I was scared of dentists and the dark

"Uppdatera din blogg duuude" eller nåt sånt vill jag minnas att min kära sambo uttryckte här om kvällen. Jag antar att det får bli. Borde egentligen skriva PM för glatta livet, vilket jag inte alls gör och inte har gjort på närmre en timme. Skämmes tamejfaan! Jag antar att det får bli en timme längre ikväll sen, vilket det nog blir tvunget för med den koffeinhalt jag kust nu har pumpande i mina ådror kommer inte söva mig än på länge. jisses. Filip var här när jag kom hem, så jag satte på maxstor laddning kaffe till oss tre. det visade sig att de nördarna redan druckit, så nu har jag snart kört i mig hela laddningen själv. dvs sex koppar. hohoo!
 
Jaha. Annars då. Gårkvällen blev utgång och dagen har varit lite bakfull, men inte värre än att det funkat. Helgen spenderades i Tjälvesta tillsammans med Carl, Erika, Frida och Filip, samt Carls syster Maria och hennes kompis Lisa. Det var mysigt, med höstpromenad i solen, sällskapsspel, vin, kaffe, pannkakor, tjugotalsfest och bra häng. Riktigt lyckad helg. 
 
Denna helg kommer att spenderas hemma på landet med familjen. Ska bli såå skönt att imorgon efter skolan hoppa på tåget till Salala! Dör lite när jag tänker på det. 
 
 
 
Nu blir det PM igen. Därefter läsning av kurslitteratur. Jag säger som när jag beskrev min kurs för Julia tidigare nån dag: "Det är en A-kurs, men känns snarare som typ dubbel D i tyngd"
 
 
 
Adjöö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0