Monster

Jullov, underbart skönt! Har haft grymt mycket att göra nu de senaste veckorna, både på gott och ont. Nu är allt klart och det är bara att luta sig tillbaka och vänta in julen, mysigt.

Igår var det alltså Avesta med gruvfolket. Kände mig lite som en outsider bland alla guider, men det gick ju bra ändå ;) Kul sällskap är de iaf. Helt galna och sjukt trevliga hela bunten! Det blev mycket prat och skratt. Vi blev visade runt inuti gamla järnverket som varit ledlagt ett antal år, typ sjuttio kanske. De hade fixat i ordning lite och hade lite konstutställningar, varav en var helt fantastisk. Jag och namn funkar inte, så jag minns inte vad han hette som hade gjort det, men det var iaf i glas. Vackert som bara den! Tack

Har varit i Avesta idag igen, men denna gång för att försöka fixa nån julklapp. Hatar att köpa julklappar och fick jag välja så skulle jag inte köpa några alls! Men nu gör ju resten av folket det, så man blir väl så illa tvungen. Fick en klänning av mamma. Den var helt okej snygg och satt jättebra. Hade nog egentligen velat ha en blå eller grön, men de fanns inte i 34 så det fick bli en lila. Bild kanske kommer, får se om jag orkar..


Bild från igår. Julia var mätt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0