For once in your life be a man

Ute börjar det skymma och här sitter jag med ett malariapiller i magen. Är lite rädd, men än så länge har det ju gått bra.

Kom hem från västerås för en dryg timme sedan. Erika köpte halva stan, medan jag tog det en aning lugnare. Det blev en tisha, en tröja och en kofta. Plus en sjal och ett hårband. Jag är vekrligen inte mkt för hårgrejer, men jag ska ha det i Tanzania tror jag. Aja, mest nöja är jag med tröjan. Turkos och vitrandig från indiska. Man ser söt ut i den, kanske för att jag är tre storlekar mindre än tröjan i don't know, men jag gillar det mkt mkt mkt. Den ser eco ut oxå. Det är den dock inte. Shame on me!

Imorgon är det nyårsafton. Kul för mig. Kul att jag ska vara ensam hemma. näe. I år blir mitt nyårsfirande minst sagt alternativt. Mer eller mindre frivilligt. Mindre! Undrar vad jag ska äta.. Hoppas det går nån bra film på tv. Fy fan för ensamheten! Nu kommer jag få känna på hur det känns att vara ensam. Det jag är sämst på av allt man kan vara dålig på. Jag slår vad om att jag somnar innan tolv.

Sen måste jag bikta mig. Jag har brutit mot trafikregler idag. Flera stycken vid upprepade tillfällen. Jag kunde ha dött. Plus att jag höll på att krocka med ett rådjur. herregud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0