Dazed and confused

nu har vi tydligen ändrat vad vi i festkommitén (stavning?) ska klä ut oss till på lördag kväll. måste hitta en vit skjorta som inte är i storlek anorexia (kunde ha den förut ju vafan :S) tur att jag köpte svarta brallor i lördag soch att jag är utrustad med skitdålig syn så att glasögon är något jag äger.

idag vid åttatiden (imorse alltså) fick jag den smarta idéen att klia mig i ögat. skulle jag nog visst inte ha gjort nej, för plupp så låg linsen på golvet och var trasig. fuck it! hade alltså bara halv syn idag. fick ont i huvet och såg blind ut. kul? nä.

jag vill btw ha nya glajjer. skulle va såå fett om man kunde få ett par av madre o padre. kommer förmodligen inte å hända med tanke på att de betalar körkortet, men man kan ju alltid lägga huvet på sned och fråga. skadar ju ingen. eller jo, mej ifall de inte gillar förslaget :(

imorron är det exakt 100 dagar tills jag åker till Afrika. miho. fett läskigt! tre veckor av svettande och annat otrevligt (och då menar jag verkligen otrevligt) men det ska bli nice.. eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0