Undisclosed desires

imorgon är det fredag, är frasen som gått på repeat i mitt huvud hela dagen. på förmiddan när jag dök upp på jobbet bestämdes det snabbt att jag ska gå trädgårdsgatan utöver min vanliga brevbärartur. bara tio trappuppgångar, men fö rmig som är ovan tog det sin lilla stund! och inte nog med det träffade jag även på och blev omsprungen av citymail-killen som brukar komma in till posten på eftermiddagarna. att i ett trapphus bli omsprungen av bring är i postkretsar ungeför lika pinsamt som att t.ex. tappa ut all bladreklam eller nåt. inte okej!


kikar med ett öga på semesterduellen på tv. jag hatar verkligen alla treans, fyrans o femmans kl 8-program. livsstilsprogram kallas de väl. fyfan vad tråkiga de är! hur som helst. kände att detta nog kunde vara lite värt, och hittills.. aarå. dock gör det ont i hjärtat att jag denna gång faktiskt hellre skulle åka på töntfamiljens resa (kryssning i persiska viken) än de som faktiskt verkar ganska schyssta (fjällsemester i -30 grader).


okej, jag har nu suttit och skrivit på det här inlägget i tjugo minuter. sjukt ineffektiv och sjukt lite att säga egentligen.

ger upp nu.

adjö


från solsystem till nervsystem

nu börjar tydligen antalet cancersjuka efter tjernobyl krypa fram i ljuset. bara det att före olyckan opererades ca 12 personer om året för sköldkörtelcancer (en av de mest aggresiva cancerformerna), idag är det över 600. detta bara personer födda mellan 1968 och 1986, och bara på ett enda av kievs sjukhus.

fyfan vad otäckt!


jag slapp köra extraturen idag!! en egentligen långtidssjukskriven räddade mitt lilla ass idag. jag kommer dessutom inte behöva springa trapphus på åkra imorgon utan den söta karamellen kommer jag få suga på över helgen också. längtar inte, även fast jag ju såklart vill lära mig fler distrikt. denna gång på bekostnad av mina ben dock. fan vad med träningsvärk jag kommer få.

ganska sjukt att det inte är mörkt klockan åtta!

snart är sommaren äntligen här! (som om det spelar någon roll vilken årstid det är när man varken har lov eller semester).

uäh



adjö


you gave my heart some loving to

okej, nu känns det inte helt hundra inför jobbet imorgon. Det är bestämt över huvudet på mig att jag ska köra en extra tur, där jag aldrig övat, och aldrig över huvudtaget ens varit!!! åååh vad nervöst! att folk sen får damp när posten sen hamnar lite fel gör ju inte det hela bättre. och som om det inte vore nog så jobbar inte micke imorgon, som ju kommit att fungera som min lilla livlina eftersom man kan fråga exakt hur dumma frågor som helst, han är ändå dummare. heh (förlåt M).

sitter nu på eniro och "pluggar" in gatunamn och nummer. som tur är så är det inte så mycket, så jag ska nog klara mig på nånstans mellan en halv och en timme.

här kommer förövrigt dagens roligaste/sjukaste/vadfanhände:



hahaha! De ska alltså på fullaste allvar döpa sin nye son, Svens lillebror, till Tupac!! Sven och Tupac!!

När jag såg det var jag snabbt tvungen att tänka efter så att det inte var 1a april. och det var det ju inte. herregud!


sen måste jag även stjäla majas facebookstatus: "We are not without accomplishment. We have managed to distribute poverty equally." Nguyen Co Thach, fd. utrikesminister Vietnam  

kommunism är amazing. eller?

hrmp.

nu ska jag be en liten bön att allt ska gå bra imorgon och att jag ska slippa irra runt vilse i sala i postbilen. vilket skräckscenario!


adjö

square one here i come

veckans kansek tyngsta dag är nu över. arbetsmässigt iaf. många tycker att tisdagen är värre, men jag vet inte det jag.

det bästa med att ha förfest är att det blir kvar en massa grejer. i detta fallet groggvirke. vardagslyx! chips finns det också kvar, så mig går det ingen nöd på denna kväll.

