Burn heart burn

Snart färdigpackad inför helgen i storstan...hrm. Ska duscha och lägga ner traven med kläder i en väska, sen är jag good to go. Har tittat på svanprinsessan med erika. fick den filmen av farmor när millis var nyfödd så vi skulle ha nåt annat att göra än att tracka den sovande lilla bebisen. Det verkar ha fungerat för millis turned out just fine och jag och erika kan fortfarande största delen av filmen helt utantill!

Varm inombords. Känns bra. Ler vid tanken på det. Egentligen kanske inte så bra, men jag har väntat på just den där urladdningen av känslor såå länge och äntligen kom den.

Nu är de nya linserna köpta. Det var basse som jobbade och jag tror att vi var ungefär lika trötta, haha.

Neejmen nu ska jag försöka hitta ett torrt badlakan och bege mig in i vätan.

see you on sunday!

La belle et la bête

Förkyld och lite bakis (vilket är wierd med tanke på hur lite jag drack yesterday!). underbar kombination är det iaf! Huvet blir ännu lite tyngre och ömmare och man känner sig övehuvudtaget lite mer äcklig än man brukar göra efter en hård kväll/natt. Hade iaf jättetrevligt på hotellet. Skapligt mkt roligare än sist iaf! kan hända att det får bli nästa onsdag också. hoppas då på att sara är hemma och sugen att följa med!

Sitter i julias lägenhet och väntar på mamma. hon ska komma med mina glasögon så att jag kan gå ner på stan och köpa nya linser och sen finally åka hem. hade inte direkt planerat att jag när jag vaknar och ska sätta i linserna, hittar etuiet tomt! omg var är de?! har letat överallt men hittar nada. fucking shit! känns segt och jag hoppas jag får pengar av mamma till de nya. otherwise I'm screwed. hon frågade om jag kunde gå ner på stan utan glasögonen. jag tänkte mig hur det skulle se ut i huvet, skrattade och sa sen nej. jag skulle typ gå in i allt, bli filmad av ngn och sen typ hamna på youtube. jag besparar mig själv det lidandet.

Plötsligt känns saker så jävla mycket bättre än för bara tolv timmar sen. Nånting har lättat från mitt sinne och flygit iväg. hoppas det stannar borta riktigt länge, för just nu känner jag mig så lugn, glad och bara allmänt satisfied. nu ska jag lyssna på jeff buckleys satisfied mind, dricka lite av julias mjölk, sätta upp håret och invänta mor min.

later ladies and hoes



Beg, steal and borrow

Erika lämnade datorn med spellistan på. Jag tog över och bytte inte musik. Nu blev det sweet child o' mine och jag rycker till och tänker att jävlar, nu ringer Julias mobil! Varje gång! Knäppt. Så fort nerladdningen är klar ska jag njuta av lite mer babyshambles innan jag faktiskt tänker ge mig ut och springa.. !! Vidrigt tråkigt, men jag tänker på hur nyttigt och bra det är och fokuserar på att överleva.

m o p har åkt till rättvik och millis packar tills imorgon. ska måste på något sätt få tillbaka min klänning från julia, eftersom jag hade tänkt ha med mig den till sthlm..

igår var mamma och jag ute och gick. jag gnällde lite över min mage och sa att jag nog blivit lite tjockare sen studenten. mamma tittar lite slött och säger: "jaa, men tjockare lär väl erika oxå bli snart så ofta som hon "sover" med axel".

skratt!

Ikväll blir det hotellet med maja och julia. blir nog riktigt kul. först måste jag lokalisera läckan på julias vintetra så jag inte får rött i hela bilen och överallt annars. gosh varför kan inte bara allt vin vara på flaska eller i box? fuck it.


Allt har ett slut

Drygt 24 timmar hos mormor o morfar. travar lite ved och kommer hem 400 kronor rikare. sjukt underbart! Något som var mindre underbart var att ställa sig på m:s digitala våg. shiet! mamma ler och säger att "så mkt vägde hon när hon precis fött mig", bitch.

Erika är hos axel och jag har småtråkigt. har målat naglarna med millis nagellack och msnar med maja. imorgon blir det nog utgång och jag måste tvätta en massa innan vi åker till sthlm på torsdag kväll. Nog har jag att göra, men som alltid är jag seg och jobbig mot mig själv. Mamma lagar mat, men det känns inte som jag gjort annat än ätit när jag varit hos mormor. Älskar att äta, men inte too much.

Okej, nu bet jag på en säkerhetsnål och fick den i kinden. måste dra ut den och shit vad ont det gör, kan knappt skriva. Fucking shit!

later



If you want it, come and get it

Tittar på Cinderella man med erika. Den kan nog bli riktigt bra, har dock bara gått en timme.. break för nyheter nu. det borde vara mot nån lag att kolla på film som sänds på tv. tappar ju hela storyn i alla dessa jefla avbrott!

