Cryin' blood

Som synes har jag inte hunnit göra om här idag. Kan hända att det får bli något till morgondagen. Erikas är iaf fixat. Hon har setat och pekat och jag har petat. Tog en kvart, sen var hon nöjd. Skönt, för jag vill egenligen bara härifrån. Kanske ta en promenad.

Dagen blev kortare än planerat. Vaknar strax efter tolv (!) av att anna smsar att hon är kaffesugen. Bara upp och på med kläderna och gå dit. hon bjöd på kaffe med mjölk och hembakas jordgubbspaj. lovely! Pratade om allt och ingenting, skrattade, skrek och hade oss. Planerade festival och lata sommardagar. Det kommer bli great! Arbetslösa båda två och bara några hundra meter mellan husen! Strax efter fem gick jag hem igen och körde kristina, fia och amanda till deras fotbollsträning. Kom på att jag ju inte ätit nåt annat än paj på hela dagen och hjälpte erika med maten.

Nu sitter jag och letar min blivande man på sthlm streetstyle. Jag vet, men please, vart fan ska man leta då? Där får man iaf nån med grym stil!

Vi blir fler och fler för varje dag som tycker att killar är svin! Kan inte med ord förklara hur lycklig jag är för er skull, ni som faktiskt har pojkvänner som är bra, för tro mig, ni är få! Damn you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0