker än öl eller cider.

punkt.

jag hade en väldigt trevlig kväll dock, tills jag kom hem och upptäckte att hela rummet sprang ifrån mig...


nej gud. sitter nu och slits mellan hopp och förtvivlan. det känns så.. fjortis.. att dricka och sen ragla hem och spy. faktiskt. fyfaan. det händer alla såklart, ibland, och det har inte hänt mig på typ två och ett halvt år, så så farligt är det väl inte I guess, men jag vill ändå gömma mig under täcket och försvinna.

vill hem till landet, för här finns fan INGENTING att äta, som vanligt på helgen. min kropp crejvar input efter all den output det blev där i natt. tror dock inte att jag kan köra just nu. eller asså jo, det kan jag nog, men jag kommer vilja åsamka mig själv allvarlig skada om polisen tar mig och jag inte blåser nykter. känns onödigt när jag ju faktiskt inte sitter i sjön här.. att behöva svälta till klockan två, då det är mat ute hos kusinerna i kumla känns dock som en alltför stor utmaning. jag är lite dålig på att hungra, speciellt när man är helt tom.


ringde upp mamma. hon uttryckte oro över mina "dåliga vanor". haha. hon skulle bara veta. det spädde dock på min dåliga känsla.


gustav norén och pratar på nyhetsmorgon. han är snygg och caligola är bra.

ska lyssna på dem lite tror jag. jag ska även ta en dusch, skrapa ihop den lilla föda jag kan hitta här och sjunka ner i boken om angelina jolie.

den här bilden ska jag förövrigt sätta som bakgrund på datorn för att försöka glömma hur hungrig jag är. begravningslunchen från i fredags. såå gott!



adjö



rädslan den går över

okej, livets första begravning är genomliden. jag är ingen som gråter vanligtvis och hade inte riktigt gjort det över  gammelmormors död heller, förrän idag. eller jo, precis efter jag fått veta att hon dött, men då bara lite. men idag ramlade det liksom över mig. så fort karin (f.ö världens bästa präst) inledde begravningstalet började tårarna och snoret tävla om vad som kunde rinna snabbast nerför mitt ansikte. charmigt värre. fyra näsdukar senare var det over and done with och jag är väldigt glad att våran sång var alldeles i början, annars hade vi haft problem. alla var röda och svullna i ansiktet utom erika, som kan den ädla konsten att "fingråta" (så att det rinner tårar, men annars syns det inte). hur som helst var alla nöjda med vår insats och begravningsentreprenören sa att hon fått ståpäls och att vi gärna fick sjunga på fler begravningar.

bra betyg ändå.

efter kyrkan var det lunch på måns ols. hur gott osm helst. jag åt mitt och lite av josses, heh.

erika ska hänga med axel i sala ikväll så jag, musen och mamma tänkte göra kladdkaka och chilla järnet. love it! en sak jag kommer sakna med att flytta i höst (om jag inte ändrar mig igen) är att jag inte kommer kunna spendera så mkt tid hemma hos de andra som jag gjort hittills. favoritplatsen av de alla. året om.

har inget mer att komma med idag. är ganska uttömd på känslor atm.

eller nej. att vara nära döden idag har gjort mig än mer skiträdd för att bli ensam. att inte ha någon respektive. alla i min familj o släkt har det (av de vuxna alltså) och jag kan itne tänka mig ett liv utan.

fyfan.


jag längtar tills kents nya platta kommer ut btw. jättemkt längtar jag.


adjö

you got me for nothing

En ledig dag som blev till knegardag. Gick med post nere på stan en sväng. rätt soft dag, men var bra seg i kroppen. man kan fan inte vila sig i form. there's no such thing. min livsfilosofi slås i spillror.

när man är seg och trött är det en gudagåva med dessa hissar som finns i vissa hus på distriktet. de är inte många, men det är alltid ack så skönt när de dyker upp.

lättroad som jag är fnissar jag alltid lite i tystnad åt klämriskvarningarna:



ser otroligt oskönt ut att bli klämd. men asså.. hur ofta släpar man en soptunna i ett bostadshus.. egentligen?

idag for tankarna dock iväg lite när jag såg gubben på bilden. en kille på mitt åkradistrikt hängde sig i helgen. bara 25 bast. känns sådär faktiskt. det är klart, jag kände honom inte, har sett honom nån gång bara, men det kommer över en lite hur lite man vet vad som försiggår bakom alla de stängda dörrar man springer förbi om dagarna.

ah well

från nåt sorgligt till nåt kul. olle klarade körkortet idag. har tänkt på min uppkörning ända sen igår när han bad mig berätta exakt vad jag fick göra och vad de ville se. tänkte att visst, det kan jag ju göra, lätt som en plätt... hah! det slog mig då hur mkt jag glömt av den! minns att jag körde på tärnarakan och vände och att jag parkerade vid coop, men sen är det fasen nästan svart. creeps me out hur mkt man glömmer och hur snabbt det går! nåt jag även glömt är hur man gör säkerhetskontroll. får be erika gå igenom det med mig när jag åker hem till landet nästa gång.

