Boys don't cry

Sitter här med en hunger som inte riktigt vill gå bort trots att jag ätit rostat bröd. har ingenting att äta som jag inte redan ätit den här veckan (det är tisdag) så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta vartefter hungern tar över mina sinnen. riskera bristsjukdomar och helt enkelt koka pasta kanske...

försöker packa ihop lite mer på rummet. gillar inte att leva i stök och vill därför helst bara anlägga en stor brasa mitt på golvet som jag matar med möbler och annat smått och gott. inte som att jag har speciellt mkt och packa, och inte som att jag ska flytta särskilt långt.. inte som att jag ska flytta till... australien.... hrmhrm. det ska axels vän olle göra. jag är inte avundsjuk. jag vill åka dit dock, men inte så jävla länge!! folk tar alltid i från tårna, why? to make some kind of statement? det är mkt en småstad kan ställa till med.

ute är det höst på riktigt nu och tyvärr kom den väldigt tidigt. tittar på bilder från den förra bara för att påminna mig om att det behöver ju inte vara så jävla illa med höst ändå. en bild från en förfest i högdalen. sanna fyllde 21. efter detta blev det sjuka mängder vitt vin på söder, och donken för andra gången denna dag (heeeh)


undrar hur petros kort ser ut. det har jag aldrig sett, om det ens finns kvar.


Gry sover, utomhus. finns det möjligen ett bättre scenario som inte betyder att hon måste lämna tomten? jag tror inte det! hade henne inne i vad som kändes som en timme, men när jag tittade på klockan hade den rört sig... sju minuter!! sjukt.

och hur bra kändes det att göra av med en tredjedel av sommarens fetaste lön enbart på räkningar igår?! jo det kändes såå jävla bra att jag inte tänker skriva det här.....


städa, packa, äta.

adios

Spelar det nån roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

jag vill ha pengar. mycket. jag vill ha längre hår, som jag hade i vintras/tidigt i våras. jag vill färga håret igen, mer intensivrött. jag kommer utveckla allergi och få hudcancer av hårfärgen.

tv är ett jävla gissel. finns det egentligen ett enda bra program? jag tror inte det! det enda man tittar på med intresse är ju filmer, ibland nyheter och vissa serier. pregram skapade bara för tv är ju sämst! värst av allt är ju att folk tittar (däribland jag själv ibland).

har ont i magen ikväll igen. och ja, jag ska uppsöka läkare, vilket år som helst. jag kan inte det där med att ta tag i saker. när det kommer till doktorer, tandläkare mm så skakar jag det alltid av mig och tänker att det läker ut av sig självt. kan vara en förlorartaktik. tänk den dagen jag faktiskt har cancer...


kan man köpa sig en vältränad kropp, och isf, vad kostar det?

skämt åsido. snart är det val och jag har jättedålig koll på allt utom riksdagsvalet.

nu vet ni

adios


visst känns det som att kärleken väntar

Idag har jag: tjuvlånat millis mörkbruna skinnjacka och känt mig som en gammal rocker där jag vandrade runt i sala i trasiga converse, trasiga CMjeans, dylantisha och lång sjal. har även hunnit med att köpa en stol och handdukar, varit till lägenheten (avec Gry -.-) och ställt dit smågrejer. Ikväll åker saris så hon höll på att fixa det sista.

nu ska jag kolla om posten har kommit. jag får panik på riktigt om inte en speciell grej har kommit eftersom det snart krävs att jag ska betala en faktura som jag inte ens fått än. skjut mig.

... det hade inte kommit idag heller. vider.

kollar ams över nätet. jag vill inte! det finns två saker som är jobbigare än allt annat i mitt liv: plugga och söka jobb. bra att det inte är några stora, viktigare grejer liksom....

är trött men är ensam med gry så jag kan inte lägga mig och sova. när jag är ensam med henne så är hon bland det drygaste som hänt mig. man kan ju inte göra någonting annat än att sitta och passa så hon inte hittar på nåt dumt. usch.

vill bli frisk, vill att det ska sluta klia på min kind, vill att det jag drömde inatt ska bli sant.. fyfan vad klyschigt att önska sig sina drömmar. har dock alltid varit sjukt dålig på att själv försöka få drömmar att bli verklighet.


adjö

now the conversation's done

I'm only waiting for the proper time to tell you
That it's impossible to get along with you
It's hard to look you in the face when we are talking
So it helps to have a mirror in the room


Småbakis för första gången på år och dar. kvällen var dock en höjdare, så det är totally worth it. dock har jag blivit en riktig klenis när det kommer till alkoholtålighet. har en hel flaska chapel hill och lite till i fias bil som liksom bara inte blev öppnade..

nu har de flyttat. var ute och gick nu på kvällen när karins föräldrar tutade på mig påväg hem från linköping. jag måste leta stolar på second hand som ska målas i fina färger. blir förhoppningsvis bra. är rädd att lägenheten ska bli ful och att jag inte ska få det mysigt. uh

igårkväll sände en person mig vibbar som fick det att knytas lite i min mage (för att utesluta spekulationer kan jag säga att det rör sig om en hon). att en person ska behöva känna så, så pass starkt att det uttrycks till så pass ytliga bekanta som jag är. ville bara ge en kram och säga att allt skulle bli bra. alla är vi i behov av lite girl power...

