What we had don't mean a thing, and what we had is already gone

Är just nu sur och depressed på kanal9 som helt random bestämt sig för att sända twin peaks på fredagar och lördagar istället för onsdagar och torsdagar. sjukt värdelöst. missade i lördags så nu ligger jag ett avsnitt efter också. tv är ett jävla helvete.

ska snart sätta mig på cykeln och trampa iväg till anna. vi ska ha mys hon jag och fia. fia har tjatat om onsdagsklubben men jag börjar tidigt imorgon och har dessutom sjukt lite soppa i bilen.

tung dag på jobbet idag. enn grupp på trettio och abra en hiss är sånt som framkallar huvudvärk i värmen. vill egentligen bara ligga som en liten boll i soffan med god glass och twin peaks, men icke. jävla skit. tur att jag snart ska få humöret uppladdat. tänekr på det lite som i the sims. en mätare är röd och så gör man den grön igen. skönt att tänka på det så. man blir liksom lite mer easy going då.

ikväll ska den blå koftan premiära. älskar att ha nya kläder. någonstans i trötthetens dimma igår så gjorde jag upp med karin att åka till vässan på måndag. lediga vänner får gärna följa med. karin jobbar dock till ett.


undrar när min konstigt känsla i kroppen kommer försvinna. hela jag är liksom som nedsatt hela tiden. vilket år som helst ska jag fixa mig ett läkarbesök. telefonskräcken och min rädlsa att faktiskt vara allvarligt sjuk håller mig dock borta från att faktiskt skrida till verket.


har dåligt samvete över att lämna erika. tror dock hon överlever.

undrar när jag ska sluta vara pissed över att det inte är twin peaks. undrar när jag ska sluta vara irriterad på vidriga seriekaraktärer. come back till verkligheten liksom..


adjö


Kommentarer
Postat av: Den farliga

Menar du västerås på måndag? Jag är ledig, vad ska ni göra?

2010-07-30 @ 03:12:07
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0