har läst ut boken om ian curtis nu. dags att kolla på control för hundrade gången. dök direkt in i nästa bok. angelina.


i love life (cheesy, jag veeet, men ack så sant just nu)


adjö

must be something in the air that i breath

Jobbar inte idag. Skönare än skönast, men likväl farligt så farligt, eftersom inget får mig så otaggad på att göra rätt för mig som att inte göra rätt för mig.

har solen i ögonen. nu kommer vår/sommarproblemen. lika underbart som det är med sol och vårvindar (om än sviinkalla idag), lika jävla irriterade är det med en sol i ögonen så fort man slår upp de på morgonen. blä. men så är man ju lyckligt lottad och har feta persienner man kan stänga ute skiten med. hehe. det allra knäppaste är att man sen blir ledsen när solen går ner, fastän man förbannat den hela dagen med sina ljuskänsliga mullvadsögon.

konstigt det där. aldrig är man nöjd. förmodligen en skada efter en alltför trygg och bra barndom.


nåväl.

i helgen köpte jag ett överkast till sängen. det kommer förmodligen ligga på ungefär en kvart om året om jag känner mgi själv rätt, men hey, det kan väl aldrig skada att äga ett? fint är det också, tycker jag nog.



ojoj, aldrig har väl sängen min sett så ofluffig och otroligt stenhård och oinbjudande ut.. ledsen för det. den är dock bred, skön och mysig. så det så! (ja, en mamma tycker alltid att sitt barn är fint, oavsett vad omvärlden tycker. jag ser mig som sängens mor eftersom jag själv betalat den och kört hem den (okej pappa körde men jag åkte shotgun))

denna rätt rejält inproduktiva dag har jag även gått en promme på en dryg timma. gick genom ett bostadsområde jag sorterat post till väldigt många gånger men inte alls vetat hur där sett ut. fick mig a hell of a aha-upplevelse, kan jag säga. lyssnade på p3 medan jag gick. kakan hermansson och adrian lux var där och pratade. jag är nu lite förälskad i adrian. visst, han är snygg och duktig och så, men jag har aldrig riktigt höjt på ögonbrynen åt honom förut. när han satt där och pratade och skämtade fick jag dock ett uppvaknande av nåt slag och tyckte att han var helt fantastisk. det är det där med att ha hjärnan, att ha den verbala gåvan samt bara verka jävla schysst som får mig att helt tappa all sans. det snarare än en slammin' utsida.

nu vet ni det, boyz.


adjö

as the world turns



där ser ni en glad tjej.

det jag inte visste då, men som har fått mitt humör att hoppa upp genom TAKET är att jag när jag nyss gick in på studentstaden.se (studentbostadsförmedling i uppsala) och tänkte registrera mig i bostadskö upptäckte att jag redan stått i kön sen FUCKING HÖSTEN 2009 och har nästan NIOHUNDRA ködagar!!

OMFG YESSSS!


äntligen verkar det som att johanna har medvind.

tjolahopp!


enough said. ingen bryr sig om min dag ändå.

Filip o fredrik ikväll och jag "har längtat hela veckan", som det sjungs i deras podcast.



ADJÖ

please don't take him just because you can

Det här med att vara high on life kan faktiskt vara frustrerande. Det förutsätter ju liksom att ens närhet också är det, annars ter man sig lätt som lite dryg. Jag vet ju själv hur mkt man stör sig på glada människor när man själv är trött och seg.

Har suttit och bläddrat i universitetskataloger för hösten och hittat MASSOR av små kurser jag vill ta. Att bara läsa lösa kurser är väl dock ingen bra idé så jag har faktiskt hittat ett program jag är väldigt sugen på. Treårigt är det, vilket känns lagom och det är i uppsala, vilket oxå det känns lagom. Är inte helt tillfreds med det dock. perfectum hade varit om det funnits vid SU..

mitt i allt sätter pappa en bok i händerna på mig. en bok med tämligen inbjudande layout om resmål runt om i världen. grand canyon, victoriafallen, kapstaden och transibiriska järnvägen är nu uppsatta på min "to do-list".

mamma och gry ligger i soffan och "åker vasaloppet". mamma sover och har gjort hela morgonen. hon vaknar till bara för att ropa på pappa som ska komma med te, rostmacka, DN, höja ljudet, sänka ljudet, etc. om hon är sjuk? nej. hon "tycker bara att det är jobbigt att åka skidor"

ibland kan man gå in för saker väl hårt tycker jag nog.


jag har nån nerv i kläm i armen. tror jag. höger långfinger rycker, liksom som i spasmer. det är jättedrygt, speciellt när man sitter vid datorn, för man klickar okontrollerat på saker hela tiden.

ska kila nu. häromdagen när jag gick med post på ett äldreboende fastnade jag vid en tant som stog i korridoren. när jag tillslut gjorde ett tappert försök att komma därifrån och fortsätta det jag höll på med råkade jag säga att jag var tvungen att kila vidare. sååååå pinsamt. "nejnej!" sa hon "det ska du inte alls det! Inte kila vidare!!"

haha. okejdå. jag ska GÅ vidare.


adjö

money can't buy peace to your soul

fan, jag brände pengar idag också.

jag är min egen dödgrävare.


