Nothing is real and nothing to get hung about

det finns nog ingen skönare känsla än att gå och lägga sig på kvällen och tänka att man är ledig dagen därpå. hände mig igår och kommer att göra även idag. priceless!

skulle ha varit ensam hela förmiddan idag för det var tänkt att erika skulle jobba. nu passade hon på att spy mitt i natten och vips så blev det inget jobb. ho har dock mått bra och mest gått runt och varit bitter på att hon går miste om dagens lön...

jag har fått en liten hang up. det har jag iofs hela tiden på olika fenomen, människor, klädesplagg osv. den här gången gäller det katakomber. och ja jag vet. i seem lika a total nutcase, men det är bara så fascinerande! tänk att Roms katakomber är 900km långa, i sex lager och slutade användas kring 400 e.Kr. sjukt tufft att de gjorde alla de där gångarna för så länge sen och att de fortfarande håller! nästa gång jag kommer till rom måste jag gå ner och kika. morfar hade gjort det sa han och det var tydligen awesome.

anyway.

första dagen ensamma hemma har det hänt endel weird och vidrigt. bland annat har ett batteri (såntdär litet vanligt) exploderat mitt framför nästan på oss på vardagsrumsbordet. smått skakad gick erika iväg med det och gömde det i källartrappen. herbert har även passat på att släpa in en ganska stor sork och tänkte äta den på övervåningen. en hel del blodspår på golvet och omkring tvåhundra skrik, skratt och ångestsekunder senare fick vi ut honom.

ikväll ska vi titta på film. erika är trött och jag med. är ledig imorgon med thank God.

karin var förbi igårkväll. hon var lite sliten efter lagfesten kvällen innan. ler när jag tänker på hennes berättelse och tänker att ja, snefyllor kan hända även den bäste. tur att hon har en man som ställer upp och kör. finns värre platser att stanna och spy vid än brevid jehovas vittnen...


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0