six shades were gold

Fan. Sitter och dammsuger internet efter klädinspiration. vet inte varför jag gör sånt när jag är fattig as a church mouse. har antagligen masochistiska drag.. Gjort är iaf gjort och nu crejvar jag sommar och festival som aldrig förr.

festivaler är såntdär som är som minst underbart när man är mitt i det. i år vill jag åka till PL och se wolfmother och skrillex, samt till emmaboda. till PL kan man ju åka upp bara ett par dar och skippa det skitiga, men ska man till emmaboda är det bara att face the dirt and the misery och tälta. igh. jag har inga problem med det, brukar sova som en prinsessa och hålla mig ren och fräsch. det enda jag ångestar över är håret. måste.tvätta.håret. MINST varannan dag. gärna varje morgon. det är klart att det går att fixa lätt som en plätt. en hink kallvatten och lite schampoo, but still. aldrig är jag så sugen på att raka av mig allt hår på huvet som när jag festivalar.


men men. inget att ha ångest över nu tycker jag väl.


har suttit och kollat på kaka på kaka, på svtplay. två program hade jag att kolla ikapp. höjdargäster. adrian lux och gustav norén. två fina killar fast på helt olika sätt. att välja mellan de skulle vara svårt i must say (som om man någonsin skulle behöva stå i det valet och kvalet, HAH). adrian är söt, trevlig och lite awkwardgullig medan gustav är mystisk, mörk och s-e-x-i-g!

ujuj

menee.

klockan är 13.49 och mamma won't return my call. asssss

börjar bli hungrig. har soppa som jag tänkte äta snart (kul info). inget är dock så otillfredställande som att äta soppa. åååhhhh.

ner på stan för en fika med odan sen. ser fram emot det som fan. ska äta nåt onyttigt tror jag. så ovärt att fika och bara dricka te eller kaffe. jag måste lära mig att fikabröd inte dödar en bara för att det råkar vara mitt i veckan. har inga problem att äta det om det är fredagkväll, lördag eller söndag. att jag skulle vakna och se ut som en sumobrottare imorgon för att jag äter en kaka en tisdag, det är ju bara madness.


jag har hamnat i fasen då jag inte vill jobba igen. fan. vill ur. förmodligen botas jag av jobb redan imorgon och sen veckan ut. lika bra det. man ska aldrig bli bekväm.

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0