Och där står du

Sitter i brist på annat och funderar över saker. Om två veckor är allt slut. Studentveckan och allt vad den innebär. Undrar vilka minnen man kommer ha från den veckan? Vad kommer hända och med vem? Förundras över hur lite man vet i nuet (och hur glad man antagligen är för att man inte vet mer än man gör). Nördar på cykelracet. Det kommer bli perfekt!

Vad ska du göra sen? är en vanlig fråga. Det finns bara ett svar på den, en mening med tre ord. Jag vet inte! Det finns så mycket att göra att man sätter sig ner vid vägkorsningen och bara stirrar. Stirrar på alla möjligheter som helt plötsligt blivit synliga. Så mycket man vill göra, så lite tid. Så lite pengar.

Millis spelar klarinett så det hörs ända upp hit. Bakiserika har vaknat och glidit ner för trappan som en snigel på en fuktig glasskiva. Snabbt och ljudlöst med vad som ser ut som en minimal ansträngning, men antagligen ligger det betydligt mycket mer beslutsamhet och styrka bakom hennes beslut än vad som syns. Den ökända betongkepan har for once bytt huvud från mitt till hennes. Sweet.

Emilia och Millis har bakat kladdkaka. Den ska ätas med kaffe och glass alldeles strax. Underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0