They're out ta get me, they won't catch me, I'm fucking innocent

Okej, måste få detta ur mitt system för att kunna plugga igen. har varit in på weekdays hemsida igen (ska förövrigt sluta med det..) och sett två tishor (herr) som jag så gärna vill ha att hjärnan känns helt mosig.

lägger upp bild på en av dem:

och ja ni ser/fattar säkert vem det är. skulle passa så bra med ett par jeansshorts längre fram i vår/sommar. och min hatt som jag aldrig använt in public än. shame. tydligen är hatt jättetrendigt i vår om man ska tro ett gäng modebloggare. vem vet. jag tror inte att det kommer slå. folk är way to fega i det här landet. 

messar med en kryssningsskadad kusin söderberg. ingen röst har hon och tydligen endel att berätta/bekänna. ja studentkryssningen. ganska sjuk tillställning var det allt. och peter siepen av alla b-kändisar, som hälften av alla tjejer blev smått kära i.. mein godt.

barnet har åkt och blivit tystad med mcD. tar tillfället i akt och läser en artikel (skolarbete) av en viss pippa norris. kul förnamn. skulle jag hetat så hade jag nog skurit mig i handleden varje gång någon ropade på mig. om jag ens hade överlevt mellan- och högstadietiden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0