It's all about what it's all about

Okej, ännu en helg är slut, snart åtminstone. Kom hem från Sala för runt en timme sedan. Var bjudna på middag hso mormor och morfar. Skulle visst firas fars dag. God mat fick vi och alltid lika kul att träffa Josse och Emilia :)

Sitter och nöter med svenskaarbetet. Måste fylla ut det så att det tar drygt två minuter till att prata om. Inte lätt! och inte kul heller för den delen. Skulle ha varit i köket i lokalen ikväll med Anna, men evenemanget var inställt.. Tio minuter till Miami Ink börjar. Ett måste varje söndag! Blir inspirerad att skaffa en tatuering varje gång jag ser det, men det hör till framtiden än så länge.

Igår kväll var det fest för Karins pappa. Jag, Erika, Karin och Kristina var köksanställda. Severade och hade oss. Rätt kul faktiskt! Efter varmrätten åkte jag och Vix ut till Broddbo där det var studentfest. Seg och jobbig var den. Inte mkt till kul folk. åkte hem vid två och sov sött till typ nio imorse då det var dags att gå iväg och städa lokalen efter gårkvällen/natten. HAr dragit in 250 spänn under helgen iaf. Det är en tröja på hm, ett apr skor på rea, jävligt mkt godis, eller en utekväll på sala statt, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0