Shoreline

Broder Daniel it is för tillfället.

Någonstans känner jag att det nog börjar bli dags att ta tag i saker och ting. Make things happen. Jobb, lägenhet etc. Blev påmind om att jag faktiskt inte gått i skolan på fem veckor nu och imorgon är det en månad sen vi tog studenten. Har kollat lägenheter både här och var, bland annat i sthlm. Hittade en hel hög, varav en på söder. Damn vad fin den var, men vem har råd att betala 6000 i månaden för typ 35 kvadrat? Inte jag iaf! Nej, sala is the shit. Nån som vill flytta ihop med mig på åkra, en tvåa för 3800/mån? Vi kan ha ett skitmysigt kollektiv à la 70-tal. har alltid velat ha ett sånt. Jävligt synd att mormor slängde guldsoffan som jag ville ha till det!

Mammas kusin Karin bor på birger jarlsgatan. hon har bjudut hem oss till henne den 8e augusti. jag är happyface! Det blir alltså tre gånger sthlm för mig nu på relativt kort tid. Gillar. Blir sällan så att man åker dit bara sådär. Dyrt med tåg och sånt, men när pappa kör är det givet att man åker med!

Nej, nu blir det shoreline en gång till, sen ska jag dricka kaffe och äta chokladpudding. Om jag lägger huvet på sne kanske jag får lite baileys av mor min. Känner att det är dags för en återställare, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0