take me home

Igår var jag och maja ut lite. spontant och opretto. likförbannat blev det KAOSdraget hos mig. varför är jag så sämst?

ska nu upprätta ett förbud. jag får inte dricka starkare saker än öl eller cider.

punkt.

jag hade en väldigt trevlig kväll dock, tills jag kom hem och upptäckte att hela rummet sprang ifrån mig...


nej gud. sitter nu och slits mellan hopp och förtvivlan. det känns så.. fjortis.. att dricka och sen ragla hem och spy. faktiskt. fyfaan. det händer alla såklart, ibland, och det har inte hänt mig på typ två och ett halvt år, så så farligt är det väl inte I guess, men jag vill ändå gömma mig under täcket och försvinna.

vill hem till landet, för här finns fan INGENTING att äta, som vanligt på helgen. min kropp crejvar input efter all den output det blev där i natt. tror dock inte att jag kan köra just nu. eller asså jo, det kan jag nog, men jag kommer vilja åsamka mig själv allvarlig skada om polisen tar mig och jag inte blåser nykter. känns onödigt när jag ju faktiskt inte sitter i sjön här.. att behöva svälta till klockan två, då det är mat ute hos kusinerna i kumla känns dock som en alltför stor utmaning. jag är lite dålig på att hungra, speciellt när man är helt tom.


ringde upp mamma. hon uttryckte oro över mina "dåliga vanor". haha. hon skulle bara veta. det spädde dock på min dåliga känsla.


gustav norén och pratar på nyhetsmorgon. han är snygg och caligola är bra.

ska lyssna på dem lite tror jag. jag ska även ta en dusch, skrapa ihop den lilla föda jag kan hitta här och sjunka ner i boken om angelina jolie.

den här bilden ska jag förövrigt sätta som bakgrund på datorn för att försöka glömma hur hungrig jag är. begravningslunchen från i fredags. såå gott!



adjö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0