klockan 20 går tre program jag vill se, på olika kanaler. ibland känner jag mig galet töntig. jag och min tv. men vad ska man göra då när man är ensam? sitta och rulla tummarna och vänta på att gå och lägga sig?

haha


usch, idag hade jag en otrevlig kund. alltid lika jobbigt. att personen dessutom ville få det till att just JAG inte kunde mitt jobb och försökte sätta den i skiten gjorde mig förbannad. hur orkar man vara en sån människa? personligen får jag en kick av att göra andra människor glada, att hjälpa till, att underlätta lite i deras vardag. nej, man kan inte må bra när man är elak sådär utan anledning.


det faktum att jag gjort klart min lunchlåda tills imorgon för mig lugn och glad.


adjö

shadowplay

imorse var jag bakis och trött.

nu är jag lite ledsen, som alltid på söndagkvällar.

ser ändå lite fram emot imorgon. hoppas att några av mina festliga arbetskamrater kan locka fram ett skratt eller två. hoppas och håller tummarna.

efter en stunds matplanerande och en veckohandling på ica har jag kommit på en grej. jag hatar mat. jag hatar att planera den, jag hatar att köpa den, jag hatar att laga den, jag hatar att äta den.

synd bara att man inte bara kan skita i det totalt. livet blir lite kort då.


snart måste jag peta upp paus-knappen på mitt liv som verkar ha fastnat i nedtryckt läge. att gå och vänta på något man itne vet vad det är gör lätt att man missar mycket på vägen.


idag hörde jag eric saade-låten som vann mello för första gången på riktigt. den gick på radio när jag körde bil. när den presenterades tänkte jag att jag faktiskt skulle försöka lyssna på den ordentligt och inte döma den bara för att en smörig mellanstadieidol sjunger den. men efter första textraden: stop, don't say it's impossible cause I know it's possible. hahahah! 


nu ska jag stålsääta mig. det blir snart fredag igen och på lördag blir det nostalgi med erika och min nyinköpta pocahontas-dvd! längt.


adjö

hallå hela pressen

sitter och väntar på sällskapet som just nu står i hallen på kungsgatan 7. grabbarna och erika tar på sig skorna för att sen kila över på lite TP, dricka och sen hotellet. Vette fan hur pepp på hottan jag är egentligen. vad jag vet ska ingen jag känner ut, men vi får la se. hoppas det blir en okej kväll iaf.

på tv är det är du smartare än en femteklassare. folk är rätt kassa alltså! jag har hittills klarat det mesta. färgerna på den samiska flaggan bl.a. tillhör väl förfasen allmänbildningen?

äh. screw this. nu kommer de nog snart!


adjö



never seen the light of day

Okej, det gick ganska bra att köra post själv. alldeles i början blev det en liten miss, men jag tror inte att jag ska behöva få kicken för att ha glömt lite reklam.. eller? uh

hade tänkt städa lite nu när jag kom hem, men shit vad seg man är när man lyckats slita sig från jobbet!

det är om hawaii på tv. sjutk vad lite man egentligen vet om den platsen. jag vet att man dansar hula, säger aloha, att det tillhör USA, att disneys lilo o stitch är därifrån.. men sen är det inte mycket mer.

denna dag hade varit väldigt seg om det inte var för micke och emil. de kan få en att skratta när som helst om de är på humör. dagens youtube-tips från mickes i-phone var elaka rune o sune. de skrattade för att de tyckte det var kul. jag skrattade för att det var så jävla dumt och ofyndigt. riktig finkultur.. not.


jag är rädd för tomaten som ligger i mitt kylskåp. inte en skråma, ingen mjukhet, inte ens en liten mögelspor, och jag köpte den för.. håll i er nu.. snart TRE veckor sen!! det kan ju inte vara meningen att en tomat ska hålla så länge?

nu vågar jag inte äta upp den. ska se hur länge den pallar, sen slänger jag den fan. huvva!


imorgon är det fredag (och du ska få dansa tryckare med mig. för de som kommer ihåg dataspelet sunes sportlov ;)). det ska bli riktigt skönt faktiskt!


