you got me for nothing

En ledig dag som blev till knegardag. Gick med post nere på stan en sväng. rätt soft dag, men var bra seg i kroppen. man kan fan inte vila sig i form. there's no such thing. min livsfilosofi slås i spillror.

när man är seg och trött är det en gudagåva med dessa hissar som finns i vissa hus på distriktet. de är inte många, men det är alltid ack så skönt när de dyker upp.

lättroad som jag är fnissar jag alltid lite i tystnad åt klämriskvarningarna:



ser otroligt oskönt ut att bli klämd. men asså.. hur ofta släpar man en soptunna i ett bostadshus.. egentligen?

idag for tankarna dock iväg lite när jag såg gubben på bilden. en kille på mitt åkradistrikt hängde sig i helgen. bara 25 bast. känns sådär faktiskt. det är klart, jag kände honom inte, har sett honom nån gång bara, men det kommer över en lite hur lite man vet vad som försiggår bakom alla de stängda dörrar man springer förbi om dagarna.

ah well

från nåt sorgligt till nåt kul. olle klarade körkortet idag. har tänkt på min uppkörning ända sen igår när han bad mig berätta exakt vad jag fick göra och vad de ville se. tänkte att visst, det kan jag ju göra, lätt som en plätt... hah! det slog mig då hur mkt jag glömt av den! minns att jag körde på tärnarakan och vände och att jag parkerade vid coop, men sen är det fasen nästan svart. creeps me out hur mkt man glömmer och hur snabbt det går! nåt jag även glömt är hur man gör säkerhetskontroll. får be erika gå igenom det med mig när jag åker hem till landet nästa gång.

har läst ut boken om ian curtis nu. dags att kolla på control för hundrade gången. dök direkt in i nästa bok. angelina.


i love life (cheesy, jag veeet, men ack så sant just nu)


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0