My back pages

Msnar med karin. Gör planer för kvällen som kommer bli kalas! Cyklar, alkohol, säckar, förfest på bergenstjernas väg (?). åå jag älskar redan studentveckan! Regn imorron tyvärr, då det ska bli ett cykelrace som sent kommer glömmas. Eller kanske som aldrig kommer att kommas ihåg? Ingen vet.

Jag vet att jag sa att det skulle komma bilder. Orkar inte nu, men det finns på face och bdb, det är bara å leta.

Måste äta och packa och fundera. Fundera på om jag ska köra själv ikväll eller om det blir bättre med skjuts. Ska ha med mig cykeln och kommer inte vara i tillstånd att köra bil på flera dagar. Julia flyttar på onsdag morgon. Mamma och pappa jobbar varje dag och kan bara hämta mig på kvällarna (suck) måste fundera mera, men först: laga mat! Tur att Millis kom hem så att hon kan hjälpa sin kökshandikappade syster. Eller nej, allra först ska jag lyssna klart på Jag är en idiot.

Oh förresten! när jag i fredags satt med julias dator i knät och en norrlands guld i handen slog det mig plötsligt att bob dylan och ramones har något genomsamt! nämligen låten my back pages! ojojoj det var nåt nytt för mig! julia hejar på dylans version. jag ställer mig neutral, med kanske en lilltå mer åt ramones håll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0