måste sätta igång att söka jobb på allvar nu. bara att ta tag i sig själv, sopa ihop spillrorna av sitt ego och dra upp sig i nackhåret. nu jävlar ska här försörjas!

adjö




There's no room for you here girl, go away

näsblod! första gången i mitt liv (vad jag kan minnas nu) som det faktiskt blöder ur min näsa. anledning=snytförsök. sitter nu med papper upptryckt och väntar på att det ska sluta. känns ganska läskigt när man tar ur tussen. kittlar liksom. blä

gårdagen var lyckad. först fika med sara, karin, emma och amalia (note to self: är skyldig amalia 25 spänn). fick massa presenter, vilket jag inte förväntat mig, så det blev en jätteöverraskning! massa bra-att-ha saker när man bor själv. tack tack tack hörrni!

första besöket på systemet också, köpte... fjortisdricka! haha! bacardi, smirnoff ice och annat som jag verkligen aldrig dricker annars. bara för att liksom. så ikväll kommer jag bli till hälften berusad av alkohol och till hälften av socker. hrm. såhär nu idag är jag mer sugen på öl, men nu får jag väl liksom som stå mitt kast.

ikväll är det alltså alkoholintag för första gången sen (undantag en öl på p&l).. trumvirvel.... MARS! eller nej, ett undantag till:valborg. har inte druckit såhär få gånge rmed så långt mellanrum sen jag var typ 16. ujuj. känns som att jag kommer börja bli dryg bara jag öppnar kapsylen...

nu ska jag chilla och vila förkylningen. har tömt garderoben, tagit ner tavlor och posters och packat ner alla skor nu. hur jobbigt som helst med flyttröra. mår dåligt av att gå in på mitt rum. mår även dåligt över att jag lagt ner penga rpå att köpa glas när det sen visar sig att jag redan hade typ tolv. det är sånt som gör vardagen lite jobbigare.

gry är inte hemma. hon, pappa och mamma är hos lindows. jag är glad.


adjöken



They only want you when you're seventeen

reflektioner från ett förkylt födelsedagsbarns om sitter framför nyhetsmorgon i tv4: Det nya programmet Dansfeber verkr jättetråkigt. Han i reklamen för Ica Maxi Hälla måste vara en av sveriges sämsta i tv-rutan. Videoklippet från de som stter fast nere i gruvan i chile ger ångest trots att man sitter hemma i sin egen soffa.

anyway.

för tjugo år och femtio minuter sedan föddes jag. måndagen den 27 augusti 1990 kl 8:30. mamma har ångest över att hon numer har barn som är över tjugo år och har snabbt konstaterat att dagens tjugoåringar har yngre och fräschare föräldrar än när hon var tjugo (på mitten av åttiotalet)...

den här tjejen är 15, ska fylla 16 och har inte börjat gymnasiet än. vad hon inte vet är att det kommer bli tre av de bästa åren i hennes liv so far.


Här går hon i första ring, har palestinasjal nästan varje dag och lyssnar a whole lot på ramones och white stripes..


hinner inte fler bilder nu, ska snart stoppa huvet under kranen och tvätta mitt väldigt röda hår.. vill egentligen inte köra i schampoo i det av rädlsa att det ska bli matt, köttfärgat och fult, men min självbevarelsedrift ber mig att löddra in håret innan schampot löddrar in sig själv.

i eftermiddag har julia och navet spelning på popaganda. måste skriva till tove att hon ska skynda sig dit och stå längst fram.

jag längtar efter karin, emma, sara och amalia som jag ska träffa om en stund. mår mkt bättre idag och har snytit mig ungefär tusen gånger i hopp om att hela förkylningen ska följa med ut.. det har den inte gjort... än


It's only teenage wasteland

min sista dag som tonåring ligger jag sjuk. kul då. är så svullen inuti huvudet av förkylningen att jag knappt hör och känner ingen smak eller lukt what so ever. kanske lika bra för jag har inte orkat släpa mig in i duschen på hela dagen... hrm. hungrig är jag också. en tallrik fil och flingor vid halv nio imorse och en vid halv fyra. way to go!

imorgon för jag förmodligen bättre, man brukar inte vara sjuk så länge av en förkylning och detta är kväll nummer tre.

skulle verkligen behöva börja packa på mitt rum nu. får bli på lördag. ska hämta flyttkartongerna ikväll om jag orkar mig upp från soffan.

ser fram emot att träffa mina vänner imorgon. får väl antagligen klara mig utan grattiskramar, men jag ska nog överleva.

ensam mamma söker på tv nu. fyfan vad jag hatar såna program! för att inte tala om alla dessa hollywoodfruar till höger och vänster, idol, talang, inredningsprogram, ullared, bonde söker fru.... I can go on forever. är inget tv-freak at all. däremot fastnar jag för serier! scrubs, vänner, one tree hill, gossip girl, till och med gilmore girls har nötts här. dock sjunker jag aldrig så lågt som till the hills eller jersey shore. fyfan!

nu skäller gry och det känns som att någon borrar i mitt skallben och punkterar mina trumhinnor med stora spikar.

adjö


Ginger had to leave

som synes på bilderna har jag ny hårfärg (igen). Rött som bara den. är bara en toning, vilket kommer göra håret smått köttfärgat om nån vecka, vilket då ska avhjälpas med mörkbrunt. cirkeln är sluten.





har mixtrat med färgerna på bilderna. i verkligheten är det betydligt mörkare, helhetsintrycke är som om varannat hårstrå var lilla sjöjungfrun-rött och varannat brunt, typ.