Pete doherty skriver skitbra musik!

the last of the english roses

godnatt

Supersonic

Det har just slagit mig att jag inte kommer vara hemma en enda dag denhär veckan. Känns skitkul att för första gången på länge veta vad man ska göra precis varje dag. Bara för att vara dryg så kommer här en lista på vad jag ska göra:

M: till m&m i saladamm för att stapla ved och tjäna pengar
T: fortsätta vara i saladamm
O: eventuellt hitta på nåt med kära julia. Festa.
T: Vara lite bakisseg. Åka till sthlm
F: sthlm
L: sthlm

Nu vet ni. Har dessutom inga pengar på mobilen och jag pallar inte ladda den. Vill man ha tag på mig så är det bättre att ringa. Ljudet på mobilen har dessutom bestämt sig för att fungera igen, så jag är ganska lycklig för tillfället faktiskt. Skönt att slippa missa 9 av 10 samtal!

Millis har ritat en "tatuering" på Erikas ben. En rocker i blått bläck. Sjukt skön!

Film ikväll. Kan hända att jag är för trött. Känns så just nu, men tanken på chokladen i kylen driver mig att vara vaken en stund till.




Girl laying down

Maskinen är ett monster... Ett svettmonster i så fall! Sjukt mycket folk bidrog till att stället blev varmt som i en bastu. Ute regnade det dessutom, så man blev liksom blöt var man än var. mm så trevligt...

Galet kul att träffa alla vänner igen! Känns sjukt längesen alla festade tillsammans! Väl inne på hotellet tappade jag bort alla i vanlig ordning, men lyckades liksom hitta dem i omgångar. När väl klockan blev sent så kände ingen för efterfest, så vi gick till kebaben och sen hem och sov. vid fyra sov vi skönt (not så very) i saras säng. 

Känner mer än någonsin att jag vill ha ett jobb. får allt oftare ångestattacker över dessa jävla pengar. jag hatar pengar och tror att alla skulle må bättre utan dem! kommer aldrig klara en hel helg i sthlm utan minst ett breakdown.

Hey tåget, ta och vänta på mig!


Be quiet

Nagellacket vill inte torka, vilket irriterar mig en aning. Kan hända att det börjar bli gammalt och segt. kan hända att jag måste köpa nytt. Tycker inte om ordet köpa. inte utan ett jobb som ger mig lön.
 
Har funderat ut vad jag ska ha på mig ikväll, samt pratat med karin i telefon. julia hade order om en fet skiva till förfesten, så jag fixar. funderar även lite på hur jag ska ha håret ikväll för att på bästa sätt dölja utväxten som hänsynslöst breder ut sig över min skalle. kan hända att det blir utsläppt, trots att jag egentligen inte tycker om det. jag får snopphuvud!

harry potter var skittråkig. dock var malfoy jävligt snygg och jag ville ha honom genom hela filmen. jag har nog nån hormonrubbning för tillfället tror jag. jag ville iaf ha honom som mest när han grinade. jeeez! en crybaby vad beställd till moi!

snart väntar duschen. måste riva av benen med en hyvel om inte strumpbyxorna ska gå sönder när jag tar på mig dom! det är wierd hur snabbt saker kan växa ibland. tänker på benhår och naglar i första hand. det är nästan så man kan titta medan det växer. lite ballt.

klart slut, glasstrut!
(kom på den nyss, ganska tråkig I must admit)


Roll with it

Var ute och gick med mamma. Mitt under vår powerwalk (hmrp..) öppnade sig himlen och plötsligt vandrade vi som i en jättedusch. En stund innan detta vatteninferno var jag farligt nära att trampa i ett ormlik som låg och tog det lugnt mitt på vägen. Fruktansvärt äckligt och jag hoppade säkert en meter när jag såg var det var, samt yttrande några inte så väl valda svordomar. En bra grej var dock att det inte fanns ett spår efter varken myggor, flugor eller bromsar, vilka brukar kunna förstöra vilken kvav, mulen sommardag som helst..

millis visade mig en sida med en massa frisyrer, uppsättningar och annat kul. än så länge är det ingen som direkt fått mig att klappa händer av förtjusning, men snart kanske. känner att jag vill förändra nåt snart. har haft samma frisyr (dock inte samma färg) sen i början av maj for cryin out loud.

om en kvart börjar independence day. mamma säger att jag redan har sett den flera gånger och hon har säkert rätt. är sämst på att komma ihåg namn på filmer. imorgon ska hela famlijen + axel på bio och se hp6. hoppas att den är bra.. finns stor risk att jag inte kommer tycka det, men man vet ju aldrig. mamma betalar så jag ger den en chans.

kaffe nu.


