She was only 21 but so much older than she's now

Imorgon tänkte jag lyxa till det och sova nån timme längre än till åtta. genast kommer försöken till övertalning: johanna kan du fixa mitt hår imorgon? kan du dra linjer med flytande eyeliner åt mig?.. millis har skolavslutning. jag tänkte snabbt att hon skulle ha den på kvällen som hon brukar. frågar bara trött när hon vill ha mina tjänster utförda. "senast halv åtta" blir svaret.. på morgonen alltså. yey! tidigare än vanligt blir det alltså istället. ass.

har hängt vid gruvan med julia idag. hon visade sig på värdshuset dä rhon börjar imorgon. fick handen krossad, och fick höra att jävlar du, fyra tallrikar skulle hon kunna ta. heheh jag skulle inte överleva länge som servitris med mina knotiga armar och små händer... lögn att försöka balansera nåt där. nej, vad är det för fel på att ta två tallrikar åt gången?

hrmp.

ska nog iväg en stund imorgon också. minéa går första turen och så ska vi få hissutbildning på riktigt. skönt att ha det gjort även fast det kostar bensin.

torsdag är dagen D. dagen då johanna sänker sig själv i kristinasjön...

skämt åsido. jag är trött.


adjö


Kommentarer
Postat av: Minea

Det kommer gå bra på torsdag! Nu ska jag peppa dig som du har peppat mig! :D Heheeee! Men engelska turen gick faktiskt bra. Det var tur att tysken kunde mindre enegslka än mig, men jag tyckte jag hörde ett par fnissningar från de svenska turisterna. Grr.



60 meter va det först bara en man som skulle med på. I 35 års ålder, med crazy eyes. Fick en knut i magen. Men i sista minuten kom ett par härliga gotlänningar och följde med. Puuuh! Det kunde ha gått hur som helst! Hehe, och lite för fort gick det. Va uppe efter 50 minuter. Ooops! Så tog en ovanjords vandring också! Hehe.



Sen sprang jag och Emma och gömde oss från Henrik. Hihi!

2010-06-15 @ 18:02:36
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0