har nu nycklar till lägenheten och har fixat reda på flyttkartonger.


adjö

Ängeln du placerat på min axel skrek

Maria och jag, världens vackraste par... sjunger krunegård. Nässpray och jag... nynnar jag, med samma melodi. Blir man inte tårögd av besvikelse när man vaknar och mår skit? jo

ska hoppa in i duschen och förhoppningsvis pigga på mig lite.

idag ska jag förändra mig igen. utväxten och den tidigare färgningen börjar se ut som bajs... fast orange


anyway.

lönen har kommit och jag känner mig för tillfället lite rik.

adjö


There's a quiet, quiet rage building inside of you, so deep



nej, jag har inte förgiftat nära och kära idag, däremot har jag och millis bakat! dessa rullar blev småkakor (heter tydligen brysselkex?) som ger mig flashbacks från när jag var liten och var hos karins mormor om dagarna. dock hade inte hon lika crazy färger på sina (min idé).

imorgon ska jag träffa sara. ska komma ihåg någon typ av mätinstrument för att få lite grepp om lägenhetens storlek, vilket underlättar när man letar möbler. ingen som har en gammal soffa i rokokostil? om den krängde den till min mor skulle jag få loss en skinnsoffa som jag verkligen vill ha och som står här hemma och skräpar, men som hon inte släpper om inte jag ger en annan soffa in return... skulle verkligen vilja ha gammelmormors gamla guldsoffa i plysch (70talet), den var så cool! såld dock.

börjar bli förkyld. pappa har varit sjuk i fyra dar nu. jag vill verkligen inte bli det till helgen! vill inte behöva mosa i mig en massa piller för att orka stå upp och träffa folk.

vissa människor gör mig ledsen. inte för att de får mig att känna mig underlägsen, utan snarare tvärtom. det är bara det att de är för dumma för att fatta det själva.


adjö

Boys get their toys and girls get their dolls

mår kasst. hatar när min ämnesomsättning/mitt blodsocker inte vill vad jag vill. har legat darrande på soffan sörplandes druvsockerlösning innan maten blev färdig. har inte repat mig än riktigt, men hoppas på förbättring inom en snar framtid.

idag började millis åttan. imorgon börjar erika studentåret. stört! och jag då? hur håller man koll på sin ålder när man inte går i skolan? är åldern ens viktig då längre? på fredag fyller jag år, den sista födelsedagen värd att fira, den sista födelsedagen man riktigt har längtat efter. sen är det mest bara siffror, för att inte tala om ångesten när man fyller jämnt. denna 30årskris, 40årskris osv. jag kommer vara en sån med åldersnojja. vid 40 kommer jag bli en cougar, haha! leva ut mina tonår, som verkligen sjunger på sista versen nu, och som har varit mycket, men inte särskilt vilda. sen har ju jag och julia våran rocklandsmorsor-pakt. leopard, rödfärgat hår och stilettboots. men det blir väl mer 50årskris kanske?

jag vill ha löön!

ibland undrar jag under vilken sten jag kommer att hitta min motivation och liksom.. aptit på livet, eller hur man ska uttrycka sig (har vänt på väääldigt många nu). melankoli och vemod känns så last year.. 

nu ska jag hänga med Gry. bara hon och jag hemma och jag riktigt känner hur hon vet att jag inte tycker om henne med mer än halva hjärtat. ska jobba lite på vår relation och försöka vara mindre genomskinlig.


adjö

the last post on the bugle

dagens mission är att åka till avesta. hade varit där för länge sen om jag inte hade behövt åka med mamma för pappa har "min" bil.. försöker komma ihåg känslan av att inte ha körkort, när man var beroende av skjuts för att ta sig dit man skulle. fyfan så hemskt!

har drömt en hel massa inatt. bland annat att julia och cissi gick på studentbal (91ornas konstigt nog) klädda som en blandning mellan nunnor och isprinsessor och att jag glömde gå på systemet innan lördag... vaknade stressad efter att det sista som sagts i drömmen var karins "du kan få dricka av mitt". haha

igår var jag och erika sega. kollade på filmen anna nicole smith, som överraskande var som en dramadokumentär om.. guess who?.. anyway. så sjukt tragiskt ett liv kan vara och så sjukt glad jag är att jag inte är i hennes situation. sen såg vi no country for old men, så jag har drömt om grova hagelskott inatt också. att allas ben såg ut som köttfärs. passade även på att se sista timmen av sagan om konungens återkomst, bara för att komma på att hey, den slutar ju inte alls så jävla megalyckligt. as


jag vill ha min lönespec!! emma har inte heller fått sin. ibland blir man så trött



adjö


Can't you see I'm trying, I don't even like it

idag är jag glad. har varit uppe way too few timmar dock, eftersom jag vaknade halv tolv. tack som fan sömnen.

har målat en spegelram svart och kollar i ikea-katalogen. gnällde över att inget jag har kommer att matcha nåt annat och att jag faktiskt är ganska mån om inredningen där jag ska bo. pappa sa att jag kunde få ta med hans inramade Klee-planscher (nån konstnär, jag vet inte vem) som han köpt i paris, men jag sa att jag ville ha nåt mer musikaktigt tema på väggarna och la fram det lite snyggt... han genomskådade på en gång... "aha, du vill ha vinylkonvolut med andra ord..?" ehhrnhrskdhgdj. ingen som vet hur försiktig pappa är med sina vinylplattor skulle någonsin våga fråga om att få sätta upp de på väggen.