Morning Glory

You got mail

Dagens humör för en stund sen: Normalt
Dagens humör just nu: mer irriterad än ett öga fullt av sand. dessutom en aning rädd. ganska mkt rädd.

Är en liten tjockis idag efter gårkvällens godisorgie hos saris. känner inte för att göra ngt åt det just nu, så jag gillar läget. filmen var tragisk som fan och jag är jävligt glad att jag inte är 15. en jävla ålder egentligen.

(svordomar hör humöret till)

Dagens blä: En fågel åt upp en råtta uppe på en gatlykta. mm, freshness!

Dagens musik: Oasis!

Come together

Sitter hos käraste saris och förbereder pasta carbonara. Senare blir det film, godis och gurka med dipsås. Var och skulle hyra film och blev som vanligt kvar där ganska länge med beslutsångest upp till öronen. Tillslut blev det säg att du älskar mig. Hoppas att den är bra. Handlar tydligen om fjortisar som råkar illa ut (kan det bli bättre? hrmp). Kvällen började iaf med fika nere på johanssons med saris och maja. Maja kom sent för datorn hade tydligen krånglat (?). Mitt ifrån ingenstans kommer alex (tysken) och sätter sig och pratar lite med oss. Jävligt synd att han ska till sthlm på lördag och alltså inte ska med ut på maskinen! Hade varit kul och snacka lite mer.. Tänker ju på det lilla huvet varje gång jag går runt i mina slitna gamla converse eftersom han skrev på dem nån gång under förra året. han är go.

På fredag har mor bokat bio. det ska tydligen bli harry potter. skoj!

Night after night

I'm the queen of apologies

Oh fuck vad jag tycker om sounds för det mesta! Maja får bära upp min kaxiga sida for the moment och om det är någon i hela världen som jag litar 100% på att hon klarar det så är det hon. Hon har fan allt. Jävligt snygga ben framförallt! Den som ändå...

Dagens grej är iaf att jag har namnsdag och att mamma tänker göra marängtårta i min ära. Skapligt gott tillsammans med en hemihoptjofsad latte. dessutom är det morden i midsomer (vilket jag förövrigt börjar tycka är sjukt segt!). Funderar på om dagen/natten ska få avslutas med moulin rouge. Då får jag iaf gå till sängs och längta efter att bli hora, haha. Älskar Satines hårfärg och vill ha av alla dessa korsetter och annat kul.


snyggsnygg (nicole alltså, han kan ju dra)

Nu ska jag övertala erika att sticka ut näsan för andra gången med mig idag. Här ska göras plats för namnsdagstårta!

Train in vain

Lyssnar på clash och kollar reafilmer på ginza. Segt väder idag vilket för med sig ett aningen segt humör. Borde söka jobb, men har noll motivation just idag. Har iaf hjälpt pappa och grundmålat några fönster.

upplösningen av harper's igår. jobbigt och wierd slut som kändes jävligt osannolikt, men snygga jimmy klarade sig iaf, vilket ju var huvudsaken! oh my vad han var snygg. kommer sakna att få se hans fina nuna varje kväll!

har setat nere med erika och spelat black jack, käkat glass och diskuterat fenomenet killar. många gånger är man riktigt jävla glad att man har en någorlunda jämnårig syster att hänga med när alla andra är långt borta!

vissa borde aldrig få ta semester! börjar känna att jag vill bli av med skiten nån gång!

datorn är snorseg för att somliga laddar ner ps -.-



Happy people never fantasize

I don't need to be
with people who don't care about me
...
don't look for love in hollow hearts
don't chase misery


A decent life



Har kollat på seven ages of rock med erika. denna gången om grunge och då förstås inte utan Kurtan. Blir alltid ledsen av hans tragiska öde. Tycker sjukt synd om honom. Det handlade även en hel del om r.e.m, which I like!

Väntar på walk the line och får tiden att gå genom att lyssna på håkan h. Den konserten rann det mer tårar ur mina ögon än det gjort på säkert ett par år tidigare. Galet.

Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Lyckligtvis har tiden efter den enorma urladdningen verkligen fått det att läka. Känner ingenting längre. Varken bra eller dåliga grejer. kanske är det dumt. att bara känna ingenting, vara helt likgiltig. kanske är det bra, att slippa förlora energi på saker som inte spelar någon som helst roll egentligen. Skönt att bara sikta framåt. Jag ska ju trots allt ut och leva nu. Något sant fick * iaf sagt.

Imorgon ska det grillas hemma hos Sara U. Ska tillsammans med A och S fundera ut vad vi ska äta. Kött är vi iaf enade om tror jag. Vegetarianeriet får G stå för!

Emilia har lovat mig massage ikväll. Jag längtar!

My lover

Ännu en gång har jag varit på fel sida om lagen och laddat ner sounds nya. Jävlar i havet vad jag gillar! Maja är nsygg som fan och jag är glad att hon är lesbisk. Dessvärre har inte jag visat tecken på detta än, men saker kan ju ändras.. eller?

