Wonderwall

Sitter och funderar på om jag orkar duscha innan vi styr mot saladamm för att fira morfars födelsedag. Kanske, kanske inte. Känner att det kanske skulle behövas, men funderar sedan ett varv till.. Om jag gör det imorgon istället så slipper jag ju nu! Så gör vi.

Om jag bara kunde fundera lite mindre och göra lite mer, så skulle jag inte ha högar av restplugg som kommer och biter mig i hälsenorna. Saker distraherar från höger och vänster och jag känner ingen som helst inspiration till något annat än vad jag ägnat helgen åt. Festa, sitta och äta glass i parken med Julia, få sol på min bleka näsa, strosa runt i den lilla söta staden sala och bara vara. Inte lovande för någon som har kalendern inbokad i stort sett varje dag nu ett tag. Usch vad jobbigt allt låter.

Idag fick vi våra studentmössor. Den är så fin och den passar så bra! Nu längtar jag hur mycket som helst! Dock skär det i hjärtat vid tanken på att inte träffa alla varje dag. Att inte dela allt med varandra, medgångar som motgångar. Kommer sakna det så otroligt mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0