jag är arg på youtube. först trodde jag att min dator var cp, men axel talade snabbt om att youtube tar bort ljudet på videor som folk lagt upp utan rättigheter. gaaanska jobbigt. jag som bara ville kolla på the cure-videor...

axel och erika bankar på varandra med kuddar. true love.

nu ska jag ut och gå. har gått upp två och ett halv kilo (!!). haha men det är inte därför jag ska ut och gå, ville bara knattra ner lite värd(elös) info.

adjö

where do my bluebirds fly

är just nu free as the wind. har ingenting jag absolut måste göra och det för obestämd tid. och ja jag ska söka jobb, men inte än på en vecka. nu ska jag ha sommar/höstlov. ska ta itu med de små sorger jag har, bland annat att tre av de finast flyttar långt ifran mig om bara några dagar. vad tungt det känns! men himla bra samtidigt förstås. skönt att några tar tag i livet och gör något åt det!

har varit i vår huvudstad idag. universitetet kallade som bekant. och ja, jag har saknat sthlm. inte universitetet, för det hade enbart ångest med sig till mig idag, men när tentan var skriven (efter en timme) så åkte jag till söder. var där tjugo minuter innan affärerna öppnade. gick åsögatan österut och det enda som hördes var ljudet av mina egna skor. hur kan en gata som jag går på så sällan kännas så hemma? rotade runt en bra stund på beyond retro. hade jag varit lite rikare såhär dagarna före lön hade jag köpt ett par blekröda snörskor i skinn. fan vad snygga de var! det blev istället en grovstickad tröja och jag lovade mig själv att gå tillbaka dit så fort tillfälle ges. vandrade runt i nära två timmar, hittade en awesome sjal/huva på monki, som jag inte köpte men kmr ha ångest över senare. hittade jättemkt snyggt på hm trend, men itne heller där blev det nåt. halva söder var mer eller mindre tapetserat med popagandaaffischer (eller så var det bara de få som fanns som fångade mitt öga) dock inte i nytryck, så det senaste bandsläppet är inte med. a pity, annars hade jag rivit ner en!

vad roligt det är med turister som inte förstår sig på sthlms tunnelbanesystem! hur svårt kan det vara är min fråga. dock tkr jag nog att det i sommartid borde finnas skyltar på engelska, för let's face it, svenska är ett knäppt språk.


gud vad jag hatar en av våra kontinenter just nu. och erika som gjorde mig uppmärksam på mitt underliggande hat.. eller var det hat verkligen? hrm. ibland önskade jag att verklighetens händelseförlopp och skeenden var lite mer som en plot i en cheesy film!

adjö

I'm not your baby no more

Stressad, arg, frustrerad, besviken, men ändå glad.

Glad för att jag ska till sthlm imorgon. har inte varit där sedan slutet av juni (om man inte räknas sonisphere) och ibland får jag för mig att det kanske känns lite lite som hemma där ändå. en dag ska jag tillbaka, det har jag sedan länge bestämt. den gången ska det jobbas och bos, gärna med vänner. när får tidan utvisa, men efter jul är jag än så länge ett vitt ark, inget planerat, inga måsten.

ska snart duscha och ikväll far jag till saladamm. ska bli skönt att slippa köra till sthlm imorgon. hade behövt åka halv sju typ, för att vara säker på att vara framme vid su senast halv nio.

behöver plugga mer. har bara blivit två timmar om dagen den här gången. är så ineffektiv, har koncentrationssvårigheter och ingenting fastnar. hjärtat och hjärnan skriker att de aldrig vill plugga mer. sorgligt nog måste de, sorgligt nog måste jag.

ska nu lägga mig i soffan och vänta på one tree hill (..jag vet). ute är vädret skit. luckily är både erika och millis hemma. den senare har varit hos frissan för 1200kr (!!) idag. har ljusat upp hela håret och ser ut som något av en filmstjärna. påminner mig om hur mkt jag vill göra något åt mitt hår. en riktigt mörk, brun nyans och kortare lugg ska det bli. kan inte hjälpa det, men tröttnar fort på att ha kopparrött!


Popaganda-propaganda



navet har sin egen badanka på popaganda.se! alldeles som liksom likställda med Robyn, Shout out louds, This is head, Jonathan Johansson, Belle och Sebastian, Familjen... sjukt nice!

är så sugen på att åka dit. det är jag verkligen. en födelsedagspresent åt mig själv liksom. samtidigt är det sista helgen som karin, saris och emma är hemma och jag tkr almost att vänskap ska värderas högre än festivaler och annat trams! haha. julia har ju vänner på plats i sthlm så henne är det inget synd om ;)

jag behöver ny musik! verkligen! har lyssnat på samma låtar om och om igen i ett år nästan. vill ha syntbaserad pop, gärna lite.. hur ska man säga, typ tyngre, hårdare. bra beats, fräscht, lättlyssnat men samtidigt tungt.. där kom tyngden igen. har jag ett tungt inre? 

det finns musik jag inte kan fastna för hur jag än försöker: U2, anna ternheim, lykke li, lars winnerbäck, moneybrother, tom waits (har dock inte fått så mkt uppmärksamhet än så länge), bon iver (skinny love och for emma borträknade, de är underbara!), the killers, kent.. kan göra listan längre men jag tror ni fattar.

