they're spending most their lives living in a gangstas paradise

Tidigare inlägg skrevs igår men hade tydligen inte publicerats, så jag postade det nu. känner mig lite töntig.
 
 
Jahapp. Det blev utgång igår. Förfest hos Rickard, dit jag fick ta mig själv eftersom tove uppptäckte ett hål på strumpbyxan när vi satt på bussen, vilket gjorde att hon vart akut tvungen att hoppa av bussen, gå hem och byta strumpisar och sen cykla till rickard. gjorde en entré så creepy som bara jag kan göra. Kom ihåg portkoden så gick upp och knackade på hans dörr. inget svar, så gick in i den lilla lilla lägenheten som är som vårt vardagsrum i size. Där inne i mörkret sitter rickard och hans kompis jonathan och äter mat. säger hallå, men ingen reagerar, så står och tittar på dem en stund. till slut ser jonte mig (han har aldrig träffat mig förut), ser rädd och väldigt frågande ut och petar lite diskret rickard på låret. och så började gårdagens förkaka. haha.
 
Därifrån vidare till Vdala där vi av någon anledning stog på lista. Blev fulla och dansade ihjäl oss på det sista Velvet någonsin. Hem och sova, vaknade av ett sms från rickard kl halv sju att nu skulle han gå och lägga sig. Härligt!
 
Idag brunchade vi. Helt amazingly gott och som vanligt blev jag alldeles för mätt. Tove drog iväg till ångan och jag och rickard myste runt lite i finvädret, tog en sväng på bibblan och gick hem och kollade på hasse och tage och bakissegade i rickards dömjuka säng. tentan drog mig därifrån och nu har jag lyckats skriva ännu en fråga (två kvar nu, woop woop), samt laddad en tvättmaskin. hatar att ha tvättstuga.
 
ska gona ner mig i soffan med choklad och en film senare. dangerous minds ska jag se, bara för att jag och tove har en hang up på låten gangstas paradise at the moment.
 
 
äntligen ser prognosen för tisdag liiiite bättre ut vädermässigt.
 
 
adieu vänner

i'll be there in a heartbeat

Är det inte perfekt va. Precis när stressen börjar lätta och det roliga återstår så kommer den BAM, magkatarren. Fick gå hem från skolan ungefär trettio sekunder efter lunch igår. Otroligt unpleasant. Tänker inte under några som helst omständigheter gå in på deltaljer där.
 
Har skrivit fyra sidor av sju på tentan. De två stora frågorna är avklarade och nu väntar tre små, sen är det klart. Målet är att vara klar till valborg, men vi får väl se. Skönt att ha kommit en bra bit på vägen i alla fall.
 
Jaha. Det verkar som att valborg blir all uppsala och att det blir hem till sala första maj. Känns okej ändå. Tror jag. Men jo det gör det. Det är bara så otroligt trist väder på g. Blåst och skit, så jag blir opeppad till tusen. Dock blir det nog rätt bra hur som. Bara jag lyckas fixa iordning min kropp så att den orkar med firandet. hrmp.
 
Tove är borta vid flottfestivalen idag igen. Nu verkar den dock vara klar, byggkånken (en flotte som ser ut som en fjällrävenkånken. superfin är den!) och ikväll blir det fint häng hemma hos rickard och därefter ut på vdala. hur mkt vin det blir för min lilla mage är oklart än så länge faktiskt. beror på hur den tar emot middagen. gngfngfmn.
 
vill vara friiiiiisk
 
 
adjö
 
 
 
 
 

Silence me

Regn, blåst och inte ens tio grader på valborg.
 
Kan vädret bara ta livet av sig? Jävla pissäckelskit!
 
Blir opepp och vill inte festa alls.
 
Än mindre kolla på flottracet.
 
 
Vill bara åka till sala och chilla och vina.
 
 
 
Frukost nu sen skola. Tove drog nyss efter att ha väckt mig med en MEGAspya. tack. Hon är bakis efter att ha dragit åtta bärs utan middag.
 
bra där.
 