adjöken

two kinds of happiness

fyfan! skrev ett långt inlägg och skulle bara sudda en bokstav. då hade det där strecket slutat blinka, så nä jag tryckte på "sudda" (vad heter den knappen egentligen?) så blev det "bakåt" och inlägget försvann. kul

aja

sitter och har lite ångest inför morgondagen då det bestämts från högre ort (läs micke på jobbet) att jag ska köra ut posten ensam, efter bara två dagars övning (i regel har man typ 4-5). bara det att jag kommer bli åksjuk av att behöva plocka post, åka, stanna och allt vad man håller på med, gör mig lite ledsen. jag gillar inte att inte må bra. micke sa at tjag ju kunde cykla runt med posten istället, så slipper jag må illa, men no way! då kommer jag inte vara klar förrän det blir mörkt ute. jag ska ha bil!

närmsta minuterna ska jag nu sitta och glo på kartor över le city och lära mig vad lite villor har för nummer. att sen även lära mig vilka som bor där och vad de heter kommer ta mig en evighet!!


utflyttningsfesten i helgen blir förmodligen uppskjuten till nästa månad. inte så många som kunde och det är roligare när man kan vara flera. 

lite trist, men å andra sidan lite soft. då slipper jag städa och skramla rätt på nåt att ha på mig! heh


adjö 

modern times

oh my God! Imorse klarggjordes att peace and love lyckats boka BOB DYLAN till årets festival. det är fan bra jobbat!! Blev helt till mig i trasorna nu när jag såg det och visste inte vem jag skulle ringa/smsa/ropa på. eftersom jag är ensam och inte har någon i min närhet eller telefonlista som skulle ge mig den reaktion jag var ute efter (eller jo, i telefonlistan finns det väl nån sån, men ingen jag ens i min vildaste fantasi skulle komma på att ringa..) så fick det bli en statusrad på fejjan och ett samtal till erika. känner mig nu betydligt lugnare, men samtidigt betydligt sugnare att åka till borlänge i sommar!!


vad glad man blir när man kommer hem från jobbet och märker att man glömt kängorna (fula skor snabbt nerknölade i en lite för liten weekdaykasse) i den trådkorg där coops försändelser ska ligga imorgon bitti. funderar på om jag måste smsa micke och påpeka mitt misstag så att jag inte måste gå och hämta ut skorna på coop imorgon efter jobbet.. finns inte en chans i världen att hans hjärna kommer koppla att det är mina skor, även fast han hängde med mig i flera timmar och borde ha sett skorna när de satt på mig.

suck.

konstigt nog är det enda som stör mig riktigt mycket med allt det här är inte det faktum att skorna kanske faktiskt åker till coop, utan att de är så fula och så dåligt nerknölade i kassen... kankse är jag trots allt lite väl lik min mamma..?

äh. jag orkar inte. det får bli som det blir.


att köra högerstyrt gick förvånansvärt bra. staffan var "lägligt nog" sjuk, så det fick bli micke. egentligen skulle jag bara åkt med, men blev åksjuk efter typ två postlådor (heeh) och fick alltså köra. jej!


när fan jag ska hinna städa innan lördag är ett mysterie, som jag ska klura på nu.


adjö


if you want me I'm your country

Fika och mat med Snaffe idag. det var väldigt trevligt, trots att hon måst stå ut med min matlagning.. hon lever iaf, annars är det nån annan som skriver sms från hennes telefon i detta nu.

lyssnade igenom strokes senaste platta som kommit ut på spotify nu. det låter bra fan! dock inte lika bra som de förra. klart ett lågvattenmärke för strokes, men det betyder inte att det är dåligt!

imorgon börjar allvaret på jobbet. fifan! staffan ska lära mig köra ut post. han hade varit och sett hur många lingon finns det i världen i helgen och sa att han hade lärt sig ett och annat om hur han ska lyckas lära mig köra.. hrm.. nu ikväll jobbade jag med micke. det gick bra och jag skrattade ovanligt mycket! lite hemlisar och personliga anekdoter byttes. alltid kul att lära känna en ny person lite närmre!

imorgon ska det tydligen bli varmt och vår på riktigt. skönt! måste komma ihåg solglajjorna när jag kilar till jobbet.

