Varför?

Ja varför har jag om inte världens så i alla fall sveriges sämsta självdiciplin? Hade tänkt plugga lite matte idag, för att få det gjort nån gång. imorron kommer jag inte ha tid eftersom farmor och farfar firar 50-årig bröllopsdag. De var i tidningen idag by the way, nån som såg?

Plugga var det. Jag har nu skjutit på det hela dagen. Skulle börja på en gång efter frukost tänkte jag. Nu är klockan kvart i fyra och jag ahr fortfarande inget gjort. Jag har ätit godis, setat här, kollat på vänner, kikat i nya hm-katalogen, laddat ner musik, packat, petat lite på pianot, satt upp duschdraperiet och en hel massa annat ganska onödigt enbart för att slingra mig undan matteböckerna. Sorgligt. Inte är det nån som piskar på mig heller. pappa är ute nånstans och mamma pluggar sitt. stör man ser hon ut som att hon ska döda en. Bäst att låta bli.

Nej nu är det dags! Ska bara lyssna klart på spelningslistan. Tre låtar kvar. nordpolen. Ingen poäng, vem har sagt och på nordpolen is to come. Sen ska jag! Jag lovar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0