Beg, steal and borrow

Erika lämnade datorn med spellistan på. Jag tog över och bytte inte musik. Nu blev det sweet child o' mine och jag rycker till och tänker att jävlar, nu ringer Julias mobil! Varje gång! Knäppt. Så fort nerladdningen är klar ska jag njuta av lite mer babyshambles innan jag faktiskt tänker ge mig ut och springa.. !! Vidrigt tråkigt, men jag tänker på hur nyttigt och bra det är och fokuserar på att överleva.

m o p har åkt till rättvik och millis packar tills imorgon. ska måste på något sätt få tillbaka min klänning från julia, eftersom jag hade tänkt ha med mig den till sthlm..

igår var mamma och jag ute och gick. jag gnällde lite över min mage och sa att jag nog blivit lite tjockare sen studenten. mamma tittar lite slött och säger: "jaa, men tjockare lär väl erika oxå bli snart så ofta som hon "sover" med axel".

skratt!

Ikväll blir det hotellet med maja och julia. blir nog riktigt kul. först måste jag lokalisera läckan på julias vintetra så jag inte får rött i hela bilen och överallt annars. gosh varför kan inte bara allt vin vara på flaska eller i box? fuck it.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0