 
Idag kommer tentan ut. Har ont i magen. Över den och över förbannade skitvalborg.
 
 
adjö

we're not broken just bent, we can learn to love again

Idag är orken slut. Har haft en superbra dag med seminarie ute i gräset och solen, gofika vid ån med erika och sen lite städ och chill här hemma. Idag låter jag bilder tala. Kylskåpspoesi á la mig, Tove och Katta från korridorefesten i Flogsta. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
det sista är vad jag ska göra nu snart. väntar på att det ska bli klart i ugnen bara. gott.
 
okej jag får den inte åt rätt håll hur jag än gör, så ni får vrida på huvet. Bild från yoghurtglassfikat med erika. SÅ gott. vaniljglass med tobleronesås och jordgubbar. stört gott!
 
 
japp, jag trivs med att ha glass på läpparna. fashion.
 
 
adjö

hear me cry loud

Idag var det fotbollsträning.
 
"Igår var det fotbollsträning" kommer bli morgondagens mantra känner jag. SHIT, vad jag är i oform! Helt otroligt. Efter tio minuters spel brann min insida. Fasen.
 
Orkar inte skriva nån längre utläggning om någonting just nu. Vill lyssna på tvn, så fattar mig kort.
 
Låångt och roligt telesamal med Oda idag.
 
Date med syster Erika imorgon. Vi ska äta yoghurtglass och jag har längtat.
 
Verkar kunna bli tråkväder på valborg. Jag är ledsen långt in i själen.
 
uh.
 
Sista seminariet imorgon, så har en rätt ledig kväll ikväll. Är vid gott mod inför tentan också.
 
 
Jag fastnar inte för Louis CK. förlåt världen, men han är inte spec kul. Lite ler jag, men inte fan skrattar jag högt.
 
 
 
hej

that's my fuckin' problem

Asså hahaha, Erika din kommentar: Jag följer mina minst pinsamma fb-vänner på spotify. Detta för att jag var tvungen. jag känner mig hedrad!
 
Okej, nu börjar det på allvar utbryta panik i lägren. VALBORG! Nedräkningen på Carolina redivivas fasad är uppe och räknar med sekundprecission ner till denna supermegafestardag. jag känner BARA stress. Har bestämt ungefär var jag ska befinna mig, men inte med vilka. Planerna kraschas ständigt av nya roligare saker som dyker upp. Asså festen i Triangeln verkar inte bli nådig. Bra liveband, bra DJ:s, bra folk, gratis. men fan. planen var ju att faktiskt åka till sala för första gången på en månad.. ngngmn. ah well. den som lever får se vart jag tar vägen och när och hur. 
 
och så den här förbannade tentan. fick ut frågor idag som vi skulle välja bland. hoppas för guds skull att folk inte är så jävla prettoäckliga utan väljer bra frågor, som faktiskt går att applicera litteraturen på. blir så trött på självutnämnda superbrains ibland. Utövade lätta (hrmp) påtryckningar på felicia, så vi valde samma. får vi dem så blir det nog en helt okej tenta. får vi de inte....
 
men äh. alla vill vi väl fira valborg. alla tänker nog ungefär lika. lätta frågor über alles!
 
fick tillbaka senaste tentan idag. religionsantron. vg. YES FUCKIN YES! den sitter nu uppe på kylskåpet som studiemotivation till mig och min fellow student-sambo (som förövrigt inte kommit hem än. hoppas att hon inte sveptes ner i ån av den massiva regn/blåstskuren nyss)..
 
 
shit. nu är det pluggdags igen. att det ska vara så förbannat svårt att formulera frågor på litteraturen? varje vecka är det låsa-in-köksknivarna-humör hos mig. men ah. sista veckan nuuu.
 
imorgon blir det alarm på åtta (!!!). fotbollsträning! woop.
 
adieu
 
 
 
 

you split the night

som en av de sista i min bekantskapskrets som fortfarande lyssnar på broder daniel med huvudet högt (borde vara fler damn it!) sitter jag nu efter en dag av shopping och plugg (en perfekt jämnvikt av business and pleasure idag) och lyssnar lite på musik.
 