sen finns det de som är snarlika de band/artister jag nyligen räknat upp men som jag faller pladask för: Jeff Buckley, julian casablancas, markus krunegård, broder daniel, new order, wolfmother, mötley crüe (jag vet, genrebrott), peter doherty (med band som utan), the ark... ni fattar där också.

jag undrar vad som är grejen. knappast kvalitén på musik, för det gör alla mer än bra, det är bara det att de inte vill in i mitt hjärta riktigt. de stannar vid att vara just, bra.

så är det med människor också. jag har svårt att känna den där kicken som när man träffar någon man känner att man verkligen vill umgås med. ofta landar det vid "ja, hon/han är trevlig" och sen ingenting. jag skyr alldagligheten lite, tror att jag letar efter personligheter som sticker ut. varför? gör jag det själv? samtidigt som jag är livrädd att folk ska tycka att jag är "trevlig, snäll, glad" och alla de där andra opersonliga svala men ändå positiva orden, så är jag minst lika rädd för att jag ska vara nån sorts crazy person som aldrig kan tas för seriös, utan snarare för ytlig. jag är så rädd för ytligheten samtidigt som jag tror att den ibland är människors räddning.

tillbaka till musiken: varför kan jag inte ta jocke bergs texter som lika innerliga och från hjärtat som ola salos? varför är lars winnerbäcks gitarrspel och röst inte på långa vägar lika genomborrande som jeff buckleys? varför känner jag så mkt mer för broder daniel ruffa instrument och halvnördiga texter än vad jag gör för U2s nästan perfekta musicerande? vad är grejen?

om någon har en idé, please comment!

 

I'm stuck in a city but I belong in a field

såg på face att stina letar hyresgäster till lägenheten i götet. jag hade varit sjukt sugen om jag inte redan haft en i höst.

mormor ringde och frågade om jag ville ha skjuts till sthlm på lördag morgon. ja tack sa jag. sjukt skönt att slippa köra själv! dessutom bra om de vill hem lite tidigare än mig så måste jag skynda mig på stan och gör då automatiskt inte av med lika mycket pengar. awesome! har dessutom bestämt att drottninggatan är strängeligen förbjudet. alla dessa hm som hjärntvättar en och gör en sugen att slå till. nejdå. ska åka till medis och inte försvinna från söder förrän det är dags att åka hem. lika så bra.

lön i nästa vecka. även första veckan av vakuum. skrämmande kombination måste jag säga! funderar på om det går att sätta lås på kontot.

skämt och sido, nu måste jag börja plugga. gick upp tio och har fortfarande inte satt igång. ibland undrar jag om mitt undermedvetna vill klara den här tentan, eller om det vill leva lite on the edge. detta är vad man får efter att ha skött skolan i alla år...

vi har ny tvättmaskin. asbra att slippa springa till grannar och tvätta! den gamla gick sönder i helgen och vi tvättar sjukt mycket har vi märkt nu när det inte går


måste...öppna...boken


adjö

pools of sorrow, waves of joy are drifting through my opened mind

En miljon grejer i huvudet. har som vanligt så sjukt svårt att fokusera. vill så gärna klara tentan, vill så gärna flytta, vill så gärna.... det är så mkt jag vill, så lite som jag faktiskt tar tag i och fixar. kanske för att jag är rädd att misslyckas? Har jag för mycket stolthet? har jag ingen stolthet? begränsar jag mig själv eller begränsas jag av andra?

blir galen inuti mitt eget huvud. ute regnar det så dit kan jag inte gå. snart åker mamma så då har jag ingen att prata med. måste vakta gry och plugga samtidigt. dömt att misslyckas.. igen.

har kommit på en grej: Ja jag ser fram emot att flytta in i saras lägenhet, jag ser fram emot att få ett eget hem, om än i sala, men ett eget hem. ser jag mer fram emot själva flytten, det förlösande stadiet av den så att säga. för vad ska jag göra sen, när möblera är på plats och tavlorna hänger på väggen? har jag jobb - nej. många vänner flyttar härifrån och med min rastlöshet i ett stort hus på landet ser jag det svårt för mig att inte bli galen i en lägenhet.

sätter punkt där för mina spekulationer.


Navet har fått spelning på popagandafestivalen! samma dag som robyn. min tjugonde födelsedag den dagen och det var väl tänkt en typ av fest på kvällen. hatar när saker krockar, vilket de har gjort hela sommaren. vill bara skrika ut min ångest, men känner att det nog inte tjänar nånting till. inte heller tårar tjänar nånting till längre... tove får iaf se navet, inte en dag för tidigt. jag kanske styr och om och låter bli att fira min födelsedag i år. kan ju ta det på lördagen istället kanske.. eller nåt.

nu åker mamma och plötsligt hatar jag livet om möjligt lite mer än innan. blir arg när en sån bra dag som gårdagen följs av en sån vidrig som den här. en bra grej är att då finns det alltid rum för förbättringar!

ser fram emot lördag. en ensamdag i sthlm med bara mig själv. förmodligen sara och lite malin också, men det ska jag nog klara. ska bli kul att se dem igen efter en hel sommar. har även planerat in en rejäl stund av dagen att gå och botanisera på beyond retro på åsögatan, yey!



ska det någonsin sluta regna?


Are my eyes the coldest blue?

Who was it that said that love conquers all?
Oh, he was a fool 'cause it doesn't add up



En bra dag.

