Laughing With

Foppatofflor. Har enda sedan fenomenet dök upp för sisådär tre år sen, funderat på vems huvud det brunnit i och varför denna masshysteri kring probably the ugliest shoe in the world uppkommit. Det absolut största frågetecknet är väl hur Foppa kunde förlora sin värdighet som ändå ganska folkkär hockeyspelare genom att själv vara frontfejs för hela grejen. Eftersom de i original hette crocs och kostade typ 600 spänn, så kunde ju var själ räkna ut med lilltån att det skulle komma rip-offs av denna trots allt otroligt sköna, men spyfula toffla. I stort sett var svensk äger antagligen nu ett eller fler par. Till och med promoe uppmärksammar eländet i sin sommarplåga. Under det tak jag tyvärr än bor under äger iaf ingen foppatofflor än, thank god. om nån skaffade sig ett par skulle jag ha dem på mig jämt, trots allt jag nyss skrivit. det är som sockervadd för fötterna, men en vass nål i modeögat.

anledningen till det ovan var att jag lyssnade på p3s diskussion som just foppatofflor medan jag maskeringstejpade fönster åt pappa. strax efteråt skulle det avgöras vilken stad som egentligen är bäst. Sthlm eller Gbg. Någon som hört detta förut? Ibland känns det som att det allt som oftast pratas om ungefär samma saker, hela tiden, överallt. Vad är grejen? Kom med nåt nytt!

Kommentarer
Postat av: julle

haha hos dig är det alltid skön läsning.. död åt foppatofflor. ang ditt senaste inlägg så är vi säkert två om den saken........... MORR

2009-08-12 @ 13:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0