where do my bluebirds fly

är just nu free as the wind. har ingenting jag absolut måste göra och det för obestämd tid. och ja jag ska söka jobb, men inte än på en vecka. nu ska jag ha sommar/höstlov. ska ta itu med de små sorger jag har, bland annat att tre av de finast flyttar långt ifran mig om bara några dagar. vad tungt det känns! men himla bra samtidigt förstås. skönt att några tar tag i livet och gör något åt det!

har varit i vår huvudstad idag. universitetet kallade som bekant. och ja, jag har saknat sthlm. inte universitetet, för det hade enbart ångest med sig till mig idag, men när tentan var skriven (efter en timme) så åkte jag till söder. var där tjugo minuter innan affärerna öppnade. gick åsögatan österut och det enda som hördes var ljudet av mina egna skor. hur kan en gata som jag går på så sällan kännas så hemma? rotade runt en bra stund på beyond retro. hade jag varit lite rikare såhär dagarna före lön hade jag köpt ett par blekröda snörskor i skinn. fan vad snygga de var! det blev istället en grovstickad tröja och jag lovade mig själv att gå tillbaka dit så fort tillfälle ges. vandrade runt i nära två timmar, hittade en awesome sjal/huva på monki, som jag inte köpte men kmr ha ångest över senare. hittade jättemkt snyggt på hm trend, men itne heller där blev det nåt. halva söder var mer eller mindre tapetserat med popagandaaffischer (eller så var det bara de få som fanns som fångade mitt öga) dock inte i nytryck, så det senaste bandsläppet är inte med. a pity, annars hade jag rivit ner en!

vad roligt det är med turister som inte förstår sig på sthlms tunnelbanesystem! hur svårt kan det vara är min fråga. dock tkr jag nog att det i sommartid borde finnas skyltar på engelska, för let's face it, svenska är ett knäppt språk.


gud vad jag hatar en av våra kontinenter just nu. och erika som gjorde mig uppmärksam på mitt underliggande hat.. eller var det hat verkligen? hrm. ibland önskade jag att verklighetens händelseförlopp och skeenden var lite mer som en plot i en cheesy film!

adjö

Kommentarer
Postat av: Karin

Kom och hälsa på! Vi har gott om plats :)

2010-08-22 @ 11:54:53
Postat av: MA

Ja vi kommer sakna dig!!

2010-08-27 @ 00:28:44
URL: http://nittiokvadrat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0