jag hör tyvärr till den skara människor som inte kan kombinera musik med annat som kräver min koncentration. läsande, skrivande (bloggande räknas icke till skrivande), pratande (vet, astrist), shoppande (hatar att det spelar musik i butiker, med undantag weekday där den alltid är superbt bra), you name it. saker jag dock KAN göra medan jag lyssnar på musik är att köra bil (sjunger och dansar som aldrig förr), sminka mig, laga mat/baka, promenera och.. ja.. supa..
 
detta resulterar i att när jag sätter mig för att lyssna på musik så gör jag i princip bara det. rakt upp o ner. rastlös som jag är blir det därför inte så långa musiksessions åt gången.
 
jaha. shoppat hade jag gjort ja. långklänning, tights i kamouflage (vet. men har stora visioner. kmr bli bra), ett par tröjor och så strumpbyxor. svarta, lagom till sommaren kommer. och ja, jag har alltid strumpbyxor, året om. det enda som varierar är tjockleken.
 
på onsdag öppnar en youghurtglassbar i svavagallerian. jag och erika har spikat date på torsdag då vi ska göda oss med denna goda smet. längtar.
 
nu blir det liite mer plugg, sen ska jag fokusera min uppmärksamhet på en serie jag velat se ett tag och nu är det dags. hell on wheels. återkommer med åsikt om den asap.
 
på tal om asap. hm har börjat sälja ASAProckytröjor. HAHA omg. inte första kedjan som jag sett har det dock. har sett comme des fuckdown-tröjor när jag scrollat runt på modesajter ett antal ggr.. trist såntdär tkr jag på nåt sätt.
 
ah well.
 
adieu

step up for the cool cats

Sitter just nu och är smått asfrustrerad över nya spotify. varför kan man inte söka på sina fb-vänner?! jag vill ju bara ha tag på ett par av toves spellistor? ååhhh. förresten, erika, har du med mening börjat följa mig på spotify? bör man följa folk, eller hur funkar detta? varför ska allt bli till sociala forum för? räcker det inte med facebook, twitter, instagram och en bloggosfär digrare än digerdöden själv?
 
orkar inte.
 
 
annars då. sitter med ett internet som är livsförkortande segt. borde laga mat, men väntar på en kycklingfile som inte verkar vilja tina på länge än. har ätit lite många godisar ur påsen jag skulle ha till kvällens film.. MEN har läst två av fem artiklar till nästa veckas föreläsningar! alltid något.
 
den här helgen verkar bli festfri. det gör inget, känns mest lite tråkigt. dock rätt ekonomiskt. typ alla är pank. jag också, i det närmsta. heja heja.
 
 
 adjö
 

pussy money weed

bakade fyra chocolate chip cookies. i detta nu ligger de alla i min mage och orsakar gravt illamående. att jag aldrig lär mig.
 
ensam hemma-fredag. tove drog med christian på fest efter att ha dragit varsin malibougrogg vid köksbordet och blessat mig med sin närvaro. nu är det förmodligen på vermlands (spermlandsfredag idag) och roar sig.. hrmp.
 
själv sitter jag framför en romcom och hoppas innerligt att NÅGON människa vill följa med mig ut på smålands imorgon. det ser mörkt ut dock. faaan.
 
 
fml.
 
ska sova nu. eller nej. ska plugga liite. bara lite. jag är en bokknarkare:(
 
 
adjö
 

jag tog mig upp och sen, ramlade jag omkull igen

Jag är trött i huvudet och typ.. munnen (!) efter en eftermiddag av mycket diskuterande. Efter att ha sett I skuggan av solen (klart sevärd! man kan vända och vrida mycket på det där. som antropologstudent flippade jag nästan lite på smörgåsbordet av angreppspunkter som serverades) var jag lite uppe i varv och hamnade i en sms-diskussion med maja kring vårt samhälles genusordning och vad jag döpt till vår "ligga-kultur". När stackars Tove kom hem dök jag på henne och tvingade henne att se dokumentären, hetsdiskutera lite om den, för att sedan glida in på min och majas diskussion, vidare till SD, ätstörningar, jobbiga personer vi stör oss på, mina seminariefrågor, och.. ja. Nu har vi försjunkit ner i respektive studier.
 