Har varit i Sala och träffat Sara, Karin och stiftat en ny bekantskap, Linnéa. En vän till Karin som bor i Gävle. Hon var hur trevlig som helst. blir glad av att träffa såna människor som är så lätta att umgås med som hon var. hoppas vi ses igen some day.



har shoppat second hand. höstjacka och en tröja för 20kr. klart värt det! Därefter långfika (dryga 2 timmar) på johanssons. Sara var pigg men hungrig efter att ha gjort en gastroskopi. skulle aldrig våga en sån. blä

Är riktigt taggad på livet at the moment. som alltid med mig får man skynda sig att njuta av känslan innan den försvinner. hoppas att allt blir som det är just nu. att alla gör som planerat, att jag gör som planerat och inte sviker mig själv. att emma, karin och sara trivs i linköping, att jag söker jobb och inte bara lägger av. behöver fylla ett tomrum i mig, men jag vet inte, för mitt eget bästa borde det kanske ha prio ett, men som vanligt låter jag det vara långt ner på listan och hoppas att jag springer på lyckan istället...

drömde en bra men jävligt konstig dröm inatt. den får gärna bli sann nån dag... kanske... eller.. nja..


ska nu försöka att inte tänka på hur mkt mina nya linser kommer kosta mig, lägga mig i soffan och läsa kurslitteratur.

kul

adjö


Lucy in the sky with diamonds

Nu har jag sett Across the universe för första gången! bättre sent än aldrig and how I loved it! Jim Sturgess är i den filmen något av det snyggaste jag sett och det var stundtals rentav plågsamt! Musiken var såklart även den skitbra.

har jobbat sista dagen vad gruvan på jag vet inte hur länge än. kan hända att jag är tillbaka lite redan i september, men det får tiden utvisa. just nu är jag ledig sånär som på tentan som ska skrivas på lördag. mycket kvar att plugga in, så detta blir ingen nådig vecka! har en massa kul jag vill göra utöver pluggandet, träffa Saris inräknat. får se hur jag ska lyckas klämma in allt.

har inte bloggat sen i fredags nu. gruvans dagar kom och gick. I lördags jobbade jag eftermiddag med emma, minéa och andreas. ganska lugnt på folk så vi busade mest runt. på kvällen var det pubkväll. minéa hade smultronvin så glasen kind of fylld epå sig själva. emma blev kul, minéa med. jag körde hem halva sala den kvällen kändes det som. cissi skulle röka i bilen så hon hängde med huvet utanför..

igår var det tidig start. emma och jag bäddade och städade på vandrarhemmet innan det bar av neråt i gruvan igen. kallare och mer folk. inget bus. på kvällen till minéa och kolla film.

en vän till familjen har fått barn. det blev nasty business. barnet hade navelsträngen två varv runt huvudet och man blev tvungen att trycka in huvudet igen och börja om. mardröm!!


mina tankar ligger idag någon annanstans än på plugget. känner mig lite stressad, men kan väl alltid förlita mig på min vanliga "otur".

tur i spel


adjö

Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem

Bob Hund på grönan ikväll. jag är inte där, men jag vill vara det av hela mitt hjärta. som så ofta när man har ångest över något har en viss fredrik melin läst mina tankar och messar och frågar om jag är på plats. HAN är nämligen där det aset! fick just ett mms med en pinfärsk inspelning av en del av konserten. detta suger. här sitter jag med mobilen i handen, datorn i knäet och en aslame familjekomedi på tv


så långt hann jag igår innan internet la av. Melin var på Bob Hund och Erika såg inception på bio med Axel. Jag var hemma, men Karin kom en stund och hängde och drack hemmagjorda "latte".

Idag är det jobb som gäller. känns dock som att jag har en mille grejer att göra innan det är dags. slökollar på en dokumentär om ABBA, vilket jag absolut inte borde göra!! no time för sånt idag!

fundering: agneta fältskog var jävligt smal när de gjorde waterloo i mello, trots att hon fått ett kid mindre än ett år innan. well done!

jag blev rädd när jag såg twin peaks igårkväll. haha! skyller på att jag var trött.


adjö for now

Du ska sluta dina ögon och aldrig vara ensam

Börjar känna viss stress över tentan nästa lördag. har idag insett hur mkt jag itne kan och hur sakta jag faktiskt pluggar. efter helgen är det jag som skruvar upp tempot betydligt! måste dessutom låna bok nummer två nån jävla gång. aaah!

silvergruvans dagar med start imorgon 10,30. kom kom! jag börjar inte förrän vid 14 och ska då hålla till nere i underjorden. kommer frysa nåt helt otroligt och börjar ladda upp med sockor, vantar och vinterkängor. på kvällen är det pubkväll i konstmästargården, även där: kom kom och drick öl och vin! får se hur det blir med den saken för mig, som börjar jobba tidigt på söndag. jag och emma ska bädda rent hela vandrarhemmet (!!) innan det är dags för lunch och nerfärd. hade varit grymt att vara några till, så med lite tur kommer nog linnéa och hjälper.


har ont i magen. tror det är för att jag drack juice. fan då.

tänker ta en pluggpaus på ca två timmar. behöver vila, för trots att jag gick upp halv elva är jag trött som ett as. livet sliter på en rakt igenom klen kropp.

adjöken

I want you, especially today

Skorna har kommit, and I love them! Påminner om en avkomma mellan acne pistols och klassiska jodphurs med bred resår. som vanligt skitsvårt att ta bild på skor och fötter, men här kommer bilder:


(mina ben ser värsta blanka och fräscha ut. irl ganksa stubbiga, bleka och icke att förglömma: sneda)


unfortunate vinkel tror jag, för jag har inte strl 56......