Jag och Axel driver erika till vansinne med ordet geggveck, för att hon tycker att det är fruktansvärt vidrigt. Mitt i allt bakar vi pizza. Hoppas de är klara snart. Hungern river!


Forget her

Tidig start imorse eftersom mormor ville bjuda på fika. Samlades ett gäng i saladamm och hade det skönt ute i skuggan. Josse, Alex, Erika, Emilia och Millis var mina bordskamrater vilka bjöd på mycket skratt. Hämtade Axel och köpte godis innan vi åkte hem och kikade film. The whole ten yards med Matthew Perry, uppföljare till oss torpeder emellan. Den var helt sjukt rolig stundtals. Efteråt blev det lite star wars. Alla utom axel tyckte att det sög.

Efter att ha kollat på superfat vs superskinny känner jag mig träningsmotiverad och det kan hända att jag gör lite exercise senare ikväll. Sit-ups iaf, för det behövs!

Jag vill verkligen se filmen om Jeff buckley! Kollade på A cup of love inatt (vilken förövrigt var riktigt bra, trots mamma varnade om att den var "fånig") där J:s version av hallelujah var med. Kom på hur mkt jag älskar hans musik och hur längesen det var jag lyssnade på honom. Kommer grina mig igenom filmen, det är ett som är säkert!

Vill man lyssna på en vacker låt ska man lyssna på Forget her med ovan nämnda. Last Goodbye är också förbannat bra!


pl var en bra grej. jules wienparaply var alla tiders för oss skuggsökande! At pity it didn't make it!


But come on!


When you're bored strange things happen.

Såg i tidningen att Walk the line går på söndag. Det gjorde min dag (nästan). Det som gör min dag varje dag nu ett tag framöver är att jag kan tjuva erikas skor och provgå lite nu och då. Jag känner att jag verkligen vill ha ett par likadana! Fick riktig ångest när jag såg hur mkt snyggt det för en gångs skull fanns i den där lusiga skoaffären, bara för att jag inte tycker att jag borde. Dessutom, vem ser alla ens snygga grejer om man bara chillar järnet hemma nästan varje dag?

Ikväll går minsann ingen bra film. M o P ska väl se det inspelade harper's island från igår. Jävlar vad kasst det är nu i slutet. Suger järnet och jag blir så irriterad att jag knappt orkar se på eländet.

Shiet vad många låtar det finns som heter Dream on förresten! (obs! onödig info obs!)

Radio girl

Just nu är orken bara borta. Vill egentligen bara titta på film och äta godis, inte känna mig tvungen att söka en massa jobb och ut och motionera. Mamma skrattade åt min mage igår. Så jävla stor är den faktiskt inte!

Har ingen lust med någonting egentligen. Tror att jag varit ledig för länge nu och att jag behöver nåt att göra om dagarna besides onyttiga saker, som till exempel shopping. Jobb till exempel skulle ju vara great!

Någonstans inom mig växer även en frustration. Vill inte komma att bli nån anklagande jävla bitterfitta, men snart är det fan inte långt kvar för endel! Blir arg bara jag tänker på det. Dra åt helvete.




The Mess Age

En nyduschad Erika skymtade precis förbi. Vi var ut och gick nästan en halvmil för en stund sen. Känner att jag finally börjar få lite träningsrutin, vilket jag verkligen behöver just nu! Känner att jag snart tappar kontrollen och att min kropp liksom omformaterar sig lite... jag har inget emot att gå upp ett eller ett o ett halvt kilo till i vikt, men nu är det ju så att det lätt sätter sig på osmickrande ställen och då är det inget annat att göra än att träna som en idiot tills det är borta igen. Tycker inte om att vara levande bete åt bromsar och mygg, så det är med viss ångest jag ger mig ut, det ska gudarna veta!

  

Dagens shoppingspree lyckades stanna inom rimliga gränser och jag har dessutom betalat tillbaka lite av min skuld till E genom att ge henne ett armband. Ett par underbart vidersnygga pumps (som dessutom är så sköna att de med säkerhet är gjorda i himlen) har flyttat in i vårt hus. Dessvärre är de inte mina, utan Erikas. Jag spillde en tår varje gång jag hörde klackarna mot trottoaren. Jag kände för hämnd och köpte ett par likadana kostymbyxor som hon har. Det sviniga är att de sitter bättre på henne, dels för att hon är längre, men även smalare. Damn. Hade dessutom tänkt inviga de svarta kängorna, men värmen tvingade dem av och de röda ballerina/dockskorna på.

A just! Har dessutom köpt ett snyggt diadem som jag kan ha under den smärtsamma tiden då luggen ska gro ut. Har gjort upp en liten plan för håret under hösten. får se hur det går.

