Gruvstege

Men tjena! jag överlevde stegklättringen och jag är fett stolt! Kul var det, lite kallt och slibbigt bara. Kändes coolt att gå där folk inte går mer nån gång vartannat år eller så. Vi hittade en gammal tidning från 1950 nånting. Det stod nåt om en polis som skadeskjutit en älg, haha. Fladdermössen som hängde och sov var helt sjukt söta! ville plocka ner dem och ta med hem! Nu är det facebook som gäller för att visa världen vad jag varit med om, hah. galet. Känns lite depp att man inte kommer vara där nere på ett bra tag nu. Den där speciella känslan man får när man är där nere i underjorden är svår att beskriva, men o så härlig att uppleva :)

Två dagar kvar till julafton och alla klappar är fan heller klara! stress stress! Fattar inte varför man utsätter sig för denna hysteri. varför inte bara sätta sig ner och ta det lugnt. Ta dagen som den kommer, även fast det råkar vara julafton?

Nu ska jag öppna lucka 22 i chokladkalendern. Fick biten ur en av julias luckor idag eftersom hon låg back tre stycken. generöst! :) Käka ska det göras oxå tror jag bestämt. var ett tag sen senast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0