birdland

En intensiv helg, minst sagt! Är jättetrött och ska nu luta mig tillbaka och kolla på gossip girl.

önskar att jag hade nåt nice att äta. sån tur har jag dock inte.


Igår var det lucia i gruvan hela dagen. tre set varav två var fullbokade, eller ja, det sista var kind of overbooked. alla verkade nöjda och jag fick höra från minst två håll att vi även i år kickade salaluciornas ass. känns bra måste jag säga, även fast det just i år är lite hjärtskärande eftersom josse är med i salas lucia.

Efter sju timmars arbete  gick jag, saris, emma, julia och cissi till pk på konsert. efter den stannade några av oss kvar och chillade innan vi gick vidare hem till mig och tände glitterljus, drack glittercider och kollade på sex and the city. just as girly as it seems!


om det är någon människa jag inte tål så är det mariah carey! uäh. inte blir det bättre av att hon har nån kass platta som det ska gå reklam om hundra gånger i timmen.


idag sjöng vi på fängelset. det gick helt okej och var itne hälften så drygt som jag mindes det från förra året. nu är allt sjungande klart för i år. bara "vanligt" jobb tisdag och torsdag kväll. det blir nice.


LA-ink på tv nu. alla beter sig som skit mot varann.

jag vill ha maaat!


adjö

Kommentarer
Postat av: den farliga

"tände glitterljus, drack glittercider och kollade på sex and the city."



Haha, känns rätt så tjejigt om vi också tillägger skvaller... Men en riktigt go kväll var det! Tack! Vi får ta en på jullovet!

2010-12-12 @ 18:42:32
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0