Hösten är ett mysterium. Kom på idag hur värdelöst att blir om det nu blir så att man inte får nåt jobb. Inget jobb=inga pengar=ingen lägenhet, inget uteliv, ingen shopping, ingenting=Inget liv.

Nu ska jag fortsätta vara happyface och tänka på Karin, Amalia, Sara och Emma som tydligen åkt på roadtripp över helgen. Härligt initiativ I must say!


I'm sorry shirley

Sitter och tittar på mina rosa naglar. Har av någon underlig anledning bestämt mig för att inte klippa av dem, utan låta de växa och se om det blir fint. Än så länge går det riktigt bra, det vill säga alla är fortfarande hela och i samma längd. Fint som snus.

Har umgåtts med T, F och E hela dagen, vilket har varit jättekul! T:s historia gjorde att man fylldes både med hysteriskt skratt och ett fruktansvärt medlidande. Jag menar, vad mer kunde ha gått fel? I stort sett hela dagen har sedan kretsat mer eller mindre kring detta ämne.

Imorgon blir det västerås med syster E. Målet för dagen är att göra av med så lite pengar som möjligt. Hoppas jag vinner! Förra resan till v.ås brast min överrenskommelse med migsjälv, men denna gång ska jag vara hård som sten. Solid as a rock!

Harper's island ikväll igen. Gaaalet spännande! Hoppas bara att de inte sabbar allt och att slutet blir wierd och dåligt. Många manusförfattare brukar vara bäst på att förstöra bra grejer.


Wasted years

Har cyklat en mil med erika precis nyss och känner just nu mest för att bara hänga ut och spy genom fönstret. Ska försöka samla mig såpass att jag orkar duscha så fort duschen blir ledig. Nu kommer man plötsligt ihåg varför man så sällan tränar. jag menar, hur kul är det när man känner sig brutalt nerslagen efter varje gång? Somliga gör det för endorfinerna som "får dom att må bra". Jag verkar inte ha några såna.

Imorgon komer tove och frida upp till den myggiga länsgränsen och hänger med oss hela dagen. okej, jag ljög för här finns inte speciellt mkt mygg, men anyway.. det ska bli kul. tove hade tydligen "skumma nyheter" hon ville diskutera. Jag är som vanligt nyfiken till tusen.

Pratade med jenny på msn igår. Visade sig att det hänt en hel del i våra liv sen vi träffades senast, veckan innan påsk. Har funderat på det hon sa och kommit fram till att jag nog aldrig skulle våga göra det hon nu snart ska. plötsligt går det upp för en hur fri man är nu. att man kan göra nåt sånt som att faktiskt bara boka en enkelbiljett och försvinna iväg på obestämd tid. och det för att träffa någon man känt hur lägne då? några veckor! well, jag håller på och ska söka jobb i sthlm och tycker att det är stort!

Give it to me

Okej, getingen som var inne på mitt rum nyss var verkligen över tre centimeter lång och då överdriver jag inte! Millis har haft en likadan inne hos sig. Muterade getingar tar över vårt hem!

Älskar att vi inte har nåt vatten i badrummet på övervåningen!

Tack det var allt.

Pass this on

fuck you very, very much skulle jag vilja inleda med. tur att kära karin var här så jag kunde avreagera lite av den uppbubblande ilskan och ångesten på henne! damn.

erika är inte hemma, men jag ska åka och hämta henne snart. hon har varit hos axel (känns som hon är det typ jämt). ikväll ska vi kolla på harpers island tillsammans. Svinfint som en viss sara skulle sagt.

Karin var som sagt här en stund nyss. Vi snackade hultsfred, studentkatalogen och killar. Diskutionerna om det motsatta könet varierar mycket lite vem man än pratar med. Det är lite kul, men samtidigt jävligt oroande och drygt. Sen pratade vi lite slagsmålsklubben också. De hade tydligen löpt linan ut och näckat på hultanspelningen. Thank God att de låt bli det på peace. Eller vad vet jag, jag lyckades ju somna (!!!)..

Dagens lunch: Kycklingklubbor med sweet chilisås. Asgott!

Millis har varit glad och snäll hela dagen vilket känns som ett mirakel. Jag är livrädd att bryta förtrollningen och håller mig därför på behörigt avstånd.

Nu väntar bilen.

Ajöken fröken.

Silent shout

usch nej jag vet inte. som så ofta alltid ligger frustrationen nära ytan och bara väntar på att få komma ut som en enda stor spya. överkokade pastaskruvar kan vara bland det svåraste jag vet att svälja.

jag hatar att jag så ofta drömmer om en verklighet så mycket bättre än den runt mig. jag hatar att allt egentligen är så enkelt, men ter sig så otroligt svårt. jag hatar att jag många gånger har så sjukt svårt att uttrycka mig.


hattbild tagen dagen innan vi åkte till tanzania.
den resan var grym och jag saknar den. Om några dagar är det ett halvår sen. Sjukt.

