I might be a little young, but honey I ain't naive

Okej, lustig grej: När jag var som värst sad över att prettyboy är gay berättade julia för mig om hennes kompis therése i karlstad (som förövrigt är skittrevlig) som hade en kompis som också var gay. hon berättade att han var lång, blond, snygg och hade jättespeciell och cool stil.. osv. jag tänkte väl inte mer på det förrän då jag för två veckor sen kollade på sista minuterna av körslaget. såg att det fanns en kör från karlstad, svepte med blicken (okej, så stor tv har vi inte, men ni fattar) över kören som stog där och sjöng. rätt som det är så ser jag en kille som ser ut precis som jag har föreställt mig den här killen som julia berättade om. tänkte att "haha, men lite fler långa blonda killar finns det väl i karlstad".. seems like not, för nyss när jag loggade in på face har therése skrivit som status att de ska dra till sthlm och kolla på deras kompis simon som tydligen är med i karlstadkören. klickade på taggen av hans namn och.. damn! det är han!

conslusion: julia måste vara vidrigt bra på att beskriva folk!

anyway. hade kul med tove och viktor igår i sala. först lite rockkarusellen, sen en liten rundtur i sala by night. hamnade på norrmanska och tog nån öl och åkte hem. haha. tove sitter just nu och skriver högskoleprovet, vilket var anlednignen till en tidig sorti igårkväll. det gör förresten karin också, hoppas det går bra för dem!

ikväll spelar navet i uppsala, på kalmar nation. hade ju varit great att vara där.. men sen är man ju inte uppsalastudent. hrm. och med världens kaosvecka framför mig är jag nu väldigt osäker på om jag kommer kunna smita iväg till deras sthlmsspelning på onsdag. skit.

ha en fet lördag, för det ska inte jag ha! haha. det blir kurslitteratur och choklad för min del.

adjö

Kommentarer
Postat av: Cecilia

men döh! man kan ju fixa gästnationskort. bara du har kårkort från stockholm så går det!

2010-04-10 @ 14:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0