Seminariefrågorna till imorgon är i princip klara. Har sjukt svårt att formulera de bara. Hoppas innerligt att det inte är någon av mina frågor som dyker upp på tentan.. visst, en bekräftelse, men jag har ingen aning hur jag skulle angripa dessa frågeställningar i skrift, och än mindre tillämpa teorier på dem!!
 
jeez louise!
 
annars då. ont i halsen. ena sidan av halsen. värdo.
 
Viderväder även imorgon tydligen. KEWK. regn OCH blåst. whyyyy? gå till skolan, gå hem från skolan. gå och handla mat. orkar inteee. som det ser ut nu ska iaf lördag bli kanonfin. men det hinner väl ändra sig. gnghngmh.
 
 
adjö
 
 

som en pistol

Ännu en dag med pissregn. orkar bara inte. idag behöver jag tack o lov inte gå ut.
 
Seminariefrågor, artikelletande, läsa, anteckna, lyssna, skriva, få sina tankar betygsatta. Det måste bli sommarlov nu snart, innan jag går sönder. Dessvärre är det inte det än på bra länge. En tentavecka och en B-uppsats ligger emellan och bildar en mur som känns oändligt hög.
 
 
 
ah well. inte mkt att göra än att bita ihop.
 
 
ska se en dokumentär idag. svt dox sände den i tisdags. I skuggan av solen. Den handlar om albinos i Tanzania, om hur de jagas, dödas, styckas och säljs i bitar. Fruktansvärt. När vi var i Tabora bodde vi inte långt från en skola för albinos och man såg de ibland. 
 
 
Min telefon har fått nån sorts meltdown.. eller ja jag vet inte riktigt. tidigare har det varit sisådär med skickandet av mms, det har funkat typ 10% av gångerna. nu, nä rjag drog iväg ett på chans till tove, så tyckte telefonen att det vore kul att skicka ALLA de som fastnat i cyberspace till sina respektive mottagare. flera månader gamla lååånga sms som blivit mms, och bilder, landar i detta nu hos mina vänner. den bild jag VILL ska komma fram gör det dock inte.
 
jag hatar teknik.
 
 
annars då. Håkans nya kom ut igår. två genomlyssningar senare gillar jag den. jag älskar den inte, men jag gillar den. vinylen är på väg hem och ah. alles gut helt enkelt.
 
adjö
 

i can be the one to set you free

Den här veckan, som enligt förra veckans väderprognoser skulle vara solig och varm, har blivit nån jävla monsunperiod?! jag är så jävla trött på att höra regnet mot fönsterbrädan! att jag dessutom var extremt osmidig och glömde paraplyet hos mini i flogsta i lördags gör ju inte saken bättre. ska snart ner till hm och panikinhandla ett nytt. just nu är mitt största problem att jag inte har några skor att ha på mig som det inte är hål i, som inte är gjorda av tyg, eller som inte gjort mina hälar så köttiga att jag nu inte ens kan ta av tejpen på hälarna utan att hela huden följer med. kuk. jag fattar inte. sen i januari har jag torterat min fötter med de där förbannade kängorna. jag har gjort ALLT. ändå kan jag fortfarande inte ens gå i de i fem minuter utan att det blir fullt av blåsor från botten på hälen upp till kängan slutar. SÅ osköna att jag får panik. snart blir det skokyrkogården, för nu fungerar inte ens skavsårsplåster och fotbollstejp.
 
intressant föreläsning i skolan idag. tror jag. hoppas jag. bistånd ska det handla om. sten hagberg föreläser.
 
 
jävla pisskitregnshelvete.
 
