Anywhere in Albion

"önskar att jag bara drömde, att det var en vanlig söndag"

Man kan inte vara någon man inte är. ska inte ens försöka vara någon man inte är. just nu är jag frustrerad och arg. känner mig lite som ett djur i bur, eller ett barn i en för liten sparkdräkt. jag kan inte sträcka på mig och röra mig som jag vill.

Bon Iver, Pete Doherty och Jeff Buckley gör mig glad. mina män! ibland hatar jag debaser och deras jävla 20årsgränser. vad som känns än mer jobbigt är att alla konserter utom just petes har 18 år. fuckface! känns segt att vi missade honom på PL I must say.

Jag tänker köpa ett par skor. blåa för en gångs skull. ska bli spännande. nån gång i veckan ska det få ske, för jag behöver jobba hos mormor en gång till innan jag har pengarna som behövs.

det finns en film jag vill se. the boat that rocked. jag tror att den kan vara bra.

hoppigt inlägg även denna gång. blir så när man skriver vad som rör på sig därinne, samtidigt som man omsorgsfullt sållar bort det som aldrig kommer få formuleras i ord.

ibland vill man ha en ny kropp och ett nytt ansikte. ibland vill man vara vacker som en dag, to hell med "du duger som du är". ibland säger jag. ibland. ibland tröttnar man på att ha ett babyface, ha vit hy och glesa ögonfransar, spetsig haka och ljusa ögonbryn. jättesmå bröst och tjocka vrister. men man har alla fått sin lott och uppgiften att göra det bästa av det man har. ibland känns det som en lek, ett hån nästan.

jag vill klippa mig.

jag saknar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0