det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is

Vaknade nyss efter att ta slocknat framför tv:n... i två timmar! ganska värdelöst och nu är jag som vanligt när man sovit på dagen förvirrad och fruktansvärt seg.

Det finns en sak jag inte förstår. i en reklam för venus rakhyvlar smörar de på som vanligt om att man ska raka benen. typ som att man skulle bli socialt utstött om man en dag råkade ha lite stubb, Gud förbjude. plötsligt säger rösten typ: venus embrace, för kyssvänliga ben. eeeeeh?! kan ben vara kyssvänliga? är det det första man tänker när man ser ett par slätrakade ben, att man håll i hatten nu, inte vill klappa på dem, utan man vill kyssa dem. isch. skulle nån kyssa mina ben skulle jag av ren förvåning (och kittlighet) kicka dem rakt i ansiktet.

denna reklam är iaf något som väcker förvirring i min vardag.


millis kom hem med en cd med deras egna låtar de gjort på musiken och sen spelat in i på musikskolan. ganska kul lyssning. ganska för att vissa är hur söta och roliga som helst medan andra är alldeles för överambitiösa och jobbiga. millis fina lilla röst hade dock fått nåt äckligt eko tillagt av läraren, haha. skittaskigt och helt plötsligt blev synket mellan musik och sång helt fuckat. vi låg och lyssnade igenom den hur länge som helst. millis satt sen med gitarren och skulle komma på hur man spelar kom änglar (valstakt) och erika satt med lapen och la kungen. asså, hon ska tydligen lägga alla kungenspel som finns. en miljon stycken. way to go!!

idag har jag även för första gången hört skämt om namnet Ann Ahl. hahah syskonen tyckte att jag var typ världens retard. förlåt att jag sällan rör mig bland dåliga skämt....... hrm hrm.

satan. ser nu att mitt muterade hårstrå på revbenen är tillbaka! tunt och vitt och typ fyra cm långt. hahah pincett hitåt.

nu mat!

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0