I'm gonna sing around the collar, well I don't need a microphone

Idag är det varmt. Jobbade kvart i elva till halv sex, en engelsk tur och därefter lite kassa och mycket häng i personalrummet. lite bäddande på vandrarhemmet och lite knappande på datorn för att få fram en inventeringslista till de nya ficklamporna. yey!

Liten undran: Har man druckit lite för dåligt när det för dig verkar helt och hållet rimligt att katla (inte mammas nya kille-katla utan draken i bröderna lejonhjärta) skulle dyka upp i backspegeln när du kör bil?

hrmp.

såhär gick det till: jag körde nerför en backe och planerade göra en vänstersväng en bit ner på rakan efter backen så jag kollar i backspegeln en lite längre glimt för att se om jag har nån bil i bakom mig. då kommer jag på mig själv med att bli förvånad när katla inte syns vid backkrönet efter en stund och tänker att "hallå var är draken nu då?". tittar sedan rakt fram igen och kommer snart på att damn, det var ju en bil jag skulle kolla efter....

inte alla läsk i backen hos mig i värmen idag.


Gry tycker också att det är förjävla varmt. på sig har hon en fuktad handduk..

idag tycke rjag lite extra mycket om white stripes. har lyssnat på icky thump tre gånger minst. så är det alltid. nöter sönder en låt tills jag inte vill höra den längre. lite rix fm över mig, fast bättre!

nu väntar dagens andra glass i väntan på att det ska bli svalare här. knarkar verkligen glass den här sommaren! med gott samvete dock eftersom kilona tydligen fått för sig att rinna av mig. wiho



Robbed blind, looked around and there was nobody else
Left alone I hit myself with a stone
Went home and learned how to clean up after myself


Adjö


Kommentarer
Postat av: Karin

Ahahahaha! Sitter i perasonalrummet och dör av skratt..du harnog definitivt druckit för lite alternativt för mycket

2010-07-14 @ 12:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0