Snöyra

I skolan efter en minst sagt tröttsam dag. Vaknade runt fem av mobilalarmet. Hade bytt låt dagen till ära så jag vaknade typ på en gång. Luften ur madrassen hade pysit ut för länge sen och jag hade med tanke på hur kroppen kändes nog legat direkt på golvet ett bra tag. Lovely. Vet inte vad det är med mig och Julias golv. Vi har nåt speciellt.

Gick till körskolan vid sex och var där typ tjugo över. Segt. var tvungen att vänta ute jättelänge och mina öron frös till is. Jag fick börja köra, de andra vägrade. Älskar sånt. Mörker och halka, vilket mysväder!.. eller? Väl på halkbanan blev det åka av. Fett kul att slira runt lite! Blev en held el körning i västerås oxå. Gick bra, jag är nöjd.

Känenr mig så galet seg! Är bara så rädd att jag sak bli sjuk till helgen. Får inte hända! Ska ju bli så kul med Lucia och allt. Fan! Vore ju min vanliga tur att få feber till kvällen så att jag dessutom inte kan göra provet imorgon, så jag inte kan försöka fixa betyget i religion. hm. hoppas på det bästa!

Nu ska jag återgå till min söta lilla historieuppgift. Den handlar om filmen Orlando. Se den! Väldigt vacker, men kanske en aning tunn.. I don't know.

Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt å ha halkan avklarad. Nu är det bara två tredjedelar kvar sen är körkortet i hamn.. =P

2008-12-11 @ 22:17:02
URL: http://annafahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0