Dance with somebody

Har laddat ner (förlåt) ett litet smakprov från Mandos senaste platta som släpptes igår. Dance with somebody. BLir glad i hela kroppen av låten. Lite som av riktigt grym popmusik. Förr lyssnade jag ju i stort sett enbart på rock, så det känns lite som att komma hem, haha (till Erikas stora lättnad eftersom hon tror att jag är förevigt förlorad till indie, pop och blipblop). Well...

Studentfest med efterföljande utgång på hotellet, käk på kebaben och efterfest i en proppfull lägenhet. Gick och la oss halv fem i morse och vaknade framåt elva. Helt okej kväll faktiskt, kunde varit bättre, men sög definitivt inte.. bara kanske lite mot slutet. Aja, inte bakis idag iaf vilket är jätteskönt. Tänker lite på Julia som är i Linköping. Äter godis och ser inte fram emot melodifestivalen ikväll. Vidrigt tråkigt! Egentligen tycker jag att de kan lägga ner. Sorgligt att det ska vara största satsningen svt gör varje år. Kan väl lägga pengarna på nåt annat istället. Bättre och fler kultur och musikprogram perhaps. För det gör dom riktigt bra!

Köpte nya skor igår igen. Lika som Julia har. Nördigt I know, men jag ska spara dem till nästa vinter var det tänkt då vi antagligen inte bor på samma ställe längre (ufh).

Nu ska jag lyssna en gång till. Dance with somebody!

Thank you Amsterdam, goodnight!

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag sov sammanlagt 1.5 timme :P

2009-02-14 @ 19:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0