Jag springer för att hinna, hinna ifrån min rygg

Nästan fyra sidor skrivna. Nu stänger jag igen butiken för idag... men bara för att kolla på åh herregud, sen blir det jobb med uppgiften i komparativ politik. bara för att jag i vintras innan jag började plugga skrev att jag inte skulle dela med mig så mkt av studierna i bloggen för att jag tyckte att det var tråkigt as hell att läsa om.. remember?

okej, tänkte leta på min exakta formulering, men det verkar inte som om jag gjort annat än skrivit blogg de senaste månaderna så jag hittar inte på det. fan.

Vill att det ska bli helg. sitter och smygfunderar på att smita hem redan på torsdag morgon, bara för att få lite längre helg.. eller att åka på fredag morgon och skita i föreläsningen som är då på eftermiddagen. vi får se.

karins kompis från gävle kommer ner och hänger. karin ville styra utgång, vilket jag absolut är på! det är inte ofta hon vill göra det, och då lär man ju ställa upp! haha. har lovat bort mig hela lördagen och på söndag bara måste jag plugga (ni ser, nu är vi där igen). lördag ska jag sjunga och se söt ut för ett gäng frimurare nere i gruvan och fira ett födelsedagsbarn. lots of fun.

lyssnar på olle ljungström.. stockholm guds utvalda stad? are you freakin kidding me? ja maybe, om du är snygg, drar in 40000 i månaden efter skatt, bor innanför tullarna med dina lika rika och alltid glada vänner så kan jag inte så några flaws at all på den här stan.. men assååå ibland lackar man ju. ljungström, knarka mindre!

oh btw. lars ohly tackar vänligen men bestämt nej till kungabröllopet med motiveringen att han är emot monarkin. ibland vill man ju bara kväva honom i sin palestinasjal. ge biljetten till mig då, otacksamma man!

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0