börjar inte förrän typ kvart i elva imorgon. sköönt! slutar inte förrän halv sju dock. osköönt!



adjö


min bröstkorg den värker starkt, jag hoppas på hjärtinfarkt

jag ska sluta tjata om söndagsångest. for now on, så fort det är söndag, så har jag det. ingen idé att nöta på tangentbordet för den skull att det nödvändigtvis måste skrivas ner.

har ont i hela kroppen efter gårdagens ganska intensiva och ovanligt långvariga snöbollskrig. hela kastarmens sida är som förlamad och jag kan inte tvätta händerna som vanligt, utan måste ta den högra handen och tvåla in den vänstra och sen ta tag i den och liksom dra in den i vattenstrålen.

det kommer gå fab för mig att ställa post imorgon!

nåt som dock ÄR fab med imorgon är att det blir fika med saris mellan arbetspassen!! ser fram emot det som fan. att det dessutom ska bli fint väder gör det nog värt att köpa nya solglasögon på väg mot fikat. är trött på mina ganska dåliga rayban-kopior som julia köpte åt mig på gina tricot i uppsala för vad som nu börjar bli längesen.

jag saknar den tiden av mitt liv, något jag inte är ett dugg stolt över. att så lätt kasta in framtidshandduken och istället blicka bakåt är inget man ska göra i min ålder. try again when you're 75 liksom! aaah

även detta en del av söndagsångesten.

nästa söndag komme rjag ha hundra gånger mer ångest. en fest att städa efter, en baksmälla att vårda, en omställd klocka och en missad sömntimme... dear God vad jag inte ska ägna det scenariot en sekund tankekraft förrän den dagen är här och betongkepan är på plats! Jag har roligare saker ahead of me. som att köra högerstyrd bil till exempel! (fyfan vad jag är nervös inför det btw)

nu blir det kaffe tills magsäcken min blöder!


adjö




är du fortfarande arg?

axel har spelat soundtracket till mysteriet på greveholm, vi har haft snöbollskrig, krossat gry i fotboll och blängt på SATC. a saturday well spend(-t? har helt tappat min engelska grammatik). fortsatt chillande står på agendan. är jättetrött på nåt konstigt sätt och orkar inte lyfta ett finger. än mindre orkar jag lyfta min kastarm sen snöbollsfighten, den är avliden för resten av helgen verkar det som. kul på måndag när jag behöver den som fan på jobbet.

nästa helg blir det sommartid! alltid lika fett.

mindre fett med sommartid: en timmes mindre sömn, och alltid, alltid är det en löningshelg man ställer om. plus att det blir mörkare på morgnarna. det är sjukt ofett och påminner mig om att jag måste köpa glödlampor till lägenheten om jag inte vill leva i grottmörker.


jag funderar på att göra något för att lätta upp min tillvaro under maj månad. en liten "ladda batterierna"-grej inför sommaren som just nu står inför mig som ett enda långt arbetspass. ska bara höra av mig till gruvan och försöka stjäla åt mig timmar så det räcker till hyran och tio paket nudlar..

heh


0% peppenergi. 95% kissnödig, 5% ångest.

om jag någonsin är helt ångestfri?

hardly ever.



adjö

never say never

jag önskar att jag hade sovmorgon imorgon. det har jag inte. tjugo över sex måste jag vara ur sängen. uh. ska sortera och ställa upp post "sen får du gå och klippa dig" som micke sa. "..för det behövs!" sa han sedan. och ja, jag ska klippa mig imorgon mellan passen. det ska bli skönt, dock måste det i en toning också nåt tag. jag har utväxt och det egna som kommer upp ur skallen ser grått och trist ut. att det är så illa att de manliga kollegorna börjar gnälla, då är det i grevens tid!

hade jag inte jobbat imorgon hade jag och mamma åkt till stockholm. jag förbannar att jag jobbar imorgon, men det behöver jag nog inte ens skriva.


livet suger lite när taklampan gått sönder och det är mörkt ute.


