Lead Star



Min hals kliar, både inuti och utanpå. På insidan är den förkyld och lite hes, på utsidan känner jag hur eksemen kommer smygande. anledning okänd. känner mig inte speciellt stressad och man kan väl knappast påstå att luften ute är torr.

har varit hemma hela dagen om man bortser från morgonens tur till sala.. har tittat på ztv, druckit kaffe och pratat med erika. är riktigt förbannat jävla glad att jag har en syster i någorlunda jämn ålder!

Det är jättevarmt här och jag väntar och väntar på att temperaturen ute ska gå ner. ska hoppa in i duschen så fort det kommer varmvatten. mamma lagar kyckling med oliver i. snart ska jag köra bil igen. får lite ångest över alla mamma och pappas pengar som jag bara kör bort. måste betala tillbaka när jag kan för att rädda samvetet.

Igår såg jag o erika psycho. originalet. den var läskigare än jag trodde att den skulle vara. blev jätterädd på slutet och erika fick lova att inte gå ifrån mig. rysare och skräck är inte min grej! drama for life! För övrigt var markus krunegård galet vacker igår.

En ganska grym grej med bilden ovan är att den blåa färgen på ögonen är min riktiga. blir såndär extremt blå färg i visst kameraljus och när man dessutom har resten av bilden i gråskala så blir det extra blått. gillas. hade dock inte haft något emot att ha bruna ögon. det är snyggt som fan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0