Long time no see..

trodde nog att jag hade skrivit ett inlägg här typ i torsdags.. men det verkar inte ha publicerats.. antar att internetuppkopplingen av upp eller nåt, I don't remember..

aja, skolan har iaf börjat igen. känns på ett sätt skönt, men väldigt tungt! man minns alltför väl hur det känns att gå upp på morgnarna, hur dte känns att släpa sig upp för trapporna i a-huset. uh. minns läxor, gnäll och tjat. suck. sista året nu då iaf.. fast inte forever eftersom jag går teoretiskt program nu och alltså inte blir nånting över huvud taget. känns ju piggt.. not. fast det är nog bäst att jag inte går ett yrkesprogram. för vilket skulle det vara? op eller? hah!

igår var det femtioårsfest i irsta. jörgen håller på och blir en gammal gubbe :D det var trevligt. kollade på lite film med kussarna och andra. först kikade vi på From hell. den om jack the ripper, med johnny depp i huvudrollen. me like! :D alldeles lagom blodig och läbbig. sen blev det skräckisen turistas. jag brukar verkligen itne kolla på skräckisar för att jag typ mår dåligt av dem, men igår gick det ju faktiskt riktigt bra :) aja. den handlade typ om ett gäng killar och tjejer som vart fast i djungeln i brasilien, och så kom det typ organtjuvar dit, som skar upp dem levade och så. lite äckligt och inte speciellt bra film, men den var ok. åkte hem runt ett och var astrött! antagligen pga förkylningen, som förövrigt känns bättre nu. :) skulle docm itne ha ngt emot att slippa idrotten på tisdag så vi får väl se..

ska ner och fortsätta läsa wuthering heights (svindlande höjder) nu.. lite svårläst måste jag säga. men och andra sidan är den ju typ två hundra år gammal, och på engelska så.. wish me luck! :)

Kommentarer
Postat av: amalia

Jag tror att du och dina muskler skulle passat bra på bygg!

2008-08-24 @ 19:39:38
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/
Postat av: Karin

jag tror inte at vi kommer att göra så mycket på idrotten på tisdag så det är nog lungt :)

2008-08-24 @ 20:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0