 
 
adjö
 
 
 
 
 
 
 

the empire state of mind

Igår var tove och jag på korridorsfest hos Mini i flogsta. första gången jag var i flogsta och hela vägen dit undrade jag vad jag höll på med. Det blev dock förvånansvärt kul. Så pass mkt drag att vi dissade Vdala och velvet. Beerpong, en strippstång, massor av kass musik, rumshäng. mycket nya människor och några kända ansikten. Efter att ha hamnat lite på villovägar och efter att jag gått hem utan linser och barbent sa vi godnatt och somnade, båda i sina egna sängar, runt halv fem.
 
Idag har vi mått som vi förtjänat. Promenad och handlade mat och tog en donkenkaffe på förmiddan och därefter däckat vid varsin dator. Jag gjorde skagentoasts och kollade på arizona dream. nu vill jag ha ett dragspel.
 
Imorgon är det fotbollsträning. det ska regna. jag är inte glad.
 
borde diska och duscha. segt. istället äter jag godis som jag knappt ens är sugen på och som får mig att må illa. varför?
 
ingen vet.
 
har bilder och annat sköj som jag lägger upp så snart jag har tid o ork. vi håller tummarna för imorgon!
 
adjö

bara ett ord kan sätta eld på en skog

Pluggpaus för intag av föda. Ensam, eftersom tove har gått till lucas för att dricka öl. Idag har det varit fullt upp och jag hoppas hinna bli klar med seminariefrågorna också innan jag går och sover, så att imorgon kan bli HELT pluggfri (förutom tiden jag kmr spendera i skolan då, eh).
 
Skottlossning i Flogsta igår. Scary shit. Känner ju ex antal personer som bor där och vore ocharmigt om de blev dödade av nån iddi med ett gevär..
 
 
Jag håller på att peppa ihjäl inför lördagens utgång. det var ett bra dag sen det klubbades för min del och som det ser ut nu blir det en sjukt bra mix av människor som kommer ut. åh!
 
 
Fotbollsmöte idag med klassen. Snart säsongsstart, så på måndag morgon (ngnmgnfmgn) kl 10 är det dags för träning. kommer ligga och kvida av ångest på söndagkväll. bakis och om jag känner mig själv rätt, full av dålig mat.
 
Jag börjar vilja ha sommarlov. det optimala vore lite sommarlov här i uppsala, med öppna nationer och alla människor kvar, så man kunde glida runt och bara chilla, öla, klubba, hänga och må. men icke. här ska det tentas och skrivas b-uppsats innan det blir nåt mående.
 
uäh.
 
jag skulle kunna skriva en roman om hur mycket jag stör mig på fotbollssupportrar, apropå gårdagens uppdrag granskning. jag låter bli dock, för de som skulle behöva läsa besöker förhoppningsvis inte min blogg och förmodligen kan de inte hålla koncentrationen uppe tillräckligt länge...
 
 
hej

well i'll be damned, here comes your ghost again

 
temys i soffan med tove framför nyhetsmorgon. Båda är lediga idag. Med ledig menas att hon ska iväg och plugga med några ur hennes klass och jag ska sitta i soffan och panikläsa om political paradigms.
 
igår kväll kom rickard på besök. middag, vin, lite fix i köket, musik och mycket prat och skratt. skönt avbrott i pluggstressen.
 
och ja, påskriset är numera ett minne blott. utbytt mot en cherrybranch. och ljusen är bytta mot rosa. fint ska det va!
 
på lördag blir det velvet med goingarna på bilden och förhoppningsvis maja. en drös till ramlar nog med de också. liveband och en massa snygga människor. jag älskar nation.
 
men än är det bara onsdag. löjligt mycket lär göras idag. seminariefrågor.. faaakkk va svårt.
 
 
adjö

broken bicycles, busted chains

Lyssnar på låtar som jag lyssnade mycket på i somras. Minns bra saker. Minns en mysig kväll och en fin morgon.
 
Var är vi om tio år? Kommer jag att minnas det likadant då som nu? Kommer du minnas mig?
 
 
Förmodligen inte.
 
