Du sa rädslan den går över

Jag ber en bön när ingen ser mig
Du har också mörka hemligheter
Bäst att vara på den säkra sidan tron
Att gardera sig, att inte bränna broar
Folk är idioter


Ikväll är det löningslördag vilket brukar kunna betyda att det faktiskt är folk på sala statt. själv tänker jag sitta och bli mobbad av axel och erika för att jag inte orkade vara med och spela monopol. med lite tur blir det nån bra film att roa sig med.

har suttit och tittat på gamla inspelade dom kallar oss artister. krunegård och howlin' pelle. linda kände nån som hette pelle almqvist som tydligen burkar ha ett helvete varje gång hives har släppt nytt (journalister som ringer och ber om intervjuer). hahaha. det problemet har nog iaf inte krunegård...

timo räisänen på så ska det låta igår. sjukt söt! jag och mamma satt och skrattade. pappa med. erika och axel dissade men ångrade sig lite idag.

nu när snön börjat smälta på allvar börjar jag tänka på sommaren. folk har börjat skriva facebookstatusar i stil med "sommaren 2010 kommer bli den bästa" och liknande. har lovat mig själv att aldrig någonsin.. för det första måste det ju vara bland de tråkigaste statusrader man kan komma på. för det andra, varför göra upp en miljon femhundra tusen planer varav många ändå kommer att grusas? och nej, jag är inte pessimistisk, jag är realistisk. ska lägga av med att planera, för man blir ändå bara besviken. let's face it: du blir inte bajsbrun av en svensk sommar utan lite hjälp av 44644342425timmar solarie, du kommer inte ha råd att åka på alla sommarens festivaler, du kommer inte festa varje dag, du kommer inte åka på en eurotrip med bilen.. så fort du får sommarlov/semester kommer du: jobba röven av dig, alternativt sova bort årets härligaste månader, ligga packad vid ett festivaltält och inte se ett enda band, dra på dig allsköns könssjukdomar... för att bara nämna något. jag vet av egna erfarenheter att det blir inte mer än en festival, det blir ingen eurotrip, det blir inte norrmanskas uteservering every single day. saken är den att jag tror att folk har jäävligt lätt att säga och lova saker till höger och vänster som de inte kan hålla. tyvärr är det så. och eftersom jag inte ser det som ett problem, att faktiskt mena allvar med mina planer, så har jag bestämt mig för att helt enkelt inte ha några. det blir bättre så.

nej. aldrig att jag orkar sitta och planera upp "tidernas sommar". jag ska jobba. det känns inte helt hundra än så länge, men det lite tur blir det bra. ska även försöka fundera ut nästa drag i spelet som kallas livet. där mina vänner har ni min sommar 2010 än så länge.

nu har jag mensvärk och tänker gå och lägga mig.

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0