Rock n' roll highschool

Ja nog är det rock 'n'  roll i skolan alltid. På läxfronten åtminstone. Har äntligen lyckas värka fram några små futtiga ord om handelns historia, som jag hoppas att de när de kommer ur min skalle och in i datorn blir till ett riktigt masterpiece som kan hjälpa upp mitt betyg lite. Det är så tråkigt att bara få slätstrukna vg:n hela tiden. Mvg skulle liva upp det lilla vita papperet lite. Mitt medel skulle även det jubla och jag kanske rentav skulle komma in på politices.. Ska ta och göra högskoleprovet tror jag bestämt. Men det är väl ingen bråska? Först vill jag leva livet, åtminstone ett år. Jobba, resa, festa och ha det great. We'll see about that though..

Idag dammsög jag och tokade lite på rummet, så nu är det fint igen. Ska bli kul och se mammas min när hon kikar in, om hon gör det..

Och ute är det vitt, vitt, vitt! :) Brukar inte gilla snö, men i år tror jag bestämt att jag ändrat åsikt. Vaknade av att ett skatäckel stäppade runt på försterbläcket och kikade in på mig. Läskigt! När den flög iväg såg jag hur det fetsnöade utanför. Mysigt! Jobbigt imorron däremot med tanke på att jag hade tänkt ha tygskor.. hm, change of plans där tror jag bestämt.

Filmen jag såg igår jag förresten ganska bra. Skapligt förutsägbar, men lite lagom gullig sådär.. dock inget man vill se när man är bitter på folk som har tur i kärlek (vilket iofs jag är typ always, haha). Nu ska jag jobba på mitt masterpiece och vänta på kvällen då det blir erik och mackan på tv. Skapligt härliga killar! :D

Kommentarer
Postat av: erka

hahaha dammsög och tokade.. hade varit kul att se på exakt hur tokig du var med dammsugaren i högsta hugg ^^ och ja jag har lite att göra som kollar tillbaka såhär långt

2010-10-18 @ 14:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0