Look out below

Idag blir det bara glada grejer här!

Två av mina absoluta favoriter fyller år idag. Lilla lillasyster Millis och Markus Krunegård. haha. han blir mer än dubbelt så gammal som henne, ändå slutar hon aldrig hoppas att det ska bli dom en dag. gulligt!


Finally är de mina. leopardskorna från weekday som jag ska slita med hälsan.


och nej jag har inte photoshopat bilden. the divine light kommer sig av att jag helt enkelt är skitdålig på att fota med blixt, heeh. men jag fixade till lite rosa mest för mysfaktorn. vi har det ju så sjukt mysigt här, skorna och jag.

det är ett barn här vilket gör att min pluggro är som bortblåst. snart ska jag äta nåt och packa upp. kan hända att jag öppnar böckerna också, bara för samvetets skull.


Hellre brinner jag är jag knäar för er och ber

adjö


oj nej förresten.
de som läser här ofta vet att jag tidigare skrev om filmen nowhere boy och att jag tyckte att aaron johnson är snygg. han är född 90 och alltså lika gammal som mig.. han är gift med sam taylor wood som är född 67 (!!!) och de har gift sig och väntar barn. talk about åldersskillnad. min fråga är: vad får HON ut av att vara ihop med nån som bara är ett par år äldre än hennes egna barn från tidigare äktenskap?! vad tycker hennes barn om det? ibland funderar jag på om det verkligen är så som folk säger, att åldern inte spelar någon roll, för jag tycker nästan att detta är lite icky.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0