Hearts of iron

jag har sorg. materiell sorg, vilket iofs känns mest i plånboken, men i alla fall..

mina ringar blev stulna igår. weekdayringen och min nya svarta. mina bebisar!! mår dåligt när jag tänker på det. vilket subba tar nån annans ringar? aaah.

tänker köpa nya. kosta vad det kosta vill.

sjukt onödigt dock.


ska snart dra mig neråt centralen och åka till sala. mår jättekonstigt idag. tänkte först att jag nog är bakis, men slog snart det ur tankarna med tanke på att jag varken är törstig eller har ont i huvet. jag darrar, mår illa, är trött och känner mig allmänt weird. egentligen vill jag bara ringa mamma och ställa till med en scen så att hon kommer och hämtar mig med bil så jag slipper åka tåg. tänk om mitt tillstånd förvärras liksom.. å andra sidan skulle jag ha sjukt dåligt samvete imorgon om jag tvingade iväg henne hela vägen hit i bil.

uh.

låt bara hoppas att jag inte blir sjuk på tåget. typ kräks eller nåt. haha. vore ju inte toppen direkt.

aja

goodbye

Kommentarer
Postat av: Lundastudent

Hej. Jag heter Sandy och skriver en magisteruppsats om grammatiskt genus (en/ett) i svenskan, vilket jag undersöker genom att titta på olika bloggar. I ditt inlägg finns det en sats som intresserar mig och som jag skullle vilja fråga dig om. "vilket subba tar nån annans ringar?" Är det så att du menade "vilken" men råkade skriva "vilket" eller valde du att skriva "vilket" (trots att det heter en subba) medvetet? Om det var medvetet skulle jag gärna vilja veta varför.

2012-01-25 @ 12:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0