Personal jesus

Erika har klippt sig. sjukt jävla brutalsnyggt blev det!! tog en bild från hennes blogg.

here she is. folk säger att vi är lika. jag blir rörd.


En vackar dag ska jag också fixa tillbaka min älskade lugg. just wait. måste även göra något åt färgen. har blivit en glasspinne, som julia säger. det vill säga tre (eller för all del fler) färger i håret samtidigt, oavsiktligt, oplanerat och riktigt skabbfult. en riktig fulskalle är jag är atm. vad skönt det känns att säga det. fulskalle.

har hängt med sara och linda. var på stureplan och jag skulle som vanligt kändisspana. gick lika dåligt som vanligt. inte ens på sturehof fanns det några välbekanta ansikten. screw it. vi gick iaf och käkade och åkte upp till universitetet. kände oss sega så vi tog en öl/cider och drog hem skämstidigt. skyller på att sara hade tentat, linda skulle jobba tidigt och jag..  var bara osocial och dum. haha.


ungefär så här många kort tog jag idag. ett alltså. bra av mig.

erika messade och ville låna en scarf av mig. hon hade tydligen ett rävmärke (hennes och axels ord för sugmärke) på halsen.. jag skulle dock snarare referera till det ordet som en spyfläck... hrmp.

imorgon kommer hon till mig i sthlm. mamma och pappa också. jag ska släpa med dem på modemakt. ska även jaga reda på ett linne som jag vill ha (erika likaså och hävdar att hon såg det först... vilket är sant. får se vem som hinner först till kassan).

nu ska jag gosa ner mig i den skönaste säng jag någonsin kunnat kalla min. sista natten nu dock.


Take second best,
put me to the test,
things on your chest,
you need to confess,
i will deliver,
you know i'm a forgiver



godnatt




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0