Come as you are

Klockan är redan halv tolv och jag har inte börjat med nåt av det jag skulle göra idag. Böckerna ligger och hånler åt mig här brevid, men jag står emot. Vill ju inte!

Jag är yr idag.. Jätteläskigt! Har ingen som helst aning om varför, mer än att jag är lite stel i nacken, hoppas det är därför. Vill inte ha nån hjärntumör eller nåt sånt, hjälp! Vaknade vid nio imorse av att det snurrade fast jag låg ner. Lite konstig känsla när man inte vet varför, och inte alls lika kul som när man är lite dragen måste jag säga! Det kanske har promenerat in nåt i mitt öra när jag legat och sovit och sen har varelsen lagt sig till rätta på min balansnerv. Även det känns läskigt!

Det är svinkallt överallt idag! Speciellt hos mej, efterosm jag har fönstret öppet. Skulle gärna stänga det om det var så att jag kunde. Internetkablen är ivägen, och nej, den är inte tillräckligt lång för att kunna ligga nedför trappen och in på mammas kontor.

(Pic från sovrumsfönstret)
 

Alldeles snöigt ute. Jättemysigt och jag längtar till julen. Fira jullovet i väserås med de andra
och bara ha det lugnt och skönt. Få julklappar, träffa de som kommer hem från sina bostäder
neråt landet, äta mat hos mormor, träffa Tove och Frida, fira nyår.. Och sen blir det skola igen
och efter en och en halv vecka bär det av ner till södra Afrika i tre veckor. Ska bli såå fett!

Nu ropar samhällskunskapen. Jag lyssnar inte. Däremot lyssnar jag på engelskan en liten stund. Men bara en liten, sen ska jag hitta på nåt roligare :)



Kommentarer
Postat av: Karin

Min samhäll ligger dessvärre i skåpet och råmar så det hörs ända hit.. :S

2008-11-22 @ 14:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0