än så länge har jag spenderat stor del av denna helg i bil och så kommer det förmodligen förbli. igår sala-vbkil och sätrabrunn tur o retur twice. idag avesta tur o retur, samt vbkil-sala fram o tillbaka. fabulous...

ah well. ännu en dag av sol och jag känner mig pånyttfödd. sjuuukt klyschigt skrivet, men det är det närmsta jag kommer känslan i kroppen. lätt och luftig, ljus och klar. skönt som fan är det och jag tror det beror på vädret. kanske.

önskar att jag hade mer pengar. mycket mer pengar. folk säger att man inte blir lyckligare med pengar, men jag tror de inte. det är klart att du kan vara rik och olycklig, rik och ensam. jag är dock övertygad om att det finns fler fattiga och olyckliga. har man pengar kan man åtminstone leva ut lite.



lördagar går fort. det är de dagars om är svårast att ta vara på. just därför ska jag nu lämna datorn och gå och hjälpa mamma att sätta upp gardiner. glammigt.


adjö

all good things

Fan vad jag tycker om killarna på jobbet. brukar säga att jag inte har nåt gemensamt med mina kollegor förutom att vi är just kollegor, och det kan hända att det är så, men det hindrar inte att man har kul tillsammans.

dags att bestämma hur man ska jobba i sommar. jag ska nog jobba heeela långa sommaren i år också. känns ju lite segt, men man måste ha pengar. lika bra att ta chansen när den kommer och mosa in så mkt jobb som möjligt. på sommaren har man ändå långa, ljusa kvällar att hitta på annat på. ska göra rum för peace and love och emmaboda though. inte alls säkert att man åker, men lika bra att ha ryggen fri.


ska snart åka hem till landet. mamma ringde och sa att det var godistorka, så jag måste in på ica. en fredagseftermiddag. borde vara förbjudet att tvinga in sin dotter på en mataffär då bara för att man är lite godissugen, men lojal som jag (tydligen) är gör jag det. måste ändå tanka..

min lägenhet ska bebos av erika i helgen. hon har redan varit här och laddat upp med diverse:



smakade ett par chips och kom på att det var första gången det fanns i min lägenhet. vad jag kan komma ihåg iaf. i'm nyttig and i know it...


ah well. dags att slåss med småbarnsmorsor och deras avkommor nu då. allt för min mamma! (todo sobre mi madre)

hah



adjö


Let me win



vad jobbigt det är att sitta med zero cash och alla dessa cravings..

franstightsen, de röda skorna, klänningen och jackan. De vita skorna och tubsjalen. Skjortan!

I want it all.

och ja, allt är från välkända kedjor och kostar tillsammans mindre är 5000 spänn.



funderar på att let loose och bara klicka hem allt och sen är det över.


förlåt mamma.



okej, jag köpte tightsen.

jag har bränt 7150 spänn på en vecka. kan nästa lön komma snart tack?

i suppose you'll never know

Tung dag at work today. Jag har nog aldrig varit såhär trött i kroppen. ever. eller jo, möjligen efter nån fotbollsmatch back in the tonår. Då minns jag att man kunde vara riktigt jävla kräkstrött ibland. Trodde att jag skulle spy när jag kom in från turen idag dock. Nu har jag hämtat mig något, men tanken på att jag måste springa över stället med dammsugaren och moppen gör att jag faller tillbaka i illamåendet igen.


Det finns en hund på mitt distrikt som brukar vara ute och komma fram till grinden när man kommer med posten. Den där hunden, är så otroooligt söt att jag ler från öra till öra när den kommer och lägger huvet på sne. den är så gullig att jag inte kan beskriva det i ord riktigt. jag tror det närmsta jag kommer är ordet 'fulsöt'. jag har alltid gillat fula, lite töntiga djur och jag vill även gärna ge dem så töntfula namn som möjligt. botvid, herbert, tiffany, sture, bruce.. listan på fula djurnamn som funnits i vårt hem är lång. det som är extra bra med just den här hunden är att den bor i en villa ganska precis vid mig, så jag kan gå ut och titta på den när jag vill. känns som att det är lätt att betraktas som ett creep om jag gör det though... ska kolla upp vad rasen heter. jag måste ha en sån!


vill hitta på nåt kewl. vill gå ut, träffa människor och vara social. erika jobbar hela helgen utom lördag kväll och insisterar på syskonhäng. jag lyder, för hon vill sjunga. SJUNGA. ERIKA! hon kan sjunga, men gör det aldrig utom till bilstereon. på fredag är hon med och sjunger på begravningen. i like.


nej uh, nu måste jag städa. för att göra det lite schysstare drar jag på en platta med brainpool och påminner mig själv om att det är fredag imorgon!


adjHÖ


RSS 2.0