Cause I'm a free bitch, baby

Märker redan att jag skaffat mig vanor och rutiner såhär på ny plats. bland annat missbrukar jag yoghurt. sån man dricker alltså. tomma flaskor ligger och står över hela min arbetsyta. nyss svepte jag en på knappt två minuter. ananassmaken kommer sitta i tills imorron känner jag. kan aldrig vara bra.

har dessutom inte ätit lagat lunch en enda dag. oooj tänker ni, hon måste magra. HAHA knappast troligt säger jag. dock har jag hört att svältdiet gör att man går upp i vikt, så det är väl bara att barrikadera sig och sno åt mig lite underkläder av mamma.. (den som säger till henne att jag skrev så ska jag på egen hand flå).

har 6 texter tills på fredag och en tills imorgon. trodde att jag var ledig på torsdag men neheeejdå så kul ska vi inte ha det. tydligen ska jag och tre till hålla i en diskussion på tisdag så jag måste läsa en text a femtio sidor tills på torsdag för då ska det hela planeras. sen gick det upp för mig idag att vi har en inlämning till nästa vecka.

JAG DÖR

efter fem minuter i seminarierummet övervägde jag att helt enkelt säga "oj ursäkta jag har nog kommit fel", ta väskan och springa ner till tunnelbanan och åka långt därifrån. signa ut från universitetet och börja vända hamburgare på närmsta mcD. kom sedan på hur ogärna jag vill att håret ska lukta stekflott, hade en kort överläggning med mig själv och kom fram till att nog stanna kvar.

så nu är jag återigen student efter fem minuters paus från pluggandet.

ikväll är jag alone och vill se en film. ska se vad huset har att erbjuda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0