 
Imorgon åker jag hem till Uppsala. På relativt obestämd tid denna gång. Det finns liksom inget som drar hit mig längre. Landet då såklart, men det finns kvar även sen när det blir sommar.
 
 
 
 
 

i can't live with or without you

Kristina fyller 17 år. Kan inte fatta att jag är så gammal. Gick ju nästan i skolan när hon föddes! eller nej okej, men började några månader efter.
 
Helt sjukt. Ångest.
 
 
Såg just Svinalängorna. Den gick på svt, vilket är stört bra. Mer film på svt, så slipper man reklamen som annars får livsglädjen att tyna bort och dö. Filmen var riktigt bra. Läste boken för ett år sen ungefär och de hade gjort det bra. Hemskt och tragiskt. Alkohoism och barn ska skildras hemskt, så att det gör ont på de som ser. Föräldrar ska inte dricka. Typ inte alls tycker jag. Åtminstone inte när barnen är små. Jag ska inte göra det. Jag ska åtminstone ALDRIG bli full i närheten av mina barn. Jag kom för första gången i kontakt med fulla människor när jag själv började dricka. Alltså vid 16.
 
 
Trött som ett as är jag. Sova vore nåt.
 
Det blir.
 
Imorgon ska jag klippa och sy om en gammal jacka. Har man inte pengar så ordnar man vårlooken med 2009s höstjacka!
 
 
godnatt

i got 99 problems but a bitch ain't one

Jag vet inte vad som hände, men denna månad är långt ifrån slut och jag har snart inte ens fyrsiffrigt på kontot. Ändå har jag inte köpt någonting dyrt, inte sparat mer är lite lite, inte gått ut, inte köpt mat (okej 100 spänn), inte köpt kläder, inte ens tagit en fikajävel har jag gjort.
 
jag hatar pengar!
 
verkligen hatar.
 
ville ha en ny jacka.
 
blir inge.
 
 
att min f*cking j*vla kurslitteratur aldrig kommer nån gång gör inte mitt humör bättre. Att det är sol hjälper inte.
 
för det blåser.
 
 
äckel.
 
förövrigt, när man söker på google efter ovanstående låttext så får man förslag på en massa ord som rimmar på bitch. allt möjligt, utom det ord det faktiskt är. gotta love amerikansk censurering..
 
 

killing me softly

jaaahapp. Andra natten av insomnia p g a stress. FAN.
 
Paulina har varit och droppat sin kursbok som jag ska vakta över dagen, mhehe. hatar att behöva läsa en enorm mängd sidor på en viss tid. sitte roch tänker medan jag läser att jag måste göra det bättre och snabbare helat iden, vilket gör att jag ju tar in hälften så mkt information som jag skulle kunna om jag bara kunda konsten att relaxa.
 
fawk.
 
asså adlibris, fuck me. hard. (förlåt oda, inte ditt fel) men jesus christ, skicka mig mina böckeeer så jag kan sova om nätterna och läsa om dagarna.
 
tillbaka till sala imorgon. har godis där. millis fyller år på lördag och hon har bakat en massa.
 
jag kmr bli tjock. stress och socker är en BAD combination!
 
 
ajöken

Hey, now i'm moving

Sista lediga dagen. Fasen. Fast jag ska inte gnälla. Har alltid fyra lediga dagar i veckan.
 
In fact spyr jag på mig själv att jag ens skrev det där.
 
 
 
Ah okej. Första april. Som MYCKET mottaglig för skämt och sånt är jag stolt över mig själv att faktiskt ha lyckats genomskåda ett. Det efter att ha köpt det rakt av i ungefär två minuter. ehm.
 
Annars då. Kurt Vile på spotten, millis bakar och snart ska vi göra frasvåfflor. påskgodiset är slut, thank God, och en halvmils pw är tagen.
 
Vill köpa en ny jacka, men det blir inge med det. tydligen ska det snöa i slutet på den här veckan, så det är ju bara deppigt att skaffa nya, fina, ovarma kläder.
 
fakk.
 
 
adjöÖ
 
 
 

RSS 2.0