äta, sova, vakna, äta, jobba, klippa mig, äta, jobba, äta, sova.

där har ni min agenda kommande 28 timmar.



adjö

we were both too young

ååååaaaaahhhh, låter det när jag lägger upp mina ömma fötter och ben på soffan. efter två arbetspass och ett diskberg jämförbart med babylons torn avklarat ska jag nu chilla resten av kvällen. streama serier och kolla på blue bloods.


min blogginspiration känns lite i dvala just nu så jag känne rmig mest tråkig när jag sätter mig här. jag gör inte spejsiga grejer om dagarna (jämfört med erika som spydde på ekebys skolgård igår. hehee).

the ark på kulturnyheterna. denna musikaliska kärlek som svävat likt ett mantra över ens tonåriga liv och som nu ska gå i graven. jag har aldrig älskat the ark lika intensivt som t ex jeff buckley eller broder daniel, det har liksom varit en tryggare kärlek. alldeles som att jag visste att de älskade mig tillbaka. en fast punkt i tillvaron på nåt sätt. jag måste se dem en sista gång. det bara måste jag.


nog nu.

yoghurt och one tree hill!

adjö


I will bli popular

seg efter första arbetsdagen på en hel vecka. ugh vilken igångsättningssträcka jag står inför känner jag nu.


fyfan vilken dålig blogginspiration som hägrar här i lägenheten. tar fram ett ess ur rockärmen: en most wanted-lista från monkis vårkollektion!



okej, det var lame, men bilder piggar upp och kläderna är fina som snus, särskilt bh:n och tröjan med knappar.

top model, barnafödarprogram och sen en film. eventuellt stoned.


adjö

e de fel på mig?

varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig.. och inte är det på nåt bra sätt menat. linda bengtzing är inte en favorit. har aldrig varit, kommer aldrig att bli. människor som tar så mycket plats och samtidigt gör ett seriöst intryck blir små i mina ögon. så visst exploderar man lite på insidan (eller, imploderar då kanske snarare) när man ser henne. speciellt i gula, lårhöga stövlar.

pain.

fredrik säger att eric saade vann.

fjortisarna har sänkt sverige, än en gång.


oh my God, oh my God what a wonderful surprise (NOT)




adjö



it's taking me higher

let's dance är allt som är fel i universum just nu. förutom att japan fått sig en omruskning och en rotblöta. alexander rybak åkte ut och frank gjorde det inte. så sjukt! och nej, jag har inte sett egentligen ett enda program av let's fakking dance, för jag tycker att det är näst intill tråkigare än tidigare nämnda naturkatastrof. jag blir bara lite lätt irriterad pga svår uttråkning.

northug var som sagt på skavlan och hade underbett.. eller? nåt konstigt var det. han lär aldrig bli gift. då är vi två. vi kanske skulle passa bra ihop. han sover mycket sa han. blir bra det. tydligen kör han inte i falun i nästa helg, men i sthlm på fredag. mamma tyckte vi kunde åka och kolla och shoppa. jag jobbar vilket gör mig ledsen. skulle behöva lite lov och få göra nåt kul så jag blir som folk. dock inget lov i sikte förrän de fyra dagarnas himmelsfrid som påsken skänker. bara sex veckor kvar, kämpa!


hoppas att mamma är frisk imorgon så vi kan åka till hennes bror.

gangs of NY börjar nån gång efter ett. den ska alltid gå så jävla sent! I don't get it! en långvarig förlovning började dock för fem min sedan.. men jag orkar inte med sorgligt nu när jag har ont i huvet av understimulans. bättre att sova och vakna gladare till veckans bästa dag: Lördag!

kommer dock inte orka gå gruvdrängsled. förlåt andreas!



godnatt

 





I throw my hands up in the air sometimes

jordbävning och tsunamivåg i japan. i tokyo. axels bror bill mår bra men är fast på platsen han befinner sig och kommer inte hem över natten. kewl. mitt i allt vider skulle jag nog ändå tycka att det vore lite coolt (missförstå mig rätt nu) att uppleva en sån grej. inget som händer på vår sida jordbollen liksom.