Inatt drömde jag att det blev bråk på jobbet mellan mig och karro. på riktigt alltså, vi skrek till varann inne i personalrummet! emma och sophie var på min sida, men andreas blev helt plötsligt jättearg på mig även han och sa en massa taskiga saker. vaknade pissed off och fattade inte varför, kom sen på att jag kom direkt från en fight i mitt undermedvetna.

nu är batteriet slut på datorn och jag orkar inte hämta laddaren.

äta ska jag dock. på en gång.


adjö

I want you to notice when I'm not around

just nu är jag arg. inlägget jag skrivit raderades och jag undrar fortfarande inte varför det man skriver inte sparas i utkast automatiskt. kan ju inte vara så svårt, varenda jävla mobil har ju den funktionen!!

ska snart sätta igång med pluggandet. sov till halv tolv (!!). det var skönt, men direkt vidrigt när jag väl vaknade. hela dagen försvinner. as

gårdagens personalmöte avslutades med häng i värdshusträdgården med linnéa, andreas, emma och minéa. därefter hem till minéa och sen ut på hotellet med fia. fia fyller idag 22 år. charlie tyckte att vi skulle sjunga för henne på hotellet, so we did... kul då.

fick brev av csn. en fråga: kan man ta första studiemedlet, göra första delkursen, klara den och sen hoppa av och ändå få ha kvar utbetalningen? you see, i need money.


nu ska jag ta på mig en tröja, dra iväg ett sms, ta nässpray och eventuellt lite choklad. därefter plugg!

fan

adjö



he went twenty thousand light years from home

jag hatar hundar!

fick en viderhund på halsen på jobbet idag. ägaren skulle på tur och någon hade lovat att receptionen skulle ta hand om den.. den enda som inte hade jobb upp till armhålorna var jag. den var helt over the top, hur jobbig som helst. till slut grinade jag nästan efter att ha försökt allt. den kunde inte ens gå ut och gå en stund. helt jävla retard.

kollar på supersize vs superskinny med ett öga. den smala bruden är 165 och väger 46kg. läskigt! dock har jag över 2 cm smalare midja än vad hon har.. vet inte om det är bra eller dåligt.. hrm hrm.

jag är ledsen och arg pga att jag kollad epå nyheterna igår och huvudnyheten var om djurplågeri på päldfarmar i sverige. fyfan! inget gör mig så arg och ledsen som sånt. förjävla synd att alliansen tkr att det är okej med pälsfarmar i sverige.

har fått extratimmar i helgen. bäddning på vardrarhemmet söndag förmiddag, yey! behöver verkligen varenda krona jag kan dra ihop nu medans jag har jobb.

gry sitter i en fåtölj  och pratar. riktigt behaglig i jämförelse med äcklet på jobbet..

tidig start imorgon. blä


adjö


We'll ride through the city tonight

Okej, här kommer bilder från lördagen:

Iggykonserten. Lägg märke till marken, blöt som fan och ganska mjuk och kladdig, men! fortfarande gräs!


Efter Iggy och innan Alice cooper skulle vi äta. Då tog det i och regnade ännu mer. Därav en smärre översvämning på hela festivalområdet. jag, emma och jesper, hungriga och blöta.


Sen ladies and gents kom leran! mina och emmas fötter skymtar i bild.


Runt sju på kvällen och framåt såg hela området ut såhär...


Josse höll på att halka, därav lerstänket i form av en lama (?!)


Väl borta från festivalområdet satte vi oss i tunnelbanan och inledde operation självtorkning. jag försöker rufsa runt håret och lyckas samtidigt se lite svår ut....

Hemresan var en mardröm. Vi (jag) lyckades hålla bilen på vägen iaf, men det var nätt och jämnt stundtals. Ett sånt vidrigt regnväder som dessutom bjöd på rejäl åska när det blev natt. uj uj.

men som vi sa där vi stod i bild två: vi kommer kunna skratta åt det här sen!


imorgon åker mamma, millis och erika in till sthlm igen. jag måste jobba, vilket är lika bra eftersom jag numer har shopping-stopp.

hungrig. ska göra nåt åt det nu.

förkyld som en följd av helgens strapats. ska göra nåt åt även det.


adjö

Did you ever feel the pain in the morning rain?

gårdagens sonisphere ösregnade bort. eller bort är fel ord, för trots att man önskade sig långt därifrån stundtals så glömdes såväl hungern (strömavbrott i langosvagnen) och vätan (till och med trosorna var genomblöta, trots regnkläder) så fort mötley crüe entrade scenen. å min Gud vad jag älskar att se det bandet live! helt stört! jag och erika kom överens om att det måste bli en tredje gång.

mer utförligt om dagen plus bilder kommer imorgon. nu ska jag dricka kaffe (!)

var seg som ett as på jobbet idag. hade dessutom fått min arbetsdag förlängd med två timmar, något som sen visade sig inte behövas, jag hade alltså kunnat få sova längre... men det gjorde liksom inget. jag gillar jobbet. efter nattens personalfest var jag nog den som var minst seg trots allt..


har köpt skor.. på internet. känns så lame, men jag ahr sett dem live i butik, och de är fab. storyn om skorna är to be continued.


fingrarna orkar inte skriva mer nu. jag gör sorti.

adjö

One huge step for man kind

Detta är en stor dag.

