everybody sees, every one agrees

 
Matilda och jag fastnade på vimmelbild från fredagskvällens utgång på GH.
 
Jag orkar inte hålla pluggtempot uppe. Nästan att jag önskar att skiten var imorgon så att den var över snabbare. Längtar ihjäl mig till fredag, då blir det superledigt och häng med Erika på stan i Uppis. Fika på ög, lite shopping. ÅH
 
 
Nu tillbaks till böckerna
 
 
Adjö

jag kan inte hindra dig.

Det är frustrerande som inget annat att sitta vid en datorn med alldeles för segt internet! 
 
Efter en dag av slaviskt hårt plugg börjar jag nu inse att jag inte orkar fokusera mera. Dags att byta studiesätt. har svarat på instuderingsfrågor sedan imorse med sammanlagt 45 minuters rast kanske. Inväntar pappa för en kopp kaffe, sen blir det näsan ner i böckerna istället för på dataskärmen. Fingrarna lyder inte efter att på blott en dag knappt ihop 15 sidor text med enkelt radavstånd. Ont i handlederna, ska man behöva stretcha skiten?
 
Ah well. Helgen snart över, men oj vad bra den varit! I fredags kom en massa fina vänner över till mig och Fida för lite förfest innan vi gick ut och dansade på GH. Alicia, adrian, jonte, fredrika, rasmus, filip, miriam och matilda, som jag dessutom fick äran att bjuda på middag. Hon frågade på fullaste allvar om jag vill vara med i halv åtta hos mig, då hon tyldigen känner den som fixar medverkade till det och behövde folk i uppsala. HAHA Oooj vad jag inte skulle lyckas pull that off! Tv hemma hos mig. Fyra okända människor hemma hos mig (bara det iofs inte särskilt jobbigt men ah). Död och pina, aldrig i hela livet. Dock gulligt att hon frågade!
 
 
Ahh jag vill inte skriva salstenta! Eller asså: jag vill inte plugga inför den. Det kan jag ju visserligen låta bli såklart, men det gör jag av rimliga skäl inte. Att bli jagad av resttentor i sina drömmar tänker jag låta bli så länge jag bara kan!
 
Studentportalen ligger givetsvis nere bara för att jag vill logga in och hämta hem exempeltentor. Varför är jag inte förvånad ens litegrann?
 
 
Adjö
 

I was scared of dentists and the dark

"Uppdatera din blogg duuude" eller nåt sånt vill jag minnas att min kära sambo uttryckte här om kvällen. Jag antar att det får bli. Borde egentligen skriva PM för glatta livet, vilket jag inte alls gör och inte har gjort på närmre en timme. Skämmes tamejfaan! Jag antar att det får bli en timme längre ikväll sen, vilket det nog blir tvunget för med den koffeinhalt jag kust nu har pumpande i mina ådror kommer inte söva mig än på länge. jisses. Filip var här när jag kom hem, så jag satte på maxstor laddning kaffe till oss tre. det visade sig att de nördarna redan druckit, så nu har jag snart kört i mig hela laddningen själv. dvs sex koppar. hohoo!
 
Jaha. Annars då. Gårkvällen blev utgång och dagen har varit lite bakfull, men inte värre än att det funkat. Helgen spenderades i Tjälvesta tillsammans med Carl, Erika, Frida och Filip, samt Carls syster Maria och hennes kompis Lisa. Det var mysigt, med höstpromenad i solen, sällskapsspel, vin, kaffe, pannkakor, tjugotalsfest och bra häng. Riktigt lyckad helg. 
 
Denna helg kommer att spenderas hemma på landet med familjen. Ska bli såå skönt att imorgon efter skolan hoppa på tåget till Salala! Dör lite när jag tänker på det. 
 
 
 
Nu blir det PM igen. Därefter läsning av kurslitteratur. Jag säger som när jag beskrev min kurs för Julia tidigare nån dag: "Det är en A-kurs, men känns snarare som typ dubbel D i tyngd"
 
 
 
Adjöö

haters gonna hate

Det händer inte ofta just nu, men helt plötsligt kom den: lyckokänslan. wow!
 
En supermysig kväll i stockholm med mina fina, fina vänner. Karin, Maja och Julia, vad jag är glad att ni finns och att ni vill tillhöra min sfär! De där vännerna som man kan vara ifrån månader i sträck, men när man ses så är det som att man sågs igår. 
 
Det blev mat och vin på mississippi inn (SÅ bra veggoburgare!), spelning på lilla hotellbaren, där en gammal, gammal kursare från min tid på SU arrar klubb/spelningskvällar. Bandet för kvällen var Grapell, ett band som efter att ha dykt upp i mitt facebookflöde dök in i mina öron och mitt huvud. Riktigt bra är de och förhoppningsvis har jag nu smittat av denna åsikt på mitt crew. Efter spelningen drog vi till Kåken, där jag för första gången fick träffa Julias fina Filip, samt bestämt mig för att fånga dagen (jag vet -.-) och ta kontakt med en kille jag tyckte var snygg. Han visade sig vara brutaaaalt oskön. inte otrevlig, utan bara hemskt töntig och "stureplan". hans kompis, som senare visade sig vara hans kusin var dock trevlig! 
 
Efter Kåken åkte jag och karin hem till henne och jag fick se hur hon bor. sjukt nice lägenhet. jättebillig hyra, mitt i solna centrum. vikken lyx va! Särskilt lyxigt att hon bor så nära tunnelbanan för mig, då jag imorse stegade ut i ett fuktigt betonglandskap och tog mig hem för att halvsitta mig igenom en föreläsning om machiavelli. tjohej!
 
Nu tillbaka till plugget. Fyfan vad ohärligt, MEN for a good cause= en pluggledig helg nere i tjälvesta!
 
adieu

det rör sig

Hon bloggar dåligt. Hennes roomie är alldeles för social och underbar att hänga med för att datorn ska vilja brukas i någon större utsträckning. Så om än tråkigt för er som vill läsa, så positivt för mig! 
 
Det är lördag och jag har lägenheten för mig själv då tidigare nämnda Frida befinner sig i Västerås över helgen. Det ska glitterfestas och ha sig. Själv har jag just skrivit klart veckans pm, är skitstolt vöer mig själv och tänker eventuellt fira med ett fikabröd till kaffet efter en promenad till ica för att hämta ut ett paket innehållande min klänning i 20-talsstil. ÅH det ska bli kul att maskeradfesta lite nästa helg! Bildbevis utlovas!
 
Imorgon ska mammas släkt i vanlig ordning samlas för en heldags häng likt varje höst sedan jag var mycket, mycket liten. I år faller lotten som värdinna på mamma, så det blir till att i ottan hoppa på tåget uppåt/inåt landet och hälsa på i barndomshemmet. Mys! Erika och Millis kommer vara hemma också. Det är inte ofta vi ses nu, syskonskaran. Saknar dem rätt ofta faktiskt. Suger att vara vuxen ibland!
 
I em/kväll ska jag (om sj vill) besöka huvudstaden. Alicia har bjudit in till kombinerad inflyttnings/utflyttningsfest. haha! välkommen till dagens sverige, där bostadssituationen leder till nya festkoncept! Högt upp på söder bor hon och utsikten är tydligen storslagen. återstår att se då! Ska hur som helst bli mysigt och jag funderar på vad man har med sig som present? hmm..
 
klockan är 12,34 och jag ska nu bege mig mot ica. 700 meter, heja!
 
adjö

RSS 2.0