är feberfri och har friskförklarat mig själv. är fortfarande öm, men har förlikat mig med tanken att vara det fram till min trettioårsdag eller så, för vad det verkar kommer det inte ge med sig än på ett tag.


jag är nästan lite sugen på att åka till falun och kolla på världscuptävlingarna i längskidor nästa helg. kasta hårda saker på och sanda spåren åt northug och sånt lajbans. han är förövrigt med på skavlan ikväll.

jag brukar inte vara intresserad av skidor för fem öre, men efter söndagens överdos så känns det inte fullt lika dötråkigt längre. att jag vill se det live är för att jag vill se hur sjukt fort det faktiskt går.


erika och millis kollar på grease 2, alla filmer ever mades' lågvattenmärke. jag ska fortsätta läsa i min katastrofbok och hoppas att uma thurman som köpt filmrättigheterna kan snickra ihop rullen nån jävla gång! (skulle varit klar 2008, I mean c'mon!)


adj-hö

we can make it happen

dag tre i influensaveckan. erika är fortfarande sjuk (dag 6 med feber, sjuuukt länge!) och millis blev det imorse. pappa går på alvedon och mamma har börjat hosta. härliga tider! ser inte fram emot denna helg. kan hända att det smygs in till lägenheten och hittas på roligare saker än att passa en gnällig liten hund och laga mat åt de andra.

har faktiskt varit feberfri hela dagen, men är sjukt öm i kroppen och ögonen (?!). mor säger att det är typiskt influensa. jag säger att hela skiten är jävligt typisk faktiskt.

att det dessutom snöar utanför fönstret gör en ju inte frisk fortare precis..


åt just 15-20 ostbågar. har i stort sett bara levt på skitmat de senaste tre dagarna. min mage hatar mig, men eftersom jag hatar den allt jag förmår så går det ju typ jämnt ut.


jag har klippt av naglarna. det känns tomt. klipptiden (för håret) jag tänkt boka den här veckan försvann som genom ett trollslag och det kan ta hur lång tid som helst innan lucka finns igen i mitt schema om det vill sig illa. damn!


ska nu bläddra genom ikeakatalogen och drömma om pengar.

adjö



exile on main street

andra dygnet med feber. att erika är inne på sitt femte gör mig inte direkt gladare.

mellanslagstangenten har börjat ge upp på tangentbordet och jag har inte psyket att fortsätta skriva.


adjö


left righ in the dark

okej people, jag tror fan jag är sjuk! fryser, är öm, hostar, känslig i huden, sådär stereotypiskt febrig. det är ingen hög feber jag har, men erikas började låg och blev sen hög.

en bra idé att ringa till jobbet och sjukanmäla sig? om inte annat så verkar det ju vara väldigt smittsamt eftersom jag fick erikas efter bara knappt fyra dagar.. inte snällt att gå och febra ner hela posten liksom.

väntar på att mamma ska vakna (jobbat natt) så att hon kan ge mig råd.


dagens mission va ju egentligen att boka klipptid, men bara tanken av en kam som raspar runt i hårbotten gör att jag grinar lite. och en sax! tänk om den gör illa örat! ååååh

nej, frisk är jag nog inte.



nu ska det dock handla om trevligare saker: igår ringde jag TRE viktiga samtal på jobbet! och jag var inte ens rädd!


äh, vem förösker jag lura. jag är sjuk och det suger.


adjö

back to the start

det brinner på min insida. det gör ont ont ont och jag blir ledsen. hur många dagar kan man ha så ont i magen att det känns som den ska gå sönder innan den faktiskt gör det?

om tjugo minuter börjar top model. jag har en klar favorit. åker hon ut tänker jag sluta titta. därefter är det ett program från förlossningen i västerås. ibland undrar jag om det inte vore väldigt kul att jobba som barnmorska?






om någon har tid eller lust kan denne få komma och operera bort min magsäck. snart kommer en tår av smärta. men så är jag ju en wuzz med väldigt låg smärktröskel.

vet inte vad jag vågar äta. är dock sjukt sugen på yoghurt med körsbärssmak.



min blogg har just nu planat ut, ungefär som en val som går på grund eller strandar. när jag får ork blir det mer bilder och mindre tjötande.


godkväll mina vänner.

om två i rad hör hjärtans slag



vad kan tänkas gömmas under detta täcke? is it a bird, is it a plane? is it a basset?



ska snart duscha och svida om för att åka på lägenhetsvisning. i mitt huvud kommer det ta typ fem, max tio minuter. det enda som ska kollas är att placet är beboeligt, att inga kranar läcker (är vidrigt trött på det nu!) och bara en överblick av planlösningen. hoppas grabben har städat.

har skrattat så jag är helt slut i halsen. mamma hittade en berättelse skriven av en kanske typ sexårig Johanna. "det vita fölet" hette den. mer särskrivningar och felsyftningar får man leta efter. guld!