Bläddrade igenom DN-påstan och vad dök upp i synfältet?!



jaaarå


hihi


godnatt

i will deliver, you know i'm a forgiver

Är just nu ganska stressad. far runt som en iller för att fixa allt som ska i ordning. klockan gick fort i västerås och än fortare när vi kom till sala.

har alltså varit i vässan med karin idag. köpte ett par crazy byxor på hm som jag gillar a lot! bilde och sånt kommer senare. på andra sidan helgen. visare till sala. käkade glass på dreambook (hur gott som helst) och gick till julia och cissi och hände en stund.

måste nu lite snabbt få fram numret till sl.. det man smsar biljetter till alltså. kan det inte i huvet, nåt med 7 och 2...

karta över östermalm behöver jag också. jag är sämst på den delen av stan. för att itne tala om vasastan, men dit ska jag (förhoppningsvis inte) imorgon.



aaaah vad klockan går.


adjö

Moving pictures

jag känner rastlöshet. den dör otroliga rastlösheten och obehagliga känslan som slår ner som ett bombnedslag när jag hittar kläder jag vill ha, men inte riktigt har råd att köpa. denna gång gäller det ett par grejer från... hm! jättesnygga och jag kan totally se mig själv iklädd dem! eller asså, de tär lite hipster-varning på plaggen, iaf ett av dem. med hipster menar jag den liksom som subkultur som vuxit fram i sthlm, tights och bustiers, stureplan och doc-martenskängor.. typ. signe siemsen till exempel.. typ. känner mig sällan jättebekväm i tajta kläder (undantag jeans). denna top/bustier (vilket skämt, kalla ngt jag tänker ha på mig för bustier) kräver dock ett par byxor med riktigt hög midja! hej och hå.

jaja. nog tjatat om kläder (även fast jag som bäst håller på att se över mina finanser för en snabb hm-beställning.. hrm hrm)

nej. nu har jag bestämt mig för att dissa den. jag är ful i korta toppar för jag har inga tuttar och den blir svårkombinerad.

sörjer inte, för när det gäller mig tar det aldrig slut på ha-begäret när det kommer till kläder. jag behöver inte ett enda plagg till egentligen och jag behövber sannerligen inte lägga mer av mina surt förvärvade slantar på en topp.

bra där. lite sanity såhär på förmiddagen.


mamma, erika och millis ska till sthlm nästa vecka. jag ska tydligen vara hundvakt var det bestämt. jobbigt.


var ut en sväng igår med anna och fia. träffade julia och cissi som öven de vågat sig ut på hotellet. inte jättemkt folk, men det dög. drog hem runt ett.

orkar inte sitta här mer nu.


så. adjö

I know you, you know me

ännu en dag med skitväder, men de som känner mig vet att jag inte sörjer på riktigt utan mest för att det är så man "ska" göra..

Ledig! så skönt att jag vet inte vart jag ska ta vägen. ikväll blir det häng i maaikes lägenhet igen. ticket to ride, minéa och en fet revanch känner jag! about time. viktigast är att smiska på linnéa och andreas, de är way to självsäkra när det gäller det spelet! haha

sitter och räknar och får ångest över hur mkt bensin jag är skyldig pappa. vi snackar tusentals kronor nu och bara fredag-lördag beräknas jag köra upp över femhundra spänn till. gud! tycker inte om att stå i skuld, speciellt inte till personer som sen inte har hjärta att kräva tillbaka pengarna utan säger att "det är lugnt". It isn't och om jag bara hade tjänat mer pengar hade jag betalat tillbaka varenda krona!

nu ska jag laga mat (!!!) för jag är viderhungrig, hunden is killing me och jag vill dricka alkohol (även det värt några - !!!). antar att min dåliga karaktär kommer smygande ju mer jag blir ledig... anyway. hoppas att telefonen inte ringer och jag blir inkallad att jobba. spontanitet på det sättet, flexibilitet, är inte min grej. vet inte varför, men jag hatar't!

anyway.

nåt att äta.

adjö

Head up

Skippar vässan med kasin idag och tar det på fredag istället.

har redan nu börjat fundera på om jag verkligen hittar att köra bil i sthlm. jag menar det är ju förfan helt psykosvårt! vet vart jag ska och när jag väl är innanför tullarna ska det nog lösa sig, men vafan förorterna är ju ett enda myller! Måste prata med pappa.

hungrig som ett as. pallar som vanligt inte göra mat. jag menar vem orkar koka potatis, som inte ens är gott när det väl är klart? ska tjata på millis så kanske hon vill åtminstone hjälpa till.

en bild hade kanske varit på sin plats, men det har jobbats mkt och knäppts lite kort.

gårkvällen hemma hos maaike var top noch. spelade ett asroligt spel med tågvagnar. jag och minéa kom sist, men vi vade iaf en grym plan! bezzerwisser gick sämre, iaf för mig. jag, linnéa och andreas krossade sedan alla på pictionary. helt sjuka teckningar fick vissa till också (läs andreas). ska nu sitta på whiteboarden i personalrummet! efter en pratstund i bilen med minéa åkte jag hem och sov.

pissigt väder ute och gry är hunden från helvetet.

adjö


RSS 2.0