Ännu ett inlägg om just ingenting har skapats. Jag tror att hela jag tagit sommarlov.

Nu ska jag trotsa lagen och ladda ner lite vad pappa skulle kalla suspekt musik. Därefter väntar dusch och en härligt snorvass rakhyvel, hallelujah! (tänker då på mina håriga ben, inte handleder eller liknande!)

Vad du vill

Solen skiner för första gången på länge. Ute är det så hög luftfuktighet att man nästan inte kan andas, så jag väljer att vara inne ett tag till. Ska kolla lite i garderoben och rensa ur endel grejer som jag inte längre använder. Vet inte riktigt vart det ska ta vägen sen dock. Lådan under sängen är full och jag vill inte direkt slänga bort allt. Känns lite väl drastiskt.

Igår åskade det nästan hela eftermiddagen. Eftersom jag är synsk (hrmp) så förutsåg jag detta och hann maila iväg inte bara en, utan två jobbansökningar innan det började blixtra. Det slog ner i telefonen, vilket sög. Pang sa det och sen var mamma övertygad om att det skulle börja brinna. det gjorde det inte som tur var. the house is still standing.

Millis meddelade igår att hon ska vara borta onsdag till lördag nästa vecka. Jag och erika planerar att hitta på nåt kul när vi får fritt från pubertetsmonster i fyra härliga dagar! Vi är lite trötta på våra looks för tillfället, så det kan hända att vi hittar på nåt riktigt kul. Jag skulle behöva färga över lite utväxt ser jag också. Fan va fult det är just nu!

over and out

Sommaren kvar i mitt blod

Mina ögon är allergiska mot gräs. De kliar och rinner så det ser ut som jag grinat i timmar. Lite segt faktiskt.

Imorse tyckte mamma att vi skulle åka till v.ås och gå på ikea. Hon hade ne ledig dag för en gångs skull så vi passade på. Millis köpte halva hälla, medan jag nöjde mig med en tröja (blå spets omg) och ett armband. Någonstans mitt i shoppingspreen fick jag ett sms från HM att paketet kommit. Passade på att hämta det nu ikväll och hjälp vad jag gillar mina nya skor!

Nu ikväll har jag varit vid viggsjön med några vänner. Några spelade fotboll medan andra vägrade. De vägrande var jag och gustav som spelade gitarr och sjöng istället. Helt okej kväll precis som gårdagen som btw avslutades med fika på måns ols. Lyckades faktiskt slippa undan reaktion på koffeinet igår, vilket kändes hur skönt som helst! Kanske är det så att jag klarar det ändå. Vore ju hur underbart som helst med tanke på att långt ifrån alla fik har koffeinfritt kaffe!

Funderar på om det blir film ikväll. Känner dock att jag inte kommer orka koncentrera mig på nåt djupare än typ gallopperande detektiven, hot shots eller scary movie. Oh hjälp, jag är verkligen trött! Var dock riktigt längesen jag såg hot shots. Skrattar lika mycket varje gång!

Åh förresten! Fick sms från hultsfred idag. Karin har äntligen förstått magin med Markus Krunegård. På tiden!

Lycka

Markus Krunegård, Lykke Li, Anna Ternheim, Hajen och Johnossi är klara för årets popaganda. Underbart! Det blir dubbelt upp Johnossi och Ternheim för mig i sommar.

Nu ska jag ner och lyckodansa lite med Millis och boka biljetter så fort som möjligt.

Plötsligt gör det inte så mkt att det regnar och blåser, för solen skiner i mig!



Nyss blev det bestämt att det blir en tur till sala denna vidrigt regniga, blåsiga och kalla julikväll. En av favoritsarorna ska sjunga på nån allsångskväll och anna och stina tyckte att vi skulle sitta i publiken och det kunde jag väl gå med på. Hoppas det blir kul!

Käk och dusch.. eller nej, orkar inte duscha. Käk och uppfräschning! Basta!

Be my baby

Snacka om skitväder! Regn, vind och kyla. Vart tog sommaren vägen? Tycker lite synd om Karin, Emma och de andra som festivalar. Men å andra sidan. Vad är en festival utan lite lera? Fick sms av K igår eftermiddag. Hon hade glömt tältpinnarna, vilket betyder att de inte kan resa sitt tält. Tydligen ligger de nu hela gänget i ett tält. Mysigt!

Erika är inte hemma. Hon åkte igår och kommer hem imorgon. Jag dör av uttråkning! Att det dessutom åskade precis hela dagen igår gjorde ju inte saken bättre! Bestämde mig faktiskt för att läsa en bok (!!) som jag länge velat läsa, och som stått där och tittat på mig i pappas bokhylla. Gudfadern. Jag började igår och har läst runt 70 sidor. Ganska seg än så länge, men det ska ju vara bra så jag antar att det händer grejer vartefter.

Nu ska jag skriva cv och söka jobb.

Jag vill ha kul i helgen. Call me you bastards.

I fought the law

Ursäktar ett tråkigt inlägg och lägger istället upp bilder från fredagen.

 
  

Sitter och försöker koncentrera mig på att skriva ett cv. Det jag har suger och funkar verkligen inte till nånting. Är lika irriterad och otålig som alltid när jag håller på med just detta, eftersom jag tycker är bland det svåraste man kan göra. Att skriva om mig själv är nog den absolut vidersvåraste delen! Hur är jag? Jag vet i alla fall vilka delar av mig som jag nog inte ska skriva med. Hett temperament och dåligt tålamod till exempel.. Dålig kombination I must say.

Guuuud. Hur är jag? Vad är jag? Vem är jag? haha. Filosofi mitt i all ångest.

Drifter

Sitter hos Anna och ska fika med kaffe och kladdkaka. Nu kommer stina och kaffet är snart klart, mys.

Igår kväll var jag alltså i Irsta hos kusinerna Söderberg. Vi kollade på Fools Gold, pratade och skrattade. Fick träffa Fridas pojkvän Markus. Han var kul. Hem ganska tidigt för att kolla på Harper's Island.

Nuuu ska det fikas.

Jag vill festa!

Underground

Igår kollade jag och E på Parfymen. Riktigt bra, men fruktansvärt äcklig! Döda råttor med larver i, folk som spyr mitt på gatan, fiskrens med bebisar i, avrättningar, mord, you name it. Tyckte att den var grym (som i bra) iaf. Slutet var skapligt oförutsägbart. Sånt gillas!

I förrgår såg vi Unfaithful. Tyckte att den var hemsk. Blev arg och ledsen, för jag tyckte att allt kändes så onödigt på nåt sätt. Otrohet är ingen bra grej, that's for sure. Dock går inte mina egna erfarenheter av det ihop med min åsikt om det. Väldigt knäppt, men det är nog så det kan gå till. Man tycker att det är fel, och säger att "det skulle jag aldrig göra", men när tillfället är där och man känner värmen, attraktionen och allt det "farliga" så är det nog jäävligt lätt att trilla dit.

Lämnar ämnet

Pasta med räkstuvning står på menyn. De andra har redan börjat och jag skulle hjälpa var det tänkt. Håller på och städar mitt rum vilket verkligen var på tiden. Har packat upp allt från p&l och ska tvätta det sista. Bättre sent än aldrig! Ikväll blir det fika hemma hos Söderbergs. Kul!

Keep it clean

Erika och jag sitter och klappar våra skitiga hår, lyssnar på bd och är allmänt sommarslappa. Har haft en riktigt seg dag. Slökollade på paradise hotel och sen harry potter 4.. heh. En sak jag inte förstår är hur folk kan titta på och till och med följa (!!) serier som paradise hotel, big brother, robinson, tila tequila och allt vad de heter. Förlåt, men jag tycker de är så lame! Så fruktansvärt ytliga, tråkiga och jobbiga.. ibland undrar man hur folk är funtade.

Det hade kommit upp charmiga bilder från fredagen på fb. svälj. Undrar egentligen lite över varför jag aldrig kan vara med på en bild utan att göra en ful min. Det blir typ alltid "titta i kors och göra ankmun" så fort kameran åker fram. Jag ger exempel:

Otroligt sexigt.

Denna kväll ska tillbringas hemma med de andra. Imorgon fyller faster och med lite tur kan det hända att kvällen spenderas i västerås.

Sen måste jag även tillägga att jävlar vad jag vill ha dessa skor! Det får bli höstens investering eftersom jag fortfarande väntar på mina andra skönheter som jag beställde förra söndagen. Det är nåt visst med söndagar. Det är alltid då allt är som värst.


Shoreline

Broder Daniel it is för tillfället.

Någonstans känner jag att det nog börjar bli dags att ta tag i saker och ting. Make things happen. Jobb, lägenhet etc. Blev påmind om att jag faktiskt inte gått i skolan på fem veckor nu och imorgon är det en månad sen vi tog studenten. Har kollat lägenheter både här och var, bland annat i sthlm. Hittade en hel hög, varav en på söder. Damn vad fin den var, men vem har råd att betala 6000 i månaden för typ 35 kvadrat? Inte jag iaf! Nej, sala is the shit. Nån som vill flytta ihop med mig på åkra, en tvåa för 3800/mån? Vi kan ha ett skitmysigt kollektiv à la 70-tal. har alltid velat ha ett sånt. Jävligt synd att mormor slängde guldsoffan som jag ville ha till det!

Mammas kusin Karin bor på birger jarlsgatan. hon har bjudut hem oss till henne den 8e augusti. jag är happyface! Det blir alltså tre gånger sthlm för mig nu på relativt kort tid. Gillar. Blir sällan så att man åker dit bara sådär. Dyrt med tåg och sånt, men när pappa kör är det givet att man åker med!

Nej, nu blir det shoreline en gång till, sen ska jag dricka kaffe och äta chokladpudding. Om jag lägger huvet på sne kanske jag får lite baileys av mor min. Känner att det är dags för en återställare, haha.

Before you cry

Riktigt, riktigt sliten efter gårkvällen! Blev snorfull och har små minnesluckor. Hittade saker i min väska som hintade om vad jag hittat på. Hjälp. Kändes iaf jättekul att gå ut igen. första gången på flera veckor! Vi hann med både norrmanska, lindströms, norrmanska igen och till sist hotellet. Efter stängning gick jag hem till basse. tänkte kika på en film, men av någon anledning (lucka) gick jag hem till julia och sov hos henne istället. Efter många om och men (övervägde att ta ett powernap i en buske i parken, hrm) lyckades jag gå dit på de höga klackarna, låsa upp porten, ta ur linserna och skulle precis lägga huvet mot kudden då det blev spydags. usch! Hatar när det blir lite too much of the good stuff!

Dagen har till största delen spenderats i soffan. Mamma har jobbat och pappa är i rättvik. Kollade lite på the hours med E och M. Kom in i slutet, så jag fattade inte mycket. Har varit på en promenad och nu väntar pizzabakning!

Jag vill att karin ska packa ner mig i sin väska och ta med mig till hultan!

Clampdown

Vaknade sju imorse av åskan. Inte kul alls! Lyckades iaf sova några timmar till innan jag vaknade av regnet.

Nu skiner solen och himlen är blå. Kanske borde ut och få lite sol på mig, men jag passar nog. Msnar istället med maja och fattar beslut rörande kvällen, helt utan Julia. Schysst, but I like it! Mamma och Millis städar. Jag är rädd att de ska komma och lägga sig i röran hos mig som jag tänker ta itu med själv, in a minute.

Fredag igen alltså. En vecka sen vi var i västerås. En vecka sen jag skaffade mig brännan på bröstet och den syns fortfarande! Snyggt. Ut i sala en sväng ikväll vad det verkar. Får ha samma tröja som jag hade då så att det inte syns fula kanter. Snabba, enkla lösningar är oftast de allra bästa!

Mamma har gjort ostkaka. kan hända att jag smakar lite snart.

            
Passar på att ladda upp en bild på mitt hår i sin nuvarande nyans. Me like a lot! Nu har det ljusnat lagom mycket och jag trivs som fisken i vattnet. Bild två är bara för att jag ska få säga hur jävla gärna jag vill ha ett ankare på handleden just nu. Dock ett som inte är ditmålat av migsjälv med eyeliner (dessutom med fel hand!). Den uppmärksamme märkte även att jag skrev "just nu", vilket alltså betyder att jag med största sannorlikhet inte kommer göra det, eftersom jag ändrar mig ungefär lika ofta som jag blinkar. Men at the moment älskar jag det och kommer fortsätta drömma, säkert veckan ut.

Erika har åkt till Axel och jag har tråkigt. Damn!

Abbey Road



Nu har jag den i min ägo. Affischen med omslagsbilden till beatles album Abbey Road! Nu fattas bara en ram innan den ska få pryda en av mina väggar. Fint!

Att gå runt och kika rea i avesta utan pengar var jobbigare än jag trott. Hittade en tröja som jag just nu riktigt känner hur den ropar på mig. En bra grej för mig som bara hade 50 kronor, var att det var 70% rea på smycken och hårgrejer på både kicks och åhléns. Ett par örhängen (18kr) och ett gäng hårsnoddar (4,50kr) fick det bli. Fikade och åt varsin glass innan vi rörde oss hemåt igen. Lagom skön och oambitiös dag.

Ikväll väntar avsnitt fyra av harper's island. jag och erika går och väntar hela dagarna. är helt fast! ingen annan jag frågat kollar på det. shame! tur att vi spelar in det på dvd:n så vi kan ha maraton sen efteråt. Tretton timmar läskigt. oh jag längtar!

Love no

Gårkvällen turned out great. Fint väder, god cider och en bra dan viktor. Blir alltid kär i honom efter varje spelning jag är på. han är så gullig!

vad får det kosta att älska?
vad är priset för att våga vara kär?
är det värt vår sinnesfrid för att stilla nåt slags obekvämt begär?

E och M lagar mat. Eftermiddagen ska delvis spenderas i Avesta. Hade varit betydligt roligare om jag hade haft några pengar. Ett spärrat kort och femtio kronor i kontanter. underbart.


RSS 2.0