Friday, I'm in love

Sista lektionen är snart slut, vilket innebär helg för min del. De andra i klassen har språklektioner senare på eftermiddagen, men latjohanna har hoppat av sina språk och kan glatt åka hem :)

Har projekttid och vi sitter och jobbar lite på affärsplanen, eller iaf maja och julia. inte jag. jag är sämst på såntdär. jag har hand om ekonomin. passar mig mycket bättre! nån som vill köpa riskkapital? bara att säga till isf. finns för 50, 100 och 250 kronor..

Magen är som en ballong just nu och det känns om jag väger minst ett ton! har fikat konstant på skoltid i två dagar nu och idag var det dessutom pizza i matsalen. toppen, great, wonderful. jag som skulle jobba lite på min figur.. hm.. blir träning i helgen..

Tar bussen vid tio i två till färnbo idag.. för de som vill veta ;) kommer säkert må illa på bussen efter allt jag tryckt i mig, men det kan det fan vara värt! Imorse åkte jag fetaste stekarbussen in till stan! VL måste ha fått nåt fel! Hur soft som helst och hade det inte varit för mitt rinnade, linsstrejkande öga hade jag nog somnat.

Kommentarer
Postat av: sara

svar; haha jag visste inte att ni hade fika :(

2008-11-14 @ 17:32:40
URL: http://ssaaara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0