Det krävs mera än så för att skilja oss åt

Gårkvällen på sigurd i västerås med Julia och Sara. Det var fantastiskt. Markus Krunegård var fantastisk. Så vacker. Känsliga ärliga texter och melodier som tränger sig in och fyller kroppen med känslor. Han liksom bara är. Går upp på scen och kör sina låtar. Inga konstigheter, låter lika bra som när det är mixat på skiva. Underbart.

Jag och Julia stod vid Saras ljusbord och töntade oss som man brukar kunna gör ibland med vänner. Lyssnade på förbandet, skrattade, dansade. Vänder mig om. Där står han, markus, och sneglar på oss. Plötsligt blir vi lite fnissigare och en aning stelare..

i stort sett alla drar efter konserten, men vi hänger kvar och dansar med fg-killarna som har hand om dj-båset. grym dansmusik kan verkligen så en att släppa alla hämningar och bara följa med dit musiken tar en. underbart. dansar på scenen och ser efter en stund hur kvällens båda band står med ölglas i händerna och tittar på oss...

haha


idag var det geologi i gruvan. kanske inte det roligaste jag gjort.. men absolut inte det tråkigaste heller! Nu ska jag äta choklad och läsa shutter island.. braa bok! ska plugga också.. när jag samlat ork och tålamod.

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0