även denna är ganska awesome. kanske något som borde återupptas? av ordvalet i artikeln att döma så har vi nog att göra med ett plagiat från låt säga sala allehanda. men ingen läser ju den ordentligt anyway så..


sugen på ny arbetsvecka? lika sugen som en dammsugare med avklippt sladd...


adjööö

songs of faith and devotion

om inte hunden håller käften snart, I swear to God things are gonna get ugly here.

jag orkar inte med saker som låter, saker som hoppar på en, saker som luktar illa, slickas, stimmar runt.

katter är verkligen världens bästa djur!


åkte med syskonen till avesta idag och kom hem 500 kr fattigare. 2 koftor, en ring och en bok rikare dock.

här är den förövrigt. johanna <3 bokrea. ibland.


och ja, man känner sig lite slirig när man tittar på titeln.


erika har feber. ibland känns det som att det vore lika bra att hon smittade mig så jag kan få några dagars ledighet från jobbet och hämta handan lite. av någon anledning vill inte magkatarren ge sig och igår kväll var det värre än någonsin. usch

just nu idag ser jag fram emot: påsk, valborg och studenten. och nej, jag ska inte ta studenten, men erika och axel ska :)



äh.


piss ut.


i was sick and tired of everything

nu är det HELG!

efter en mycket chill arbetsdag sitter jag nu hemma hos familjen min och väntar på att tacopajen ska bli klar. musse har en hårfärgning i. en brun. det blev inte så bra det vi gjorde igår. från och med nu ska jag aldrig mer ställa upp på att bleka hår. jag ska heller aldrig mer bleka mitt eget. eller jo, om min plan jag har går som jag vill så kommer jag det, men inte hela håret.

det har varit vår i två dagar nu. och jag mår piss i kroppen. är så trött att jag mår illa och magen svider som om jag druckit ättika till frukost. känner mig som en liten larv. en såndär vit stor och tjock larv som man kan hitta om man gräver lite på en viss plats här på vår gård. de ser ut typ som.. jätteräkor. äckligt men sant.


jag är en person som måste lära mig att se framåt istället för bakåt.

ville mest bara konstatera det för mig själv och för alla.

jag är dålig på framtiden.



nu ska jag peta naglarna. rolig info, men de är svarta av gruvsmuts och jag gillar inte att vara skitig.


adjö


come on skinny love just last the year

tröttare än tröttast.

på jobbet satt jag och vaggade fram och tillbaka och bara räknade ner tills klockan skulle slå halv sju och jag kunde åka hem.

väl hemma fanns det ingen mat. är nu alltså både hungrig och jättetrött.

har petat i blondering i lillasysters hår. det blir... blondt! awfully blondt. kan hända att det behövs vissa korrigeringar, men det får vi ta till helgen.

att det är fredag redan imorgon är för mig svårt. veckan har gått så otroligt snabbt! jättehärligt såklart, men ändå. tänk om alla veckor kunde gå såhär snabbt. vad skönt det skulle vara!


har ganska mycket funderingar jag skulle vilja skriva ner just nu faktiskt. men jag orkar bara inte. galet!


godnatt


why is it so, we die just like copys?

de där morgnarna när man inte har bråttom ens litegrann är nog de bästa som finns. idag är en sådan. sov tills jag vaknade (09.00. svagt), läste lite i boken jag lånat av minéa (fantomerna av klas östergren. som jag förövrigt inte har fattat än) och ätit lyxfrukost (bland annat det godaste just nu: knäckebröd med smör, räkost, gurkskivor och svartpeppar på. aaah!).

ska snart sopa ihop mitt lata jag och springa ett ärende åt mamma. får alltid svår ångest när jag kommer in på ställen som typ hud o friskvårdsverkstan eller liknande (det är dit jag ska för övrigt). man känner sig alltid så kass för att man själv inte har minsta lilla tillstymmelse till lyster i fejjat. här var det trälig, blek, lätt flammig och jävligt känslig tråkhud, utstrålar jag till en 49876728ggr fräschare hudterapeut.

men ibland undrar jag vad som verkligen är viktigt.


min familj har åkt på shoppingspree och jag får inte följa med, för jag ska jobba. fan. ska dock hem och slinga musses hår ikväll. får typ tredagarshelg den här veckan. värt att fira!



nej, nu ska jag rycka upp mig med rötterna som jag nog lyckats gro här i sängen.


på återseende.

högt över molnen

trött. håller mig uppe med en cola som jag än så länge snott fårn jobbet. kan hända att jag betalar på fredag.

khadaffi är pinsam. eller jag vet inte riktigt vilket ord man ska använda i det här sammanhanget. han måste ha en skev verklighetsbild. eller nej, det räcker inte. jag tror inte att jag kan sätta ord på det här, så jag låter bli. det är vansinne. det är en galen värld vi lever i. jag tappar tron ibland. ganska ofta faktiskt. så fort jag inte är instängd i min egen egocentriska bubbla.

jag är så splittrad idag. har varit det ett tag nu. dåligt minne har jag, jag som tidigare kommit ihåg allting, alltid. jag har läst att man kan få det om man äter för dåligt/lite. jag tycker inte att jag gör det, men det kan hända att kroppen tycker det och straffar mig. jag vill ha min hjärna tillbaka!


förövrigt blir jag lite oroad över att jag sörjer herbert lite mycket. jag gråter inte och så, men jag saknar honom så att det gör ont. det är en katt! herregud! hur ska det då gå när människor i min närhet börjar falla över kanten? mitt liv måste ju fortsätta då. så svårt att tänka sig. jag har aldrig haft sorg och jag är enormt tacksam för det. men en dag kommer den. ibland undrar jag om det inte varit bättre att ha haft det nån gång förut, som yngre, så man liksom vet vad som händer med en... jag är nämligen rädd att jag klappar ihop totalt.

saknad är något jag alltid varit dålig på. jag saknar till höger och vänster hela tiden.


nu ska jag vila ögonen. de gör ont. förmodligen är de trötta de med.


axel släpade med mig till coop. där kilade fredrik och hans kompis kling runt i militärkläder och handlade käk. de såg inte mig, så jag undrar vem som egentligen var mest kamouflerad, de eller jag? gröna kamouflageställ eller svarta jeans och brun jacka? hmm.


nu ska jag lyssna på the cure.


hejpa





suit up

tack andreas, gulle du! har fyi redan ändrat i papprena på jobbet ;)

axel är på ingång. sen vill han förmodligen ha skjuts tillbaka hem till sig när vi hängt klart. latmazk. de har hundradagarsfest ikväll. den som ändå. studenten var najs det.

kollar på gårdagens avsnitt av halv 8 hos mig. han de är hos har en snygg gitarr.


återkommer nog. ska nu koncentrera mig på facebookchatten.


adjö 

här kommer ett hundår till

lilla herbert finns inte mer. han var sjuk i njurarna och mådde förfärligt. jag är ledsen. jag saknar hans mulliga, lockiga lilla mage. hans krafsande på dörrarna. jag saknar honom!

fan!


smet ner på stan för ett ärende och mötte farmor, som mer eller mindre släpade med mig till johanssons för fika. det var kul att träffa henne en stund, även fast det blev ganska kort. typ en kvart.



imorgon ska jag jobba på gruvan. sjukt otaggad vågar jag erkänna. hoppas dock att åtminstone en av 155orna blir av. om barnäventyret blir inställt vore ju sen inte hela världen...

andreas! kan vi inte snälla byta rad på fredag som vi pratade om? ju mer jag tänker på det kommer en omvänd 60a bli min död..

nu ska göra mitt bästa att inte somna framför tvn och vakna alldeles för sent.


adjöken


RSS 2.0