Underachievers please try harder

Videon till lily allens fuck you är kul. gillar den! skulle vara grymt kul om man kunde dra i saker sådär. om jag tänker mycket på det idag så kanske jag drömmer om det inatt. brukar kunna funka så!


here she is btw. riktigt snygg på den här bilden. gillar tröjan. tkr annars att hon kan se ut lite.. ja jag vet inte riktigt..

gårkvällen var okej. köpte mitt livs ovärdaste öl. skitlite folk ute och kallare ju senare det blev (logical though). imorgon är det dock inga hämningar. hoppas på en sjukt trevlig kväll. måste dock vara lite pigg på lördag eftersom jag ska hjälpa till i köket på stinas mammas 50årsfest. men det ska nog gå vägen.

ibland undrar jag varför jag är så fruktansvärt paranoid och livrädd för poliser när jag kör bil. mötte en polisbil på vägen hem idag och vips så kör jag som en liten ängel hela vägen hem, bara för att jag tänkte att "har man sett en så kommer det nog flera". jeez. ögontjänare? well maybe...

erika har åkt till sala och jag har övertalat henne att hyra film och köpa godis till kvällen. hoppas hon lyssnade och att hon "orkar". ibland verkar hon ha fruktansvärt lite ork den damen. ah well.

idag ska jag försöka söka mer jobb. snart dör jag.